Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mar 2012 - Anul XVII, nr. 66 (4971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Primăria Câmpulung Moldovenesc a reînceput lucrările de asfaltare a străzilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, a anunţat că începând de ieri au fost reluate lucrările de modernizare a străzilor din acest municipiu. Şerban a declarat că lucrările se realizează pe străzile cuprinse în proiectul finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional. El a explicat că primele lucrări încep pe străzile Trandafirilor, Rândunicii, 22 Decembrie, George Enescu, Ion Hălăuceanu, Cobilenschi, Liceului, Ciprian Porumbescu. Gabriel Constantin Şerban a adăugat că după asfaltarea acestor străzi, lucrările vor fi începute şi pe străzile din cartierul Stadion.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc a amintit că în cadrul aceluiaşi proiect, anul trecut au început lucrările de modernizare a străzilor din cartierul Bodea, respectiv străzile Silvicultorului, Molidului, Atelierului şi Griviţei.

„Până în momentul de faţă s-a turnat primul strat de asfalt, s-au montat bordurile şi s-a lucrat la trotuare. În câteva zile, o echipă de muncitori va lucra în cartierul Bodea pentru a ridica gurile de canal, astfel încât să putem turna ultimul strat de asfalt”, a declarat Şerban. El a mai spus că în perioada imediat următoare vor începe şi lucrările de modernizare a străzii Dimitrie Cantemir.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc a amintit că în urma licitaţiei, valoarea proiectului de modernizare a 11 kilometri de drumuri din acest municipiu se ridică la aproape trei milioane de euro. Lucrările de modernizare a drumurilor sunt realizate de firma Calcarul SA Pojorâta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Câmpulung Moldovenesc a reînceput lucrările de asfaltare a străzilor.
 Vizualizări articol: 924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Primăria Câmpulung Moldovenesc a reînceput lucrările de asfaltare a străzilor2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   )))))Se pregateste de alegeri omul trimis de
(20 mar 2012, 11:43:50
Dupa ce ti ai batut joc de orasul asta timp de doua mandate incerci sa ingrasi porcul inainte de craciun ...crezi k o sa ti mai mearga???
1.1  RE: )))))Se pregateste de alegeri omul trimis de
(20 mar 2012, 11:54:23
Hahahahaha. Are insa o scuza. Nu are SULA.
1.2  RE: )))))Se pregateste de alegeri omul trimis de
(20 mar 2012, 14:44:23
cu partia de ski nu te mai lauzi???ziceai ceva de aprilie ??sper ca nu 1 aprilie)))))))dar ce sa ne mai miram la voi totul e o minciuna si un mister tronsonul 2 a murit sau nu s preturile la lemn inca atat de mari sa va saturati?
2.   CONFIRMARE trimis de
(20 mar 2012, 13:28:52
AM VAZUT CE TROTUARE SE EXECUTA ,UNICATE NU ALTA.
DUPA CE S-AU EXECUTAT DOCUMENTATIILE,STUDIILE[TOPO IN SPECIAL] SI PLATILE CATRE CEI CU PROIECTE,IATA CA SE APROPIE SI INAUGURAREA GROPII ECOLOGICE DE LA MESTECANIS,PROBABIL CU SFINTIRE SI SUNET DE TRAMBITE.CICA AR EXISTA O STATIE DE TRANSFER DESEURI,UNDEVA PE HURGHIS[ACOLO STIAM CA,,OPEREAZA'' IMPERIAL MAG],DAR NU STIM UNDE TRANSFERA IN SPECIAL DESEURILE ELECTRONICE.
DACA GROAPA ECOLOGICA VA FI IN APROPIERE DE V.PUTNEI,ACOLO EXISTA SI UN CAMIN DE BATRANI AL BISERICII,ATUNCI IN TANDEM CU PULBERILE IN SUSPENSIE DE PE LA MESTECANIS,VOR OFERI UN ,,MEDIU CURAT'' NU NUMAI POPULATIEI DIN ZONA CI SI BATRANILOR,MULTI DINTRE EI ,BOLNAVI.CEVA DE GENUL CENTRULUI,,VISATORII''-FD.MOLD CEI ,,INDRITUITI'' SE,, CUNOASTE''SCRISU'-SAU TREBUIE CARACTERE MAI MARI???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei