Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mar 2012 - Anul XVII, nr. 65 (4970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

La Rădăuţi a început curăţenia de primăvară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de curăţenie de primăvară a debutat, încă de la sfârşitul săptămânii trecute, în municipiul Rădăuţi. Localnicii au putut să observe echipe de la serviciul specializat din primăria locală, care acţionau pe principalele arte de circulaţie din municipiu şi pe spaţiile verzi din cartierele urbei, echipe care curăţau copacii, igienizau parcurile şi refăceau aleile din acele zone.

Campania de curăţenie va acoperi întreaga localitate, atât centrul municipiului, cât şi zonele mărginaşe, şi se va derula pe parcursul săptămânilor următoare, pentru ca sărbătorile de Paşti să găsească aşezarea cu peste 20.000 de suflete în curăţenie şi ordine.

Ieri după-amiază, l-am găsit pe primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, în mijlocul unei echipe de igienizare care acţiona pe o arteră din zona centrală.   

„Am început un program de curăţenie, de igienizare, pe suprafaţa întregului municipiu. Am angrenat în acest program şi asociaţiile de proprietari din localitate, mai precis, am pus la dispoziţia asociaţilor unelte pentru curăţenie şi fiecare cetăţean va pune umărul la curăţenia de primăvară în zona în care locuieşte. Ne-am propus ca în următoarele săptămâni să finalizăm această campanie pentru ca până în ajunul sărbătorilor pascale municipiul nostru să arate impecabil”, a declarat şeful executivului rădăuţean.

 

Invitaţie către rădăuţeni pentru a efectua lucrări de reparare, igienizare, curăţare

Inginerul Costel Florea, reprezentantul Direcţiei Tehnice din Primăria Rădăuţi, a precizat: „Din dorinţa ca spiritul nostru să poată intra în concordanţă cu apropierea sărbătorilor de Paşti, cu natura şi esteticul, vă adresăm invitaţia de a participa la curăţenia şi întreţinerea spaţiilor verzi, grădinilor, imobilelor. Cu mâna de oameni pe care o avem la dispoziţie, vom efectua lucrări specifice sezonului, mă refer la lucrări de curăţire, greblare, toaletare şi întreţinere a spaţiilor verzi de pe principalele artere de circulaţie din municipiu şi în cartierele Mihai Viteazul, Hipodrom, Bogdan Vodă, Obor, precum şi în alte zone. La fel ca în anii precedenţi, primăria rădăuţeană face un apel către locuitorii municipiului pentru a primi cum se cuvine sărbătorile de Paşti. În acest sens, facem un apel către rădăuţeni pentru a efectua lucrări de reparare, igienizare, curăţare a imobilelor proprietate, dar şi pe domeniul public, în zonele unde locuiesc”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Rădăuţi a început curăţenia de primăvară.
 Vizualizări articol: 1413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Rădăuţi a început curăţenia de primăvară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comunale... trimis de
(19 mar 2012, 11:43:28
tatar va emite o factura de 3,3 miliarde pentru curatenia efectuata ,asa da democratie.
2.   Radauti trimis de
(19 mar 2012, 12:28:58
Vorbeste de oras "impecabil", si el are 4-5 treceri la nivel cu calea ferata in tot orasul si nu e instare sa le puna niste covoare cauciucate(vezi DN 17)
3.   @licuta trimis de
(19 mar 2012, 13:38:09
sau sa taie calea ferata si sa puna beton in loc, ca si asa nu mai circula trenu!!! hai sa-i dam oleaca de consiliere!!!
4.   As igieniza cu draga inima , dar ... trimis de
(19 mar 2012, 17:01:38
Eu nu am apa de pe data de 3 februarie , pentru ca a inghetat din cauza unui Dorel care a inchis apa peste noapte pe acele geruri cumplite ... insa factura de la Acet mi-a venit sa o platesc pentru serviciul de care nu am beneficiat , eu carand apa de pe Al . Odobescu de la izvor ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei