Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 feb 2012 - Anul XVII, nr. 25 (4930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Expoziţie

Camera de Comerţ organizează Târgul de Nunţi Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie şi Shopping City Suceava organizează, în perioada 10 – 14 februarie, cea de-a V-a ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina. Evenimentul va avea loc la Shopping City Suceava şi va putea fi vizitat zilnic între orele 9:00 şi 21:00.
La ediţia de anul acesta a Târgului de Nunţi Bucovina, vizitatorii vor putea cumpăra rochii de mireasă, rochii pentru domnişoare de onoare şi ţinute pentru ocazii, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi costume pentru ocazii, voaluri, pălării, aranjamente florale, buchete de mireasă.
Oferta expozanţilor va fi completată cu decoraţiuni pentru săli, baloane, fântâni de ciocolată, huse pentru scaune, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, servicii foto & video, săli pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetărie, panificaţie şi dulciuri, lumânări sau închirieri de limuzine.
De precizat că pe toată durata târgului vizitatorii vor avea parte de reduceri la produsele şi serviciile oferite.
Pe lângă expoziţiile firmelor participante, în cursul zilei de sâmbătă, 11 februarie, de la ora 16.00, vizitatorii vor putea participa la demonstraţii de dansuri de societate oferite de profesionişti.
De asemenea, duminică, 12 februarie, de la ora 17.00, va avea loc o prezentare de rochii de mireasă, acompaniată de un cafe-concert, susţinut de Ansamblul Artistic Arcanul de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, precum şi de o prezentare de lenjerie intimă. Prezentările de rochii de mireasă şi de lenjerie intimă vor fi urmate de un concert surpriză.

 

De Ziua Îndrăgostiţilor va fi premiată cea mai frumoasă declaraţie de dragoste

Pentru ultima zi a târgului, organizatorii au pregătit un program special, sucevenii fiind invitaţi să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor la Shopping City Suceava, împreună cu Romeo şi Julieta. Marţi, 14 februarie, începând cu ora 16.00, „Cupidon” va premia cea mai frumoasă declaraţie de dragoste sau cea mai frumoasă cerere în căsătorie, iar cuplul câştigător va câştiga un weekend romantic oferit de Hotelul Best Western din Gura Humorului.
De asemenea, toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit la o tombolă cu premii surpriză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camera de Comerţ organizează Târgul de Nunţi Bucovina.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camera de Comerţ organizează Târgul de Nunţi Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei