Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2012 - Anul XVII, nr. 20 (4925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Fălticeni

Revista „Dumbrava minunată”, la zece ani de la apariţia primului număr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Marţi, 24 ianuarie, la Clubul Copiilor Fălticeni a fost marcată împlinirea a zece ani de la apariţia primului număr al revistei „Dumbrava minunată”. Cu această ocazie, au fost acordate diplome de excelenţă membrilor redacţiei şi au fost evidenţiate titlurile obţinute de revistă.
Directorul Clubului Copiilor Fălticeni, prof. dr. Marcel Porof, a spus: „<Dumbrava minunată> este şi am convingerea că va rămâne un factor coagulant al elevilor din toate şcolile oraşului. Revista a fost coordonată de-a lungul celor zece ani de apariţie de mai mulţi profesori, care au avut aptitudinea de a valorifica talentul elevilor acestei comunităţi, iar unii elevi, care au pornit de aici, şi-au descoperit vocaţia de jurnalist”.    
Directorul fondator al revistei este înv. Gheorghe Popa, iar cofondator ing. Corneliu Monoranu, cei care în urmă cu zece ani au pus bazele publicaţiei care mai târziu avea să fie de mare succes. Este singura publicaţie din Fălticeni care a apărut fără întrerupere, deşi condiţiile nu au fost întotdeauna prielnice.
Directorul revistei, înv. Gheorghe Popa, a precizat: „Revista a reuşit să ţină pasul cu ceea ce înseamnă evenimentele din oraş, mai ales din şcolile din localitate, dar şi din zonă, înalta ţinută a revistei fiind confirmată şi de cele şapte titluri de laureat la nivel naţional, obţinute în cei zece ani de existenţă. În anul 2007, <Dumbrava minunată> a obţinut marea performanţă, situîndu-se pe primul loc la nivel naţional, înaintea altor 37 de reviste din întreaga ţară”.
Momentul aniversării revistei a fost urmat de un program dedicat Unirii de la 1859, pregătit de elevii care activează la club sub coordonarea cadrelor didactice.
La eveniment au participat copii, părinţi, cadre didactice de la şcolile din municipiu, cu care clubul are încheiate parteneriate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revista „Dumbrava minunată”, la zece ani de la apariţia primului număr.
 Vizualizări articol: 1304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Revista „Dumbrava minunată”, la zece ani de la apariţia primului număr5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei