Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 feb 2012 - Anul XVII, nr. 45 (4950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incident

Păruială în clasa de curs între două eleve de liceu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O elevă de la un colegiu rădăuţean a ajuns în spital după ce a fost agresată de o colegă, chiar în sala de curs. Miercuri dimineaţă, cu puţin înainte de ora 08.00, într-o clasă din Colegiul Tehnic din Rădăuţi, Ionela D., în vârstă de 16 ani, elevă de clasa a X-a, a avut un conflict spontan cu colega sa Elena C., de aceeaşi vârstă. Elena C. a fost lovită cu genunchiul în zona abdomenului. Ulterior, victima agresiunii s-a deplasat, la indicaţia medicului şcolar, pentru investigaţii la Spitalul Municipal, unde a fost diagnosticată cu „contuzie abdominală”, leziune pentru care necesită cinci-şase zile de îngrijiri medicale.
Ieri, bunica minorei agresate a depus o plângere la Poliţia municipiului Rădăuţi, în care o acuză pe Ionela D. de „lovire sau alte violenţe”. Contactat telefonic, directorul Colegiului Tehnic Rădăuţi, profesorul Gelu Ţugulea, a declarat: „Este regretabil ce s-a întâmplat, în condiţiile în care conflictul a pornit de la nişte probleme copilăreşti. Imediat după incident, după ce am anunţat familiile, tinerele au dat declaraţii cu privire la cele întâmplate, iar la finalul cercetărilor efectuate de lucrătorii de poliţie, situaţia celor două eleve va fi pusă în discuţia Consiliului Clasei şi a Consiliului Profesoral, care vor decide măsurile cuvenite. Vreau să mai menţionez că am informat şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava despre incidentul de la Rădăuţi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păruială în clasa de curs între două eleve de liceu.
 Vizualizări articol: 5415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Păruială în clasa de curs între două eleve de liceu2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ca să vezi! trimis de
(24 feb 2012, 12:10:51
Pedepsiteee... Să citească de 10 ori pe Eminescu -opere complete şi de 20 de ori pe Creangă cu amintirile lui din copilărie. La 15 ani sunt copile dar cu mintea aiurea, La învăţat cu ele şi flotări dacă vor sport, amândouă..
1.1  RE: Ca să vezi! trimis de
(25 feb 2012, 14:17:12
x_x toti va dati cu parerea. Esti de la Ctr din consiliu sau de la Politia Municipala ca sa dai tu pedepse?
1.2  RE: Ca să vezi! trimis de
(27 feb 2012, 08:43:35
Nu sunt de nici unde, sunt un simplu cetăţean, dar ce ţi se pare aşa de groaznic a fi pedepsite putin fetele , ce-i aşa rău în a citi în loc de să fii cu gândul la baieţi, pentru că sigur ăsta este motivul. Am tot dreptuil să-mi spus cu părerea. Scoala este scoală dacă vor să fie boschetărite, să se ducă la produs , nu să stea pe capul părinţilor, să le cheltuie banii şi să-i facă de ruşine. Dacă eşti colega lor, sau chiar una din cele implicate nu te mai da aşa de mare , că nu eşti ma brează, mancaţi banii părinţilor degeaba, treci şi tu lacitit ceva.. poate ţi se mai luminează mintea de copil răzgâiat
2.   K1 trimis de
(24 feb 2012, 12:25:46
Sa fie inscrise la K1 amandoua ca au potential. Eminescu si Creanga oricum sunt complet neinteresanti.
3.   Copii fara minte.. trimis de
(24 feb 2012, 16:09:17
am 19 ani sunt in lasa a 12 a la un liceu din suceava...si la noi in liceu sau intamplat multe cazuri de acest gen..mi se pare iesit din comun ca tu fata sa te bati cu alta fata...ce aveti oare de impartit??nu va ajung baietii??parca a innebunit lumea...baietii da mai zic se mai bat ca totusi asa sunt baietii dar voi ca fete ce aveti de impartit,...asa ceva este de necrezut..totusi mi se pare absurd ca cele 2 sa primeasca o exmatriculare asa de fatada pt 2-3zile si pe urma sa se reintoarca la cursuri...asa ceva ar trebui pedepsit mult mai rau..mai cuminti sunt si ANIMALELE
3.1  RE: Copii fara minte.. trimis de
(24 feb 2012, 18:09:58
Pacat ca dupa 11 clase inca faultezi Limba Romana...Cum ai trecut clasa,fata?Macar abtine-te de la comentarii ca te faci de rusine...pe tine ,pe parinti si profesorii tai!Mai lasa ziarele pe net si mai pune mana pe carte!
3.2  RE: Copii fara minte.. trimis de
(24 feb 2012, 18:55:05
Asta e educatia pe care au primit-o.Mai adaugi si niste colegi "da-i fa' una" si gata-i bataia.
Si ca masuri cuvenite ,ce masuri sa ia ..sa fim seriosi,un punct sau doua la purtare ?
Spirake:daca tu crezi ca a faultat Lb.Romana inseamna ca n-ai citit destule comentarii la viata tawinking
3.3  RE: Copii fara minte.. trimis de
(25 feb 2012, 14:14:40
Colegii, fii sigur ca nu au spus asta, ALEXANDRAM. Vezi tu, oare ai fost martor ocular???
3.4  RE: Copii fara minte.. trimis de
(26 feb 2012, 18:38:31
``lasa`` - clasa
``sau``- s-au
Si daca tot adresezi o intrebare, macar foloseste semnele de punctuatie corespunzatoare.
Degeaba ai citit, daca nu s-a prins nimic de tine.:* FLORENTINA
4.   TUGULEO TAICA VINE PRIMAVARA HORMONILOR trimis de
(24 feb 2012, 16:34:25
No Tuguleo , bag sama ca incepi sa ai oaresce probleme, socot eu cam de dupa 8 martie incolo.
Am auzit domnule draga ca vine primavara asta o furtuna solara care face bai mare la hormonii fatucelor lasate in grija matusilor si bunicilor de parintii disperati de masurile lu' marinaru' asa ca fii vigilent.
Gandesc eu ca oarecum la 16 ani si putina minte iti vine sa-ti dai cu brisca -n bile cand cat de cat ai ceva toale, un telefon mai ca lume si ceva poze pe facebucul asta ce-i la moda, zic deci ca ceva osanza astefel ca sa nu poti permite nimanui sa-ti zica ceva. Ce zic eu ca ai avut matale la scoala e ceva cam pe aicea.
Nu-i vorba ca chiar de nu-si dadeau cu geunchii in burta , fecioarele matale nu prea aveau dureri de cap pricinuite de eminescu sau ceva integrale d'ale matale ca esti sef de liceu tehnic, n-aveau spun pentru ca in ziua de azi la liceu se face moda, moftu, fita si oftica drept obiecte de baza si optional cultura bunul simt si raspunderea, deci stai linistit ca esti in perimetru si nu o sa te sanctioneze nimeni.
Bag seama ca doctorii or fi pus bine diagnosticul ca dupa cum evolueaza matricola scolara la nivelul clasei a X -a domnisoarele ma gandesc sa nu ramana cu ceva cicatrice care sa le pricinuiasca greutati in CV-ul cerut la angajare la bara sau ..
Grea adunatura de manat la apa cunoasterii ai mon cher. Nu stiu cat esti mataluta de tanar dar daca nu ai apucat uite iti povestesc eu ca alta data era rau dar la scoalele cum e a matale era bine. Materia era materie (aia scolara si aia cenusie) , mai era si materialism dar era dialectic cu ca cel de acum de-l foiesc parintii cand odraslele dau cu mucii in fasole.Cat despre respect apoi domnule draga sa stii ca profesorul era modelul cu care elevul se lua la intrecere cu inteligenta nu ca acum cu toalele si bmw-ul (care prof o mai fi avand !!!). Cand te mai gandesti ca atunci nici nu aveam drepturi ale copiilor , purtam uniforme si respectam pe cei din jur , si uite am iesit oameni...
5.   Comentariu trimis de
(24 feb 2012, 20:57:32
Din cauza unui genunchi in abdomen, atata scandai si o stire de prima pagina. Parca ne prostim pe zi ce trece.
5.1  RE: Comentariu trimis de
(25 feb 2012, 14:11:28
Scandal, nu ``scandai``.
6.   Eu atat am de spus: trimis de
(25 feb 2012, 01:20:33
Atat de fragede si totusi... bagaboante.
6.1  RE: Eu atat am de spus: trimis de
(25 feb 2012, 14:10:16
Corecteaza`te! daca tot ai folosit cuvantul acesta jignitor, care nu isi avea rostul aici, mai ales ca esti in necunostinta de caz, macar scrie`l corect. (bagaboante)
7.   Comentariu trimis de
(25 feb 2012, 14:05:16
Hai sa ne intelegem. Cea mai proasta chestie aici e... `` conflict spontan``. Oare de ce victima si vinovata sunt puse in aceeasi oala? Sau de ce toata lumea are impresia ca de la baieti a pornit totul?? Pentru ca nu este asa. Nu totul se invarte in jurul baietilor.
Vorbesc in calitate de... colega a lor. Stiu cum s`au intamplat lucrurile, iar voi, care nu stiti nu mai va dati atat de mult cu parerea. Sunt sigura ca nu v`a numit nimeni judecatori sau procurori. Sunt consilii in scoala, are cine judeca vinovata.
8.   SPIRAKE trimis de
(25 feb 2012, 20:34:37
""Pacat ca dupa 11 clase inca faultezi Limba Romana...Cum ai trecut clasa,fata?Macar abtine-te de la comentarii ca te faci de rusine...pe tine ,pe parinti si profesorii tai!Mai lasa ziarele pe net si mai pune mana carte!"" IMI PARE SINCER RAU DLE.DRAG DAR DIN PACATE AM TRECUT CLASA CU BRIO SI AM CITIT DESTULE CARTI LA VIATA MEA DE 19 ANI...PACAT, DE COMENTARIILE TALE...A ,SI INCA CEVA POATE STIU MAI MULTE CA UN PROFESOR DE LB.ROMANA SI NU-MI FAC DE RUSINE PARINTII NU-TI FA PROBLEMEwinking SI SUTA LA SUTA SUNT MAI INTELIGENTA CA TINE...MS.

9.   Pentru IXEDIN trimis de
(27 feb 2012, 08:39:37
Nu sunt de nici unde, sunt un simplu cetăţean, dar ce ţi se pare aşa de groaznic a fi pedepsite putin fetele , ce-i aşa rău în a citi în loc de să fii cu gândul la baieţi, pentru că sigur ăsta este motivul. Am tot dreptuil să-mi spus cu părerea. Scoala este scoală dacă vor să fie boschetărite, să se ducă la produs , nu să stea pe capul părinţilor, să le cheltuie banii şi să-i facă de ruşine. Dacă eşti colega lor, sau chiar una din cele implicate nu te mai da aşa de mare , că nu eşti ma brează, mancaţi banii părinţilor degeaba, treci şi tu lacitit ceva.. poate ţi se mai luminează mintea de copil răzgâiat
10.   Vina parintilor trimis de
( 2 mar 2012, 19:29:45
Este vina parintilor ca le-a lasat la o scoala de  ☭ .
11.   Vina parintilor trimis de
( 2 mar 2012, 19:31:01
Este vina parintilor ca le-a lasat la o scoala de c4cat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei