Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 feb 2012 - Anul XVII, nr. 46 (4951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzii expertiză

Extrădarea lui Vasilică Puşcaşu, amânată. Pacientul trebuie operat din nou de hernie de disc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce-a fost scos din arestul poliţiei pentru a fi operat de hernie de disc, omul de afaceri Vasilică Puşcaşu va trebui supus unei noi intervenţii chirurgicale la coloană, astfel încât extrădarea acestuia autorităţilor austriece care îl acuză de jaf armat va fi amânată.
Concluziile expertizei solicitate de Curtea de Apel Suceava la Institutul de Medicină Legală Iaşi au ajuns la dosar, iar potrivit raportului înaintat de medicii legişti Vasilică Puşcaşu are nevoie de încă o operaţie de hernie de disc, intervenţie chirurgicală care va fi efectuată la Spitalul Judeţean Suceava, unde afaceristul se află în prezent internat.
Potrivit concluziei expertizei, operaţia nu prezintă urgenţă absolută, însă predarea în Austria se va putea face doar „după rezolvarea medicală completă a cazului”.
În aceste condiţii, rămâne de văzut dacă procurorii vor cere o nouă expertiză sau se vor mulţumi cu concluziile legiştilor de la Iaşi, o decizie în acest sens urmând a fi stabilită pentru termenul de luni, 27 februarie, de la Curtea de Apel Suceava.

 

Puşcaşu: „Piciorul stâng îmi este amorţit, nu îl mai simt şi am o durere insuportabilă”

Vasilică Puşcaşu a acuzat puternice dureri de spate la câteva zile după ce-a fost arestat la cererea autorităţilor din Austria.     
Puşcaşu susţine că totul i se trage de la faptul că la o săptămână după ce-a fost operat de hernie la o clinică din Capitală, poliţiştii l-au dus cu duba, în poziţia şezut, de la Bucureşti la Suceava, iar apoi au refuzat să-l ducă imediat la spital, deşi se plângea de dureri din ce în ce mai mari
„În data de 17 ianuarie a.c. am fost arestat preventiv pe raza municipiului Bucureşti şi transportat cu duba poliţiei până la Suceava. În zilele următoare am avut dureri foarte mari la coloană, iar din data de 21 ianuarie piciorul stâng îmi este amorţit, nu îl mai simt şi am o durere insuportabilă, nu mă mai pot deplasa. (...) Vă aduc la cunoştinţă că medicul specialist mi-a atras atenţia în mod special că în momentul când nu îmi mai simt picioarele sau unul dintre picioare să-i aduc la cunoştinţă pentru a mă programa la operaţie, deoarece din acel moment pot paraliza în orice minut”, scria Vasilică Puşcaşu în cererile trimise conducerii IPJ Suceava, pentru a i se permite deplasarea la spital, în vederea efectuării unui control RMN.
Între timp, afaceristul a fost operat de hernie de disc, iar judecătorii au cerut o expertiză la IML Iaşi, pentru a vedea dacă „pacientul” lor este transportabil sau nu în Austria.

 

Acuzat că a jefuit două bănci de aproape 335.000 de euro

Vasilică Puşcaşu este acuzat de procurorii Parchetului Wiener-Neustadt, din Austria Inferioară, în două cazuri de jaf cu mână armată. În zilele de 1 şi 7 aprilie 2005, se arată în mandatul european de arestare emis pe numele suceveanului, acesta a intrat înarmat în două unităţi bancare, iar după ce i-a ameninţat pe angajaţi a fugit cu aproape 335.000 de euro.
Afaceristul neagă implicarea sa în aceste jafuri pe motiv că în acea perioadă nu avea paşaport şi nu a ieşit din ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Extrădarea lui Vasilică Puşcaşu, amânată. Pacientul trebuie operat din nou de hernie de disc.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Extrădarea lui Vasilică Puşcaşu, amânată. Pacientul trebuie operat din nou de hernie de disc5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Faceti cu schimbul? trimis de
(25 feb 2012, 22:41:09
Sergiule,tu si Sandala faceti cu schimbul la cazul asta? Da mai lasati-ne frate ca ne-am saturat de minciunile voastre....sau il mai ,,mulgeti'' si voi pe bietul Vasilica nu destul ca il mulg avocatii....?
2.   Bietul Vasilica? trimis de
(26 feb 2012, 22:36:08
Acest biet Vasilica e un talhar care a dat in cap la oameni prin D sI Au.a furat a spart a facut pe dracu in 4 numai sa puna mana pe geld!acum poate e timpul sa de-a socoteala!Locul lui este in prison asta o stie toata lumea numai ca in Romanica nu conteaza ce faci ,cu ce te ocupi atata timp cat ai geld! atunci imparti si la politie,judecatori,avocati,e.t.c.ai mana libera si cand mai vine vre-o presiune ceva te apuca durerile de sale!cazul lui Vasilica!Domnilor,bagati-l la zdup cu tot cu hernie ca se vindeca in timp!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei