Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2012 - Anul XVII, nr. 67 (4972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Liberalii au ratat şansa de a face un eveniment din nominalizarea candidatului pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni şi USL au ratat şansa de a transforma nominalizarea candidatului PNL pentru funcţia de primar al Sucevei într-un eveniment politic. După câteva luni de aşteptări, timp în care PNL nu a reuşit să desemneze un candidat pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ, această problemă a fost clarificată luni seara la nivel central în cadrul USL. În acest fel, liderul liberalilor din judeţul Suceava, Alexandru Băişanu, a fost nominalizat pentru a candida din partea USL împotriva actualului primar al Sucevei, Ion Lungu. Un anunţ sec, cu atât mai mult cu cât Alexandru Băişanu a fost anunţat la pachet cu ceilalţi candidaţi pe care USL îi va avea la nivel naţional în alegerile locale pentru preşedinţia Consiliilor Judeţene şi a primăriilor municipiilor reşedinţă de judeţ. Mai mult, anunţul făcut la nivel central a dat impresia unei candidaturi pe care liderii USL i-au impus-o lui Alexandru Băişanu.

La rândul lui, preşedintele PNL Suceava nu a dorit să comenteze în nici un fel modul în care a fost desemnat să candideze pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Întrebat dacă va candida sau dacă a discutat cu partenerii din PSD despre nominalizarea sa, Alexandru Băişanu a spus că momentan nu vrea să facă declaraţii pe această temă. „Joi, la ora 10:00, în cadrul unei conferinţe de presă, voi încerca să vorbesc cu sucevenii vizavi de etapa care va urma în ceea ce priveşte Primăria Suceava”, au fost singurele declaraţii date de Alexandru Băişanu.

Pe de altă parte, reamintim faptul că în cursul zilei de luni, înainte de anunţul oficial cu privire la candidatura sa, Alexandru Băişanu a precizat că el ţine la existenţa USL în judeţul Suceava, precizând că este nevoie de dialog între liderii PNL şi PSD.

 

Nechifor: „Acolo unde este posibil se va merge cu liste comune”

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, nu a vrut să facă declaraţii legate de nominalizarea lui Alexandru Băişanu pentru funcţia de primar al Sucevei. Nechifor a spus că îşi doreşte ca USL să aibă liste şi candidaţi comuni în toate localităţile judeţului. „Eu îmi doresc acest lucru. Iar acolo unde este posibil se va merge pe liste comune şi cu un singur candidat”, a arătat Nechifor.

Problemele din cadrul USL Suceava nu au dispărut odată cu nominalizarea lui Alexandru Băişanu pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, în condiţiile în care liderii PSD şi PNL Suceava mai au de negociat pentru nominalizarea candidaţilor unici în mai multe localităţi sucevene, precum şi pentru modul în care vor fi întocmite listele comune pentru Consiliile Locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii au ratat şansa de a face un eveniment din nominalizarea candidatului pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liberalii au ratat şansa de a face un eveniment din nominalizarea candidatului pentru Primăria Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ilici trimis de
(21 mar 2012, 14:17:36
usl-asi la Radauti nu aveti nici o sansa cu tatar si carcalete.
1.1  RE: Ilici trimis de
(21 mar 2012, 14:34:22
ca baisanu o fi mai tare? e de rasul curcilor tablagiul.
2.   ... trimis de
(21 mar 2012, 20:09:02
As fi votat pe Philip Rozopol...Sigur ar fi facut mai multa treaba decat Gospodaru in colegiul Gura Humorului!
3.   Comentariu trimis de
(22 mar 2012, 09:43:33
Peste tot dam de comentarii ale PDL-istilor cu doua clase! MARINARU-le, daca tu crezi ca nu are nici o sansa Carcalete la Radauti inseamna ca nu ai treaba cu politica. Daca nici fostul Inspector General Scolar nu e bun de primar atunci cine Doamne mai e?
4.   Comentariu trimis de
(22 mar 2012, 09:45:48
Si daca Stefan Alexandru Baisanu, profesor universitar, nu e bun de primar sa inteleg ca in opinia ta e bun tot Lungu, care a amanetat la banci 30 % din bugetul local pe urmatorii 4 ani punand pavele si alte prostii de milioane de euro????
5.   Comentariu trimis de
(22 mar 2012, 14:50:33
cred ca sunteti nebuni daca pentru un minut in viata voastra v-ati gandit ca Baisanu va fi primar in Suceava! Asta si cu Dontu sunt cei mai mari perdanti, de fiecare data cand a candidat la o functie publica uninominal Dontu a pierdut, la fel si Baisanu! Noi vrem sa ne conduca tot felul de perdanti?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei