Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 feb 2012 - Anul XVII, nr. 45 (4950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare

Mişcarea Populară se va forma în jurul PD-L şi UNPR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că din punctul său de vedere, Mişcarea Populară ar trebui să apară cât mai repede, această structură urmând să se adreseze electoratului de centru şi de dreapta. Flutur a spus că Mişcarea Populară trebuie să se contrapună „Mişcării Nepopulare, adică USL”. El a mai adăugat că PD-L şi UNPR sunt formaţiunile politice care au obligaţia să mobilizeze forţele politice şi societatea civilă pentru a se alătura Mişcării Populare. „În nume personal, pot să spun că Mişcarea Populară este o stare de spirit. Ea pluteşte în aer de o bună bucată de vreme şi cred că va trebui să aibă la bază forţele politice, şi acea parte a societăţii civile care doreşte modernizarea României”, a precizat Flutur, care a mai adăugat că „PD-L şi UNPR au obligaţia să mobilizeze şi alte forţe care să li se alăture în procesul de modernizare a României. Spun asta pentru că eu cred că în aceşti ani de criză economică, în aceşti ani care au fost un test pentru partidele politice, s-a văzut cine îşi asumă răspunderi şi cine nu, iar noi ne-am legitimat”. Liderul PD-L consideră că Mişcarea Populară va trebui să se „contrapună cu toată greutatea ei” USL, pentru a reuşi să convingă electoratul de dreapta. „Electoratul de dreapta şi de centru dreapta este de peste 60%. Şi trebuie să apară şi vectorul care să convingă acest electorat. Despre Mişcarea Populară pot să spun că eu cred într-o soluţie de acest gen pe partea dreaptă a politicii, care să apară cât mai repede”, a spus Gheorghe Flutur. El a mai adăugat că în momentul de faţă, în PD-L se află „nucleul dur” al Alianţei DA, respectiv acele persoane care îşi doresc modernizarea României.
Întrebat dacă PD-L ar putea candida la alegerile locale ca partid de sine stătător, iar la alegerile generale, în cadrul Mişcării Populare, Flutur a spus că „vom comunica paşii pe care îi vom face în perioada următoare. Avem discuţii cu colegii din UNPR, să vedem care sunt paşii pentru perioada următoare”. Prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor nu a spus dacă este posibil ca PD-L şi UNPR să aibă liste de candidaţi comune pentru alegerile locale din luna iunie, însă a arătat că „facem aceste analize în momentul de faţă şi vom vedea cum este mai bine şi mai eficient. Încă nu vă pot spune la ce rezultat am ajuns, pentru că facem nişte calcule. Din punctul meu de vedere, important este ca PD-L să se pregătească pentru alegerile locale, lucru pe care îl facem temeinic. Însă în mod sigur vom găsi cea mai bună formă pentru a acţiona complementar, astfel încât să ne batem cu adversarul politic şi nu cu aliaţii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mişcarea Populară se va forma în jurul PD-L şi UNPR.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 12 voturi
Mişcarea Populară se va forma în jurul PD-L şi UNPR1.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(24 feb 2012, 11:06:40
Augustul preşedinte al Consiliului Judeţean
Cu cozonacu-ntr-o mână , cu drujba-ntr-alta
Ce-şi agită ochelarii ca cel mai tare donjuan
În curând cu ciubotele-n chicioare şi cu lopata
O să dea ( din calea inundaţiilor ) .. zăpada

El nu se consideră a fi ( Doamne fereşte )
Cureaua de transmisie a sărăciei în Suceava
No ! nop ! priviţi cum ‚cearcă şi ne-mbrobodeşte
Că (sic!) din cauza opoziţiei se scufundă nava

Vinovaţi mai sunt Ştefan cel Mare şi Burebista
Cei ce-s la Putere-acu’ sunt nevinovaţi (cum altfel ?)
Dimpreună cu presa ( care-i propagandista )
Să accentuăm : vom trăi bine ! (cu Flutur şi Trăienel )
1.1  RE: * trimis de
(24 feb 2012, 19:07:00
Asta ar fi clar o alinata de dreapta, nu corcita ca a usl-ului, dreapta cu stanga.De fapt usl-ul n-a facut alianta din vreo convingere politica ei au facut alianta doar pt a pune mana pe ciolan.
2.   .................. trimis de
(24 feb 2012, 11:20:49
Sus pdl-ul!
3.   Avaria androidului pedelacheu trimis de
(24 feb 2012, 11:24:51
„Bip! Bip!”bug „Pup Kur!”kiss „Ling Kur”tongue „Mmmmm!”smug
„Bip! Bip!”bug „Pedel the best”thumbs down „Pup Kur!”kiss „Bip! Bip!”bug „Vjjjjjjjjjjmmmm!”
„Like Flutur!”thumbs down „Bip! Bip!”bug „S*g p*li!”phbbbbt Vrrrrrrmmm!
„Pup Kur!”kiss „Bip! Bip!”bug „ Pedel Number One!”thumbs down „Bip! Bip!”bug Vjjjjjjmmmmm!
4.   Comentariu trimis de
(24 feb 2012, 12:29:19
citez din clasici in viata: ''Şi trebuie să apară şi vectorul care să convingă acest electorat.''
daca vreti sa mai castigati ceva procente in

5.   Subtil tovarasul flutur, dar de acum...INUTIL trimis de
(24 feb 2012, 13:00:45
citez din clasici in viata: ''Şi trebuie să apară şi vectorul care să convingă acest electorat.'' TREBUIE ca esti tare, tov. flutur!

oare care este vectorul de care vorbesti matale asa subtil? oare acest vector nu este dat de serviciile de informatii care desigur ca pot face orice si oricand? care servicii desigur ca prin metode specifice pot ''spala'' pe oricine?

exista totusi un dar...un mare DAR pe care basexu-boc l-au facut romanilor. acest dar otravit care a dus la saracirea masiva a acestui popor. si de data asta, cu tot ''detergentul'' specific serviciilor, va fi imposibil a mai spala creierul alegatorului cu toate mijloacele acestea viclene pe care dumneata le numesti ''complementare''.

cu totii am fi vrut sa traim intr-un stat modernizat si condus in continuare de guvern pd-l. ACUM insa,nu meritati nici 10% din voturi.
si nu aveti ce mai cauta in viitoarea conducere a comunelor, oraselor si a acestei tari.

pana acum pd-l, unpr, udmr a stat cuminte in ultima banca si a tacut malc la toate mizerabilele ordonante a lui basexu-boc. hotararile justitiei au fost ''amanate'' si calcate in picioare chiar de coalitia voastra paguboasa.

ia uite, de aici rezulta ca miscarea populara va fi un esec rasunator.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei