Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 feb 2012 - Anul XVII, nr. 25 (4930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Paznic al AJVPS, agresat de braconierii prinşi pe râul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un paznic al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Suceava a reclamat la poliţie că a fost agresat în timp ce încerca să reţină doi braconieri de peşte pe care i-a surprins pe malul râului Suceava. Agresiunea s-a petrecut luni, în jurul orei 15.45, în zona podului rutier Costâna, în comuna Todireşti.
Paznicul, Ioan B., în vârstă de 27 de ani, din comuna Pătrăuţi, a declarat poliţiei că a surprins doi bărbaţi care pescuiau ilegal, cu opt ecrane din plasă monofilament. Acesta le-a confiscat plasele, moment în care unul dintre suspecţi, identificat ulterior în persoana lui Alois R., în vârstă de 37 de ani, din Todireşti, ar fi încercat să-l lovească, paznicul parând lovitura cu arma din dotare. În urma altercaţiei, cei doi indivizi au fugit.
Poliţiştii aveau date despre identitatea ambilor, însă până ieri dimineaţă nu-i găsiseră, cei doi fiind dispăruţi de la domicilii.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paznic al AJVPS, agresat de braconierii prinşi pe râul Suceava.
 Vizualizări articol: 729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Paznic al AJVPS, agresat de braconierii prinşi pe râul Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ANPA trimis de
( 1 feb 2012, 16:56:32
Din cate spune legea, numai ANPA are dreptul de control. Si organul de la ANPA tebuie sa fie insotit de jandarmi sau mai stiu eu ce... Se poate ca "domnul" Goicea sa-si fi scos slugile la produs? Nu ca as fi de acord cu ecranistii, dar numai in Sv mai poti gasi atata marlanie. AJVPS-ul nu vrea cu nici un pret sa renunte la ciolan si pentru a fi in regula ca pescar, trebuie sa platesti si la unii si la altii...
2.   Fomisti...` trimis de
( 1 feb 2012, 19:45:05
se braconeaza la greu pe siret si pe Suceava ......d lor politisti si jandarmi mai mergeti in control pe ape ca nu mai poti prinde un peste la undita de setcari si de ecranisti ......mai ramane sa de a cu dinamita si se rezolva treaba.
3.   Mare mister trimis de
( 2 feb 2012, 08:18:54
pina nu se rezolva problema cu AJVPS si ANPA haosul va continua pe apele sucevene!
Militia si jandarmeria nu vor iesi pe ape intrucit nu stiu cred cine este asa zisu-l proprietar, proprietar care doar incaseaza taxe din care nu stie nimeni ce fac cu ele!
Nu am vazut pe nimeni sa se apuce de populat riurile Suceava, Siret sau Moldova sau de amenajat ceva locuri de pescuit, peste tot numai balarii, cioate mizerie....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei