Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2012 - Anul XVII, nr. 67 (4972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu ochii pe ceas

Predarea lui Vasilică Puşcaşu, o chestiune de ore, cel mult zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Decizia de săptămâna trecută a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prin care recursul formulat de Vasilică Puşcaşu a fost respins, a deschis larg uşa formalităţilor de predare. Practic, până când austriecii vor veni să-l preia pe sucevean nu mai sunt decât câteva ore, cel mult zile. Între timp, avocaţii săi încearcă şi o ultimă variantă pentru a împiedica predarea. La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost depusă o contestaţie în anulare vizavi de decizia de predare. Surse juridice spun însă că nu este obligatoriu ca Vasilică Puşcaşu să mai fie prezent în ţară în momentul în care se va analiza contestaţia în anulare, aşa încât această acţiune nu ar împiedica predarea.

Cerut de austrieci pentru a fi cercetat sub acuzaţia de jaf cu mână armată, Vasilică Puşcaşu se află internat în continuare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, în secţia de Neurochirurgie, unde se recuperează după cea de-a doua intervenţie chirurgicală la coloană, practicată recent în această unitate sanitară. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Suceava, dr. Tiberius Brădăţan, a informat ieri că Puşcaşu se află imobilizat la pat, iar până în momentul de faţă nu a fost luată nici o decizie cu privire la externarea sa ori la un eventual transfer către o altă clinică.

„Operaţia efectuată pentru hernia de disc de care suferă pacientul a fost una complexă, fiind vorba de o afecţiune care s-a agravat şi a provocat multiple complicaţii”, a explicat medicul.

Vasilică Puşcaşu a suferit o primă intervenţie chirurgicală la coloană într-o clinică din Bucureşti, ulterior el fiind internat la Suceava, pentru o a doua operaţie, impusă de apariţia unor complicaţii, după arestarea omului de afaceri. La scurt timp de la efectuarea celei de-a doua intervenţii chirurgicale, Puşcaşu a fost transferat la Iaşi, pentru a fi examinat, la cererea procurorilor, de o comisie specială, formată din medici neurochirurgi şi de medicină legală, care au menţinut decizia de internare în Spitalul Suceava.

În Austria, unde va fi predat, Vasilică Puşcaşu va fi cercetat pentru că în zilele de 1 şi 7 aprilie 2005 a jefuit două bănci, din interiorul cărora a fugit cu aproape 335.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Predarea lui Vasilică Puşcaşu, o chestiune de ore, cel mult zile.
 Vizualizări articol: 1410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Predarea lui Vasilică Puşcaşu, o chestiune de ore, cel mult zile3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Europa spune-coruptia trimis de
(21 mar 2012, 13:48:04
locul acestui om de afaceri este intre hoti si criminali,dar la noi astia sunt respectati si protejati de cei care trebuie sa aplice legile

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei