Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mar 2012 - Anul XVII, nr. 66 (4971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Tineri suceveni, calificaţi în finala concursului Global Management Challenge

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O echipă de tineri suceveni s-a calificat în finala naţională a concursului internaţional Global Management Challenge, care va avea loc pe 29 martie, la Bucureşti.

„Antreprenoria”, echipa formată din Andrei Mareniuc, Roxana Apetri şi Antonela Ciornei, s-a calificat cu cea mai mare cotaţie în finala competiţiei, care anul acesta a reunit 112 echipe ale companiilor importante din ţară şi 32 de echipe de studenţi.

Sucevenii ne-au spus că Global Management Challenge este o competiţie de simulare strategică şi de management care are la bază o situaţie economică reală, „în care un număr de companii virtuale, reprezentate de echipele participante, concurează între ele într-un mediu de afaceri obişnuit”. Global Management Challenge reprezintă, de 32 de ani, cea mai importantă competiţie de strategie şi management din lume, care se adresează atât angajaţilor, cât şi studenţilor.

 

Prevenirea crizelor, pentru a minimiza consecinţele lor negative

Roxana Apetri, membră a grupului sucevean „Antreprenoria”, ne-a explicat că „anul acesta competiţia implementează noul software îmbunătăţit, care ia în calcul posibilitatea existenţei unor factori impredictibili care pot influenţa resursele şi piaţa mondială, punând accent pe management în situaţii de criză. Acestea pot fi crize politice, crize economice, catastrofe naturale, pierderea mijloacelor de transport, a oamenilor, a produselor şi, de asemenea, existenţa viruşilor informatici. Participanţii trebuie să perceapă ameninţările şi să prevină crizele pentru a minimiza consecinţele lor negative”.

Concursul Global Management Challenge, la care au participat până în prezent peste 400.000 de persoane, din 34 de ţări, se bazează pe un simulator interactiv de business, menit să permită învăţarea prin experimentare directă, într-un mediu concurenţial, a mecanismelor strategice de conducere a unei afaceri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tineri suceveni, calificaţi în finala concursului Global Management Challenge.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tineri suceveni, calificaţi în finala concursului Global Management Challenge5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei