Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 feb 2012 - Anul XVII, nr. 25 (4930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Săltat de poliţie

La 21 de ani, a adunat trei condamnări, pentru contrabandă şi infracţiuni rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Straja, judecat în mai multe dosare penale privind infracţiuni la regimul rutier şi contrabandă, din care în trei a fost deja condamnat, a ajuns acum două zile în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, poliţiştii săltându-l în baza unui mandat de executare a unei pedepse de zece luni de închisoare.
Inculpatul, Dănuţ Ursulean, avea deja la activ două condamnări cu suspendare, astfel că nu a mai scăpat acum de detenţie. De altfel, având în vedere noianul de fapte penale pentru care este judecat sau deja a fost condamnat, tânărul din Straja se poate considera norocos că a scăpat atât de uşor, cel puţin deocamdată.

 

Cine este Dănuţ Ursulean

O primă condamnare a tânărului este tocmai din octombrie 2009. Prins în trafic la volanul unei maşini fără permis de conducere, acesta a fost condamnat de Judecătoria Rădăuţi la patru luni de închisoare cu suspendare.  
De la un puşti teribilist care conduce maşini, tânărul a trecut în scurt timp la o infracţiune de cu totul altă natură. El a fost săltat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava sub acuzaţia că a făcut parte dintr-o reţea de contrabandişti de ţigări care funcţiona din decembrie 2009 şi era o componentă a unei grupări mai mari, care cuprindea şi cetăţeni ucraineni.
El a fost identificat chiar drept unul dintre liderii locali ai grupării care a creat un prejudiciu estimat la peste 100.000 de euro.  
În acest dosar, Judecătoria Rădăuţi l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, pedeapsă redusă la un an închisoare cu suspendare, la recursul judecat de Curtea de Apel Suceava.
În fine, o a treia condamnare a venit în cazul unui dosar în care tânărul a fost judecat pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul cu număr fals.
Judecătoria Rădăuţi l-a condamnat la zece luni de închisoare cu executare, pedeapsă rămasă definitivă la recursul judecat acum două zile la Curtea de Apel Suceava. Câteva ore mai târziu, poliţiştii Secţiei Rurale 4 Vicovu de Jos au pus în executare mandatul, ridicându-l de la domiciliu pe Dănuţ Ursulean.   
De precizat că acelaşi inculpat mai are pe rolul Judecătoriei Rădăuţi încă un dosar penal privind o infracţiune la regimul rutier şi mai este cercetat şi într-un alt dosar de contrabandă.

 

Încă doi condamnaţi, introduşi în arest luni

Tot acum două zile, poliţiştii au mai introdus în arest încă doi inculpaţi condamnaţi definitiv în dosarele în care au fost judecaţi.
Este vorba de Cezar Maruneac, în vârstă de 30 de ani, din comuna Şcheia, condamnat la pedeapsa de trei ani de închisoare pentru infracţiunile de înşelăciune şi uz de fals, şi de Mihai Cosmaţchi, de 28 de ani, din Crucea, condamnat la doi ani şi cinci luni închisoare pentru furt calificat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 21 de ani, a adunat trei condamnări, pentru contrabandă şi infracţiuni rutiere.
 Vizualizări articol: 1016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
La 21 de ani, a adunat trei condamnări, pentru contrabandă şi infracţiuni rutiere2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uite lachiosul trimis de
( 1 feb 2012, 12:25:49
i-a uite la lachiosul asta, va sta nitel la puscarie, asta pina vin si celelalte condamnari si concediul se va prelungi..........Ce-ai reolvat cu bravismele aste paduchiosule..............pros la pirnaie?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei