Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 feb 2012 - Anul XVII, nr. 46 (4951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scoase pe tuşă

Rable pe străzi, trase pe dreapta după un control în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste o sută de şoferi au fost traşi pe dreapta în cadrul unui control în trafic care a vizat verificarea stării tehnice a maşinilor, fiind aplicate în total 31 de amenzi, din care mai bine de jumătate pentru defecţiuni ale vehiculelor. Acţiunea s-a desfăşurat miercuri, în intervalul orar 11.00-14.00, acţionându-se pe DN 2, în zona Pătrăuţi. Echipe formate din poliţişti rutieri şi inspectori ai Registrului Auto Român (RAR) au verificat minuţios cele mai bine de o sută de autovehicule trase pe dreapta, constatându-se un număr destul de ridicat de abateri.
În 17 cazuri, echipele de control au depistat maşini ce prezentau defecţiuni tehnice. În situaţiile în care au fost identificate probleme grave, care puneau în real pericol siguranţa traficului (defecţiuni la sistemul de direcţie, frânare ori în funcţionarea luminilor), şoferilor li s-au retras şi certificatele de înmatriculare.
În afara maşinilor cu defecţiuni tehnice, poliţiştii au mai ridicat un certificat de înmatriculare de la un şofer care avea aplicate folii ilegale de obturare a vizibilităţii, de asemenea alte sancţiuni mai fiind aplicate pentru abateri mai mărunte, lipsa actelor maşinii ori rularea pe un drum naţional fără lumini de întâlnire.
La capitolul exemple, printre şoferii sancţionaţi se găseşte Vasile H., în vârstă de 35 de ani, din Milişăuţi, aflat la volanul unui Mercedes, care, precizează poliţia, circula cu alte anvelope decât cele prevăzute în certificatul de înmatriculare şi avea un sistem de iluminare neomologat.
Într-un alt caz, poliţiştii şi inspectorii RAR au depistat un Volkswagen înmatriculat în Marea Britanie, care nu avea ITP şi nici asigurare obligatorie pentru pagube produse terţilor.
Inspectorul Mihai Gabinat, şeful Biroului Drumuri Naţional Europene din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, a explicat că astfel de acţiuni de control în comun cu RAR se organizează cât mai des posibil, în scopul reducerii victimizării prin evenimente rutiere cu consecinţe grave, care pot apărea pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rable pe străzi, trase pe dreapta după un control în trafic.
 Vizualizări articol: 3306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 9 voturi
Rable pe străzi, trase pe dreapta după un control în trafic3.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai aveti nesimtirea sa va laudati! trimis de
(25 feb 2012, 13:30:32
La drumurile si craterele care sunt in oras de spui ca am fost borbandati de americani, aveti tupeul si nesimtirea sa trageti masinile pe dreapta si sa verificati daca bate o bucsa!!!!!!!!!!!!! Spre ex in apropierea podului se peste apa sucevei a stat un canal fara capac 3 zile saptamana acceasta in care au intrat zeci de masini, cine raspunde?????? Cautati motive sa puneti amenzi ptr a va face planul. Huuuuuuuuuuuuuuuu
2.   Pentru domnul Mihai Gabinat trimis de
(26 feb 2012, 20:59:31
Domnule inspector dar soferii care au obtinut permisul de conducere in urma spagii de 200 300 de euro dati la examenul de traseu avand o vechime de 4 5 ore de conducere in cadrul scolii de soferi pe care au absolvit-o intr-o luna de zile, nu pun in pericol siguranta participantilor la trafic si a evenimentelor rutiere? Rusine politiei romane.Sper ca va da Dumnezeu intr-o zi sa plateasca si ei pentru nesimtirea prin care dau dovada si sa le iasa toate amenzile pe ochi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei