Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 feb 2012 - Anul XVII, nr. 25 (4930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Banii nu aduc fericirea

Preţul unei vieţi distruse, 150.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a dus la spital pentru a deveni mamă, iar de opt ani se chinuie să redevină o femeie cât de cât normală. Cele câteva zile petrecute în Spitalul Judeţean Suceava i-au schimbat radical viaţa şi probabil că nimic nu-i va mai readuce zâmbetul pe buze. Este vorba de o tânără profesoară din Rădăuţi, victima unei erori medicale cumplite în urma căreia a ajuns să scape materii fecale. La aproape opt ani de când i-a fost interzis dreptul la fericire, femeia a obţinut o hotărâre definitivă în instanţele de judecată. Trebuie să primească despăgubiri de aproximativ 150.000 de euro, în condiţiile în care ceruse 500.000 de euro.
„Nu sunt mulţumită în nici un fel de această decizie. Eu rămân în continuare cu <cadoul> pe care mi l-au făcut în urmă cu aproape opt ani. Mă simt la fel, cu toate că am urmat tot felul de tratamente, cu tot felul de diete. Chiar şi în luna decembrie am fost internată, în două rânduri, la Bucureşti şi la Rădăuţi. Am aflat că la o clinică din Germania ar fi o posibilitate pentru mine, deocamdată trebuie să văd ce documentaţie trebuie să trimit acolo şi care sunt costurile… Însă sunt bucuroasă că fetiţa mea e bine, e sănătoasă”.
Aşa începe povestea adevărată a unei femei tinere din Rădăuţi, profesoară la o unitate de învăţământ din municipiu, care în urmă cu aproape opt ani a fost victima unei erori medicale, eroare ce i-a schimbat radical întreaga viaţă. Recent, magistraţii Curţii de Apel Suceava au decis ca femeia să primească despăgubiri de 150.000 de euro, după ce, în timp ce năştea într-una din sălile de naştere ale Spitalului Judeţean Suceava, cadrele medicale i-au efectuat defectuos o intervenţie care a provocat secţionarea sfincterului anal, leziune pentru care victima a avut nevoie de aproape 250 de zile de îngrijiri medicale.

 

Doctorul are 70% din vină, iar moaşa 30%

În urmă cu mai puţin de un an, Judecătoria Suceava decisese ca suma acestor despăgubiri să fie de 275.000 de euro, însă hotărârea a fost atacată cu recurs. Atunci judecătorii suceveni au hotărât că atât moaşa, cât şi medicul care au asistat la naştere se fac vinovaţi de vătămare corporală din culpă. Moaşa, Eugenia Răgăzan, a primit o amendă penală de 20.000 de lei, iar medicul, ginecologul Dumitru Drăgoi, patru luni de închisoare, interzicerea mai multor drepturi, printre care şi cel de a exercita profesia de medic pe o anumită perioadă. Magistraţii au hotărât să dispună suspendarea pedepselor celor doi, dându-le un termen de încercare de doi ani şi patru luni, în cazul doctorului Drăgoi, respectiv un an în cazul moaşei. Instanţa a stabilit că în producerea nefericitului eveniment, doctorul are 70% din vină, iar moaşa 30%.

 

A reclamat că se simte rău şi a fost ignorată

Drama Cristinei M. începe la finele lunii iunie, în anul 2004. Femeia consideră că a fost tratată necorespunzător încă din momentul când a devenit mămică. ”Am născut pe 26 iunie 2004, era într-o zi de sâmbătă. Duminică, a doua zi, mă simţeam foarte rău, am anunţat medicul de această situaţie şi mi s-a spus că după naştere e normal să-mi fie aşa. După câteva ore m-am adresat din nou unei asistente, însă am fost pur şi simplu ignorată. A doua zi, la vizita de dimineaţă, am fost luată la rost de doctoriţa Pacu, care m-a făcut în toate felurile pentru că în timpul naşterii îl muşcasem de mână, din cauza durerilor, pe medicul care mă operase. Ce nu pot înţelege nici acum e faptul că nici unul dintre ei nu şi-a pus întrebarea de unde venise reacţia mea, de ce avusesem acele dureri… Luni seară au fost anunţate două paciente care urmau să plece a doua zi, însă a doua zi dimineaţă am avut o surpriză, în sensul că mi se făcuse şi mie bilet de externare, deşi nu fusesem anunţată seara anterioară”, spune femeia.

 

„Mi-au introdus feşe în anus pentru a nu mai scăpa materii fecale”

După ce a fost externată, starea ei de sănătate s-a agravat continuu, iar după discuţia mamei sale cu o asistentă din Rădăuţi, când a aflat că este în pericol de moarte, s-a internat din nou la Suceava.  
„Am ajuns la spitalul din Rădăuţi, eram deja în stare gravă, condiţii în care am fost transferată cu o ambulanţă la Suceava. Ajunsă acolo am fost internată cu <cântec>, la început nici nu m-au băgat în seamă, dar în cele din urmă am ajuns într-un salon doar eu şi fetiţa mea. Când am povestit că scăpam materii fecale, m-au urcat pe o masă şi mi-au introdus feşe în anus, ca să nu se mai întâmple acest lucru, după care mi-au recomandat să nu mai mănânc două-trei zile, ca să nu mai iasă nimic din mine… Toate acestea în condiţiile în care eu alăptam fetiţa care era cu mine…”, a povestit Cristina M. Pentru că a considerat că nu este tratată corespunzător şi după ce i se sugerase să meargă în altă parte, mama fetiţei de zece zile a decis să se interneze la Iaşi. „Pentru că la Suceava nu se întrezărea nici o îmbunătăţire a stării mele de sănătate, familia mea a hotărât să mă ducă la Iaşi, după ce i se sugerase acest lucru, discret, de către specialiştii de la Suceava. La Iaşi am fost operată şi vă spun că nu vreau să treacă nici cel mai mare duşman al meu prin ce am trecut eu atunci, când mi-am revenit după operaţie… În partea stângă, jos, aveam o gaură pe unde îmi vedeam toate intestinele, apoi foloseam o pungă pentru necesităţi…”, a continuat femeia.

 

„La aproape opt ani de la naştere, eu fac încă treaba mare pe mine”

După episodul Iaşi, şi după o perioadă de câteva luni deosebit de grele, femeia a fost operată la Bucureşti. „Pentru că tot nu mă simţeam bine, am fost şi la medicul rădăuţean Lucian Corfariu, care m-a consultat şi mi-a spus: <Fătucă, dacă vrei să ai măcar 10-20 la sută şanse să scapi de anus contra naturii, trebuie să laşi să treacă măcar cinci-şase luni, nu fă prostia să te operezi acum>. L-am ascultat pe medic, însă am mers la Bucureşti, la un alt control, la Spitalul <Carol Davilla>. Acolo mi-au confirmat cele spuse de medicul din Rădăuţi, nu puteam fi încă operată, nu se închisese fistula, însă necesitam o altă intervenţie chirurgicală pentru refacerea uterului. Au încercat să-mi facă şi o altă operaţie reparatorie pentru musculatura de la anus, însă au reuşit într-o foarte mică măsură. Acum, la aproape opt ani de la naştere, eu fac încă treaba mare pe mine… Ca să revin la acea perioadă, am stat încă o bucată bună de vreme cu pungă, câteva luni, şi în ianuarie 2005 am revenit la Bucureşti, unde am fost din nou operată. Am scăpat de anus contra naturii, a fost repus pe normal circuitul, însă cu repercusiunile de rigoare… După operaţia din octombrie medicii mi-au spus să nu îndrăznesc să rămân gravidă pentru că risc să-mi pierd uterul. Şi de atunci tot am avut probleme…”, a mai arătat mama fetiţei care va împlini, în iunie, opt ani.

 

Avocatul Laurus: „În zona de competenţă a Curţii de Apel Suceava se întâmplă lucruri ciudate…”

Hotărârea de a-i acţiona în instanţă pe medic şi pe asistentă a venit după ce tânăra a ajuns la Medicina Legală şi după ce a considerat că şi acolo a fost nedreptăţită. „Am decis să ajung în instanţă cu problema mea, după ce m-a nemulţumit expertiza Medicinii Legale din Suceava. Vreau să vă spun că mă nemulţumeşte hotărârea instanţei, pentru că am solicitat 500.000 de euro, deşi nu ştiu dacă toţi banii din lume mă vor face vreodată sănătoasă. Eu am nevoie de bani pentru a merge la o clinică în străinătate, unde să încerce să mă facă bine, pentru că nu există nici o dovadă că operaţia va reuşi. Vreau să vă spun că în această perioadă dificilă am avut un sprijin deosebit din partea familiei, în special din partea mamei şi a soţului meu. La fel, la serviciu, unde am găsit înţelegere din partea colegilor şi a conducerii unităţii unde lucrez. Apoi să nu uit toţi prietenii care m-au susţinut şi m-au ajutat. Faptul că am putut merge la serviciu, că nu s-a ţinut cont că am un handicap, m-a ajutat foarte mult…”, a ţinut să precizeze Cristina M.
Eugen Laurus, avocatul femeii din Rădăuţi, este decis să atace sentinţa de la Curtea de Apel Suceava: „Eu sunt total nemulţumit de această sentinţă. Am hotărât împreună cu clienta mea să atacăm decizia de la Curtea de Apel Suceava cu cale de atac extraordinară, revizuirea. Nu exclud nici strămutarea cauzei, pentru că în zona de competenţă a Curţii de Apel Suceava se întâmplă lucruri ciudate…”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preţul unei vieţi distruse, 150.000 de euro.
 Vizualizări articol: 15905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 19 voturi
Preţul unei vieţi distruse, 150.000 de euro3.6519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Meh trimis de
( 1 feb 2012, 11:12:44
scarbos articol pentru prima pagina.
1.1  RE: Meh trimis de
(11 mar 2012, 04:28:03
Cred ca esti inconsent ccum sa spui asa ceva daca ai fi in cauza ai mai vorbi?
2.   Scarbos? trimis de
( 1 feb 2012, 11:35:35
asta e pretul coruptiei din romania,numai in romania viata omului are pret.asta e batjocura si umilinta la care sunt supusi cetatenii....
3.   Rusine justitiei!!!! trimis de
( 1 feb 2012, 11:41:57
Consider ca respectivul doctor trebuie sa putrezeasca in puscarie, iar 500 mii euro e o suma mica de tot pentru chinul tras de femeie, dar daca toate curvele si toti pilosii ajung judecatori ce se mai popate spune?!!!! Oricum iti urez sa te vindeci cat mai repede si nu te lasa , baga-i la zdup pe toti neispravitii astia!
4.   Si doctorul? trimis de
( 1 feb 2012, 12:29:02
Ma intreb cum se simte doctorul? Are vre-o remuscare? Se gandeste ca va trebui sa plateasca mai devreme sau mai tarziu pentru prostia lui? Probabil ca nu. Dar eu daca as fi doctor , nu as mai avea liniste si 2 , m-as lasa de meserie daca tot sunt pe langa. Asta -i doctor facut pe 'neveu'.
5.   Doamne fereste de asa ceva! trimis de
( 1 feb 2012, 14:02:47
Doamne fereste sa ajungi sa fii internat intr-un spital de stat in Romania, iesi mai bolnav decat ai intrat. Nu mai vorbesc de spaga pe care trebuie sa o dai la doctori si la asistente ca sa te bage in seama. PS Romania este o tara frumoasa, pacat ca este locuita ... de cine este locuita!
5.1  RE: Doamne fereste de asa ceva! trimis de
( 1 feb 2012, 14:13:15
Eu consider ca problema cea mai mare este faptul ca acest "renumit" doctor inca profeseaza si astazi in spital...sa te fereasca maica Domnului daca pici la el cand e de garda..te ia pur si simplu groaza de cat neprofesionalism si PROSTIE poate exista intr-un singur om!!!!
6.   Trist trimis de
( 1 feb 2012, 14:16:59
cazul este trist intr-adevar, dar articolul a mai fost publicat cu ceva timp in urma........
7.   Offf. trimis de
( 1 feb 2012, 14:19:46
nu stiu de unde sa incep...cel care a facut operatia cred ca in cel mai rau caz isi merita numele de macelar...este o rusine pentru sistemul medical romanesc...o rusine petru Colegiul medical...refritor la Justie...cel?cea care a luat decizia cu despagubirea ar trebui sa incerce sa se puna in locul victimei citeve secunde...apoi sa decida!imi cer scuze daca gresesc!
8.   Comentariu trimis de
( 1 feb 2012, 14:21:57
ii dau eu judacatorului/ei 150.0000 euro si sa se c..ce sau nu ca femeia din articol si sa vedem ii convine?
9.   Meserie... trimis de
( 1 feb 2012, 15:03:19
De unde sa stie asta meserie , cand peste tot in facultatile de medicina sa de spaga !?Mie mi-a sectionat vena femurala un incompetent tanar la o operatie de picior anesteziat local . Se inrosise tot la fata si a intrat in panica , si a chemat alt doctor sa continue operatia . Si celalat doctor i-a dat niste castane de fata cu minelaughing!Dupa ce-i dadui si 100 de euro la incompetent !
10.   Si macelar e prea mult spus pentru dr. Dragoi! trimis de
( 1 feb 2012, 15:24:32
Din nefericire pentru mine, am fost si eu pacienta acestui asa-zis doctor, in anul 2003, cand am ramas insarcinata ca urmare a unui tratament de fertilizare prescris de d-lui, sarcina, pe care, tot ”datorita” dumnealui am si pierdut-o. Sa nu intram in amanunte si sa zicem ca asta trece! Dar tot ”datorita” d-lui nu am mai ramas niciodata de atunci insarcinata si, probabil, nu voi ramane niciodata. Asta pentru ca in urma chiuretajului efectuat pentru a scoate embrionul mort mi-a nenorocit uterul pentru totdeauna si mi-a innodat si trompele, accidental cica, in timpul interventiei, ca sa nu mai spun ca mi-a lasat amintire in uter un rest de placenta, de existenta caruia am aflat dupa un an de zile abia, la o clinica din Chisinau, dupa luni intregi de chin, dureri si hemoragie.
Raspunsul dumnealui? ”E normal sa te simti asa dupa o pierdere de sarcina!” Ce au spus medicii care m-au operat din nou dupa un an, la Chisinau? ”Sigur un medic a facut interventia? Parca a greblat in uter.”
In concluzie, si macelar e prea elegant spus pentru un asemenea individ.
10.1  RE: Si macelar e prea mult spus pentru dr. Dragoi! trimis de
( 1 feb 2012, 16:26:00
Paraca numai Dragoi,... mai sunt care si persifleaza in afara ca nu au nici o remuscare.
La Neurologie dl.dr Mihetiu si-a batut joc de mama si a murit, scumpa de ea, ne mai cunoscindu-ma! Offf! …sunt destui care se dau doctori!
11.   OMUL_CU_PAREREA: PROST trimis de
( 1 feb 2012, 15:37:58
bai Meh scarbos esti tu prostule,la fel si comentariul tau.
12.   Pt."omul cu parerea" trimis de
( 1 feb 2012, 18:48:17
ce-ar fi sa nu-ti mai exprimi parerea pe aici, din pacate sunt doctori care nu au ce cauta prin spitale. trebuie sa fie popularizati ca lumea sa stie de cine sa se fereasca. ti-e scarba?, vai de mine, dar cine te crezi?, citeste cancan........lista e lunga.
13.   Hahaha trimis de
( 1 feb 2012, 20:02:08
imi place cat de stricti sunteti pe internet, dar in viata de zi cu zi nu faceti nimic pentru a rezolva ceva, ma amuz in fata voastra, bieti pisalogi.
14.   Dr DRAGOI UN RATAT trimis de
( 1 feb 2012, 20:41:33
Am fost si eu la dr dragoi anul trecut la cabinetul particular,nu mi a placut.am avut senzatia ca am fost hartuita sexual in timpul controlului.efectua chiuretaje la minore si parca asistam intr un staul de oi.persoane de joasa speta erau in minusculul hol din cabinet.nu mi a rezolvat problema si m i s a parut libidinos.MAI JUDECATORILOR_________DE CE ATI DAT DOAR 4 LUNI DE PARNAIE?JUDET CORUPT SI PLIN DE LICHELE MAFIOTE.....FATA ASTA NU ESTE IMPORTANTA?NU VA GANDITI LA SUFERINTA EI?RUSINEEEEEEEEEEEEEEE....DR TREBUIA SA FIE CASTRAT SA SIMTA DUREREA...IAR VOI CE SCRIETI CA ESTE UN SUBIECT URAT DE PRIMA PAGINA>SA VA FIE RUSINE SI SA DEA DZEU SA PATITI MAI RAU CA BIATA FATA....FOSILELOR..
15.   Criminali cu diplome in regula trimis de
( 1 feb 2012, 22:22:28
Am cautat cuvinte potrivite, nu pot sa ii numesc doctori, caci as aduce o ofensa medicinii. Prostu de Dragoi nu numai ca nu stie meserie, dar nu are nici macar cei sapte ani de acasa , este un obsedat sexual si un impertinent cu un vocabular de mahala, ca sa nu mai spun ca pe holurile maternitati fumeaza si urla ca un bou. Nu ii pasa deloc de copiilasi nou nascuti si de mame. Dobitocul are fata de casa de numarat bani, atat are in cap...multi bani. Mai e si animala de Hincu Cornelia, care la fel chiureteaza dupa cezariana intr-un stil de agricultor, si pe deasupra mai intoarce si ea din GRESEALA trompele... Apropo de suferinta bietei femei, suma este infima, si nu stiu daca macar acopera cheltuielile pe care le-a suportat si le v-a mai avea de acum incolo, cat despre suferinata psihica, numai Bunul Dumnezeu o mai poate alina. Le vine si lor randul, intr-un fel sau altul...Acum ii apara judecatori astia fomisti de bani, DAR cand I-o bate Dumnezeu nu ii mai apara nimeni...
16.   Rusine trimis de
( 2 feb 2012, 00:38:24
rusine sa va fie medicilor nu stiti sa va faceti meseria cum trebuie ati distrus viata unei femei normale
17.   Pentru Nicole si pacient trimis de
( 2 feb 2012, 08:34:27
Trompele nu se pot "innoda din greseala" la un chiuretaj, indiferent cand il faci. pentru simplul motiv ca nu poti ajunge la ele decat daca tai abdomenul. De aceea trompele se leaga doar la cezariana (sau prin operatie la cerere). Doar daca ai facut mica cezariana se intelege...
Dar daca Dragoi a ajuns la trompele tale prin vagin si prin uter E UN GENIU AL MEDICINEI HA HAHAHAHA!!!!!
18.   Transeaza ca noi vindem trimis de
( 2 feb 2012, 09:21:55
A gresi e omenesc dar,cand un judecator pune pret pe organe,deja ma gandesc cam cat costa sfincterul lui si la ce adresa locuieste.Pai bine mai incomplectule de judecata,daca femeia a cerut 500000 pt ca stia de ce,vii tu si pui pret,parca e la piata la carne de porc.Doctorul a primit o perioada de proba?ce proba?adica ce vrei sa spui,ca daca in perioada asta nu mai lezeaza alt sfincter poate leza uteru sau altceva?Daca tot avem sute de doctori buni,care nu au servici,si pleaca pe alte meleaguri,da ce Josep Mengele si multi ca el,trebuie neaparat probat?de parca e obligat prin lege sa fie medic pe viata.
19.   Comentariu trimis de
( 2 feb 2012, 09:25:32
Nici nu-mi pot imagina cosmarul acestei femei, dar ii doresc sa se faca bine.
Eu am nascut acum doi ani, dar am plecat in alt oras pentru ca am fost internata prin luna a V-a aici si am ramas scarbita de serviciile oferite de acest spital, de la "turma" de medici sexagenari care vin la vizita (desi pe nici unul nu-l intereseaza cine e pe pat si de ce sufera daca nu e clientul sau), pana la un unicul WC pe un palier de femei la care toaleta e esentiala.
Acum cateva zile a trebuit sa duc un pachet de vata unei lauze in afara orelor de vizita (deh, spitalul nu-si permite nici vata, nici fese, caci trebuie sa plateasca doctori ca Dragoi). Dupa ce treci de aroganta portarului de la parter care se crede un mic director pe usa lui, ajungi la usa maternitatii unde te ia la injurat Dragoi, care pana atunci a urlat la paciente, crezandu-se pe tarlaua lui ma-sa. Din pacate spitalul e plin de astfel de indivizi, scoliti in epoca de aur, care trateaza oamenii ca pe vite. Ei ocupa niste posturi in care oameni tineri, cu dragoste pentru oameni si pentru meseria asta nobila ar putea face minuni.
Nu receptia de la parter unde ti se opreste buletinul cand vii in vizita la cineva(complet ilegal!!!!!!!!!) modernizeaza acest spital, ci atitudinea personalului de aici, epurarea scursurilor gen Dragoi, dar asta se schimba in ani. Poate copiii nostri, daca mai sunt pe aici si nu s-au imprastiat ca potarnichile prin Italia, Canada, etc, vor mai avea parte de tratament uman.
20.   Un macelar ce lasa urmasi.... trimis de
( 2 feb 2012, 09:54:04
Una, la mana, poate sa castige in instanta si 5 milioane de euro, cine dracu le plateste???? Dragoi? Doi la mana, nu are nici o importanta suma, incercati voi sa traiti toata viata, fara o mana, amputata din ,,greseala,,! Trei la mana, distrusu asta nu a mai citit o carte de specialitate, de muuult tare, de pe vremea lui Decebal, habar n-are ce inseamna o operatie, e total depasit. Cine dracu il tine in sistem???? Unde mai pui, ca si in ziua de azi sunt femei fratilor, car emerg tot la dragoi, pai alea nu-si merita soarta??? Colegiul Dosctorilor, cand il ,,pensionati,, pe asta? Si pe altii ca el, dar el e emblema macelariei. Asta e pierdut de mult fratilor in ale medicinei,...
P.S. Se aude ca vine fiu-su din urma, oare i-a predat tata ceva lectii??? Nu stiu, intreb si eu, poate tinerelu e altfel, dar cum ,,aschia.....,, eu stiu ce sa zic?
21.   SPITALUL DE URGENTA trimis de
( 2 feb 2012, 10:33:16
problema e ca nu numai Dragoi are un asemenea comportament ,sunt si altii si asiistentele la fel.sunt fara pic de rusine si isi permit tot felul de magarii si cred ca aici vina este a noastra,ptr ca noi i-am invatat asa cu ploconeli si cu banii in buzunar bagati si iesi pe 4 scanduri din spital.Acum cativa ani in urma copilul sia rupt picioarele ,l-am transportat la spital si binenteleS internat .A doua zi de dimineata cand m-am dus sa vad ce e cu el ,copilul statea in dureri cumplite ,ptr ca nu s-a obosit nimeni sa se uite la el ,era aruncat pe un pat intr-un salon cu o fetita si o mama care avea un copilas micsi stand de vb cu femea aceea mi-a povestit cum a venit seara doctorul sa uitat la alt copil si la baiat meu nu,a spus de el vad dimineata acum nu am timp.Sa lasi un copil in dureri cumplite o noapte intreaga fara sa-i dai un calmant este strigator la cer.Cand am auzit ce sa intamplat ,am chemat asistenta sefa sa vb cu ea ,binenteles ca am inceput sa ridic tonul si ce credeti ca-mi spune doamna asistenta?
doamna stiti ce salar are un medic 10 milioane,parca era vina mea ca are 10 mil si nu mai mult ,pai de ce nu sa facut tractorist ca sa ia 3 mil pe ha de arat si care-l face in 2 ore,nu?asta iam zis ,in fine dupa un scandal de pomina pe care l-am facut si in acest timp nu sa aratat nici un medic,am plecat acasa sa iau cele necesare ptr a transporta copilul la Iasi ,insa cand m-am reintors la spital deja era pus in ghips is rezolvat,deci am ajuns la concluzia ca la spital tre sa te duci cu o coada de topor si nu cu bani daca le dai bani isi bat joc de tine ,insa aratale toporul si sa vezi ce repede rezolva totul.Daca aveti probleme,doamne fereste ,mergeti la iasi cu copii la spitalul sf. Maria ,unde sunt medici f buni ,profesorul pandele este un doctor exceptional ,Dumnezeu sa-i dea sanatate.
22.   Nu e chiar asa rau trimis de
( 2 feb 2012, 12:00:48
am stat internata o luna cu fetitele mele dar nu mi s-a parut asa rau.ma asteptam la conditii mai rele si in plus maternitatea e in renovare. de draghici nu pot zice nimic ca n-a fost medicul meu, dar l- am auzit si eu de vreo 2 ori tipand pe buna dreptate dar la vizitatorii barbati care n-aveau ce cauta pe holul pacientelor, dar cum suntem romani nu stim sa respectem anumite reguli iar asistentele se purtau dragut,ca se mai intampla cateodata sa aiba toane, cine n-are, dar daca tu le respecti si ele te respecta,si daca vrei sa- i dai o mica atentie sa-i faci ziua mai frumoasa bine, daca nu ea isi face mai departe datoria,doar ca nu-ti zambeste:).cat despre asistentele la prematuri pentru majoritatea numai cuvinte de lauda,erau vreo 2 care erau mai superficiale,dar tot isi faceau treaba.
23.   PTR OMU CU PAREREA trimis de
(12 mar 2012, 14:51:45
MAI LIBIDINOSULE..ESTI CUMVA DR CARE A MUTALIAT O PE FATA ASTA? NENOROCITULE.CE STII TU CE ESTE DUREREA UNEI FEMEI? CE STII TU CE MAFIE ESTE IN JUDETUL SUCEAVA? CE TRIBUNAL INFECT SI UNDE NU REUSESTI NIMIC///DE CE NU FILMATI CABINETUL ACELUI LIBIDINOS CARE SI AZI FACE CHIRETAJE LA MINORE SI ESTE O MIZERIE TOTALA IN GARSONIERA UNDE ARE CABINETUL.DE CE NU FACETI O ANCHETA AMPLA SI DA TI NUMAI RESTURI.DE TEAMA? DE CE NU I A FOST INTERZIS ACESTUI MACELAR BURTANOS LICENTA DE PROFESARE? DE CE IN JUDETUL ASTA NIMENI NU ESTE VINOVAT DE NIMIC? RUSINEEEEEEEEEEEEEE.....VAI DE FATA ASTA.VAI DE EA.CATA DURERE,CATA SUFERINTA..II DORESC NUMAI CURAJ SA TREACA PESTE ASTA SI O FELICIT CA A REZISTAT ATATA TIMP...VAI DE EA SARACUTA...DUMNEZEU SA TE AJUTE..PENTRU LICHELELE CARE NU AU BUN SIMT SA TACA...SA LE DEA DUMNEZEU SA VADA CE ESTE DUREREA ...GUNOAIELOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei