Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mar 2012 - Anul XVII, nr. 66 (4971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După un scandal la crâşmă

Bărbat înjunghiat, bătut şi abandonat în albia unui râu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost bătut, înjunghiat în spate şi lăsat să zacă în albia unui râu, până când a fost găsit şi salvat de către fratele său. Agresiunea s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 18.30, pe raza satului Slătioara, comuna Stulpicani, iniţial victima reclamând că a fost bătută de către patru indivizi, aspect care, a constatat poliţia, nu se confirmă.

În jurul orei 20.30, un localnic a sunat la 112 şi a anunţat că, în timp ce se deplasa pe drumul judeţean din Slătioara, pe direcţia Slătioara - Stulpicani, l-a găsit la pământ pe fratele său, Florin Mihalea, plin de sânge la nivelul feţei şi în zona spatelui.

Bărbatul de 36 de ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, în timp ce o echipă operativă din cadrul Secţiei 6 de Poliţie Rurală Gura Humorului a demarat o anchetă la faţa locului.

S-a stabilit că duminică, în jurul orei 17.00, Florin Mihalea s-a deplasat la un bar din Slătioara, unde a consumat o bere. La plecare, în jurul orei 18.00, în faţa barului, acesta, însoţit de doi fraţi şi de încă un individ, a avut o altercaţie cu doi tineri din Stulpicani, aparent conflictul stingându-se, fără a degenera.

Altercaţia sângeroasă s-a petrecut câteva minute mai târziu, în timp ce victima se deplasa spre domiciliu, într-un loc izolat fără case. Conform scenariului conturat de anchetatori, Florin Mihalea s-a întâlnit cu unul dintre din cei cu care se încăierase, un anume Marcel Ruscan, din Stulpicani. Acesta din urmă l-ar fi lovit violent pe bărbatul de 36 de ani, care s-a prăbuşit pe drumul judeţean, după care, sub ploaia de lovituri, a căzut spre albia râului Slătioara. Aici acesta a continuat să fie lovit, inclusiv cu un pumnal cu ţinte tăietoare, cu care a fost tăiat de mai multe ori în zona spatelui.

La Spitalul Judeţean Suceava, Florin Mihalea a fost diagnosticat cu plăgi multiple înjunghiate torace, fiind internat în secţia de „Chirurgie”. Medicii au constatat totuşi că leziunile sunt superficiale şi nu i-au pus viaţa în pericol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat înjunghiat, bătut şi abandonat în albia unui râu.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat înjunghiat, bătut şi abandonat în albia unui râu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei