Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mar 2012 - Anul XVII, nr. 66 (4971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Alexandru Băişanu, candidatul USL la Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, este candidatul USL pentru Primăria Suceava. Decizia a fost luată în urma şedinţei conducerii Uniunii Social Liberale care a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în cadrul căreia au fost stabilite listele finale de candidaţi pentru funcţiile de preşedinţi de Consilii Judeţene, precum şi pentru cele de primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ. Anterior acestei întâlniri, liderii PNL au avut o şedinţă a Biroului Politic Central, în care conducerea liberalilor a stabilit candidaţii proprii pentru funcţiile care reveneau PNL în baza protocolului USL. Reamintim că potrivit protocolului USL, candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava a revenit PSD, în timp ce liberalii trebuiau să desemneze candidatul pentru Primăria Suceava. Dacă în cazul PSD lucrurile erau cât se poate de clare, având în vedere că liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, şi-a asumat candidatura pentru şefia CJ Suceava încă din luna iunie 2010, şi a reconfirmat-o după încheierea protocolului USL, lucrurile nu au fost la fel de simple în cazul liberalilor.

În condiţiile în care Cătălin Nechifor şi-a asumat candidatura pentru preşedinţia CJ Suceava, era de aşteptat ca şi liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, să facă acelaşi lucru în cazul candidaturii pentru Primăria Suceava. Cu toate acestea, în ultima jumătate de an, liberalii au evitat să anunţe cine va fi candidatul PNL care va concura cu actualul primar al Sucevei, Ion Lungu.

În ceea ce-l priveşte pe Alexandru Băişanu, acesta a declarat în mai multe rânduri că PNL Suceava are pregătiţi mai mulţi potenţiali candidaţi pentru funcţia de primar al Sucevei, nominalizându-se atât pe el, dar şi pe fostul deputat Mihai Sandu Capră, fostul prefect Ovidiu Doroftei, consilierii locali Vasile Mocanu şi Corneliu Vornicu sau omul de afaceri Ilie Niţă.

 

Băişanu: Nu vreau să comentez

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a spus că nu vrea să comenteze decizia Biroului Politic Central al PNL, precizând că el nu a fost înştiinţat despre faptul că va fi candidatul USL la Primăria Suceava. „Noi, cei din PNL, eu, Alexandru Băişanu, ţinem enorm de mult la existenţa USL. Dar eu ţin enorm de mult şi la dialogul care trebuie să existe între liderii PSD şi PNL. Ar fi cea mai mare greşeală ca din lipsă de înţelepciune sau din orgoliu să se rupă această alianţă. Sunt convins că dacă vrei un candidat la Suceava nu trebuie să te duci la Bucureşti”, a spus Băişanu.

El a arătat că desemnarea candidatului PNL pentru funcţia de primar al Sucevei se va face până miercuri, 21 martie 2012, lăsând astfel să se înţeleagă faptul că încă nu este sigură candidatura sa.

Pe de altă parte, trebuie spus că la mijlocul săptămânii trecute, în cursul zilei de sâmbătă, biroul de conducere al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL l-a votat pe omul de afaceri Ilie Niţă drept viitorul candidat liberal pentru Primăria Suceava. Ilie Niţă a obţinut cele mai multe voturi în competiţia în care au mai intrat Corneliu Vornicu, Ovidiu Doroftei şi Vasile Mocanu. Cu toate acestea, liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că votul exprimat în biroul de conducere al liberalilor din municipiul Suceava a fost doar unul consultativ, având în vedere că el nu a intrat în competiţie. Se pare că aceste întârzieri în desemnarea unui candidat liberal pentru Primăria Suceava i-au determinat pe cei din conducerea centrală a PNL să ia o decizie clară în acest sens, alegându-l pe Alexandru Băişanu să reprezinte USL în alegerile locale din municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu, candidatul USL la Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.85/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 13 voturi
Alexandru Băişanu, candidatul USL la Primăria Suceava2.8513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Clar trimis de
(20 mar 2012, 12:06:51
Nechifor = intelepciune si calm , Baysanu = orgoliu prostesc si tradare, dupa ce ai vandut pnl ul pdl ului, cam greu de acceptat sa te faci de kk cu candidatura la primarie, nu i asa baisane? dar cum pt tine doar banu coteaza, cui mai pasa de inca o infrangere? ce ti ai facut cu mana ta se cheama cum...? ha ha ha
2.   Pt. Bashinanu trimis de
(20 mar 2012, 12:12:59
Ba esti prost? ???rolling on the floor
3.   De ce nu au loc si altii care arvrea sa faca ceva? trimis de
(20 mar 2012, 15:01:32
....hotarirea nu este pripita la USL l?!

Observam ca din lista de mai sus, sunt carieristi nostri pur singe. Acestia au experienta, trag sforile si sunt sprijiniti de altii ca ei. Functiile astea iau mintile acum celor pusi pe capatuiala!

Oare chiar prostimea ii va alege !?
4.   .. trimis de
(20 mar 2012, 17:28:29
Asta-i prostalaul ala care ar vrea sa-si trimita copiii imbracati ca pentru club, la scoala.Doamne!
5.   Ati facut-o de oaie uslasilor trimis de
(20 mar 2012, 18:22:14
Cu ocazia asta Lungu va iesi iar primar spre sincera mea disperare. La asa oras asa candidaturi de 2 bani. Suceveni,fugiti unde vedeti cu ochii nu vedeti ca de abia depasim 90 mii de capete furajate, vai de capul meu.
6.   Se schimba gardea la castel trimis de
(20 mar 2012, 23:53:33
Incepe sa se incalzeasca si se simte in aer un damf de petrecere. Menestreii politici incep sa faca gargare si vocalize care pe unde apuca , lustruiesc bombeuri, cauta scame, strang noduri la cravatele mov si cate si mai cate , pentru ca la castel la primarie va fi bairam mare . Se pare ca vremea arendasului a expirat si prin cotloanele sediilor de partid se pregatesc sa-l barbiereasca unii mai avuti si mai priceputi.
In cancelaria primariei se aude vocea taraneasca a stapanului de urbe cantand ceva cu "pusei briciul sa ma rad" ... iar in jur majoretele proprii de serviciu cazute la orgasm ii fac aer cu picioarele din fata. Prin apropiere catane mai batrane stau mai rezervate si-si fac planuri practice despre ce si cum o sa fie ... daca stapanul reuseste sa se barbiereasca singur sau o sa-l rada cei de dincolo de zidurile primarie care freamata de nerabdarea intrevederii politice fraticide , ca dupa parereas lor practica si cei ce vor sa se impinga in primarie poate or fi si ei buni sa-i mai tina in solda , ca desi au sabiile tocite stiu si au vazut multe si asta conteaza . Bineinteles ca si parcalabul, cetatii, paharnicul si aprozii cu taxele , la fel si ei isi fac idei , ca daca cumva pleaca alaiul o sa-i ia si pe ei apa. E bai mare in cetate iar stapanul e destul de agitat , isi verifica pintenii , si-si cauta caii la dinti si la zabale ca sa nu aiba surprize , ca in ziua de azi animalele astea par ele subordonate dar pricep si stiu multe. De asemenea nu uita sa amnistieze pe cei pedepsiti si mai trimite trambitasii prin preajma pe la casele boieresti sa-i mai vada de sanatate.
De cealalta parte , berbant cu o voce ce pune in pericol candelabrele salii de bal cel ce se crede a fi bun de nou stapan sufla fum de tigari contrabandiste pe nas si prin butonierele buzunarului de la spate de atata nerabdare , inconjurat de o camarila pestrita , o parte cu sageti albastre in erectie , iar o parte bete de trandafiri berbantul bariton se infoaie si -si face curaj.
7.   Se schimba gardea la castel ??? trimis de
(21 mar 2012, 00:22:06
Spuneam ca pretendentul cu sulita albastra ridicata la 45 de grade celsius isi face deja planuri ce drumuri o sa pietruiasca , pe cine o ca caftaneasca ce dari si tepe o sa mai traga pentru ca managementul cetatii cere daraveluri serioase asupra caruia trebuie sa-ti framanti mintea ca pe un cozonac facut de o femeie grasa. In jurul lui sunt ca de obicei suflecati si adunati cativa boiernasi galbejiti mai scapatati care tin de ata cateva capre lipitoare de afise si cativa rotofei in niste pufoaice rosii din bazarul rusesc care mesteca guma data de cneazul Titulescu. E o neliniste in tabara pentru ca inca nu e clar blazonul ce-l va afisa deasupra portii daca va reusi sa ocupe cetatea joianul bariton. Unii zic sa fie albastru sau galben , altii vor sa fie rosu , iar cei de dupa poarta nici nu vor sa se gandeasca decat la portocaliu. Multimea ce sa zic ca in toata lumea... mai trasi la fata , mai rupti in coate , mai cu lehamitea autohtona ca tot afara in ploaie o sa stea indiferent cine intra la ospat,asteapta sa vada ce o sa iasa si pun pariuri in euro pe simbriile viitoare ca asa au auzit ei ca se va intampla. cei cativa copii ramasi ,ca toti ceilalti au plecat sa munceasca pe mosiile vecine, joaca sontron in praful rosal si canta ceva ce aud mereu despre un elefant ce se leagana pe o panza de paianjen.
E tare frumos la noi in bucovina noastra medievala... numai oamenii de la o vreme incoace , dupa ce cresc si ajung mari le moare rusinea si cinstea si de aceea eu nu cred in schimbarile cu alai.
8.   Lume, lume trimis de
(28 mar 2012, 10:34:25
Da ce adunatura, auzi la ei, vor sa puna gheara pe primarie, toti unul si unul, care mai de care. Nu le-ar fi rusine crapa-le-ar ranza in ei neispravitilor care umbla numai dupa escrocherii ordinare panarame slinoase cu ranjete perfide si labe cleioase.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei