Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2012 - Anul XVII, nr. 20 (4925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Buget 2012

Reparaţii şi asfaltări stradale de 12,2 milioane de euro, în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape un sfert din bugetul municipiului Suceava pentru 2012, care urmează a fi aprobat astăzi, în şedinţa Consiliului Local Suceava, este alocat lucrărilor de reparaţii şi de modernizări stradale.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a prezentat principalele direcţii în care vor fi utilizate cele 12,2 milioane de euro alocate în total capitolului Străzi:
“38 de milioane de lei sunt banii alocaţi investiţiilor de modernizare a străzilor, pe proiecte europene. Alte 13 milioane de lei sunt destinate reparaţiilor stradale, în vreme ce 773.000 lei sunt necesare pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru a doua parte a proiectului POR de modernizare a străzilor”.
În banii alocaţi din buget lucrărilor de reparaţii şi modernizare străzi este prevăzută şi asfaltarea a cel puţin două străzi care, deşi aflate în zona centrală a Sucevei, sunt încă de pământ.
“Două străzi vor intra cu certitudine în programul de asfaltare de anul acesta – Mihail Sadoveanu şi Bogdan Vodă. Sunt străzi de pământ, din centrul Sucevei, la asfaltarea cărora s-a încercat atragerea de fonduri europene, dar nu au fost acceptate, fiind mai puţin circulate. Încercăm să introducem în programul de asfaltare şi alte străzi, în funcţie de buget”, a precizat Ion Lungu.
Alte lucrări stradale prevăzute a fi realizate anul acesta sunt cele de lărgire a două străzi, prin realizarea unor benzi de stocaj cu virare la stânga – una în faţa Policlinicii Areni, iar cealaltă la intersecţia străzii Petru Rareş cu Mirăuţi, pentru a uşura accesul spre Piaţa Mare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reparaţii şi asfaltări stradale de 12,2 milioane de euro, în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
Reparaţii şi asfaltări stradale de 12,2 milioane de euro, în municipiul Suceava1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halal trimis de
(26 ian 2012, 11:15:16
Asfaltari de mintuiala...spaga maxima la sfirsit de mandat.
2.   Mafia trimis de
(26 ian 2012, 12:04:59
Lungulee! Trebuie sa cauti alt mafiot la asfaltare ca pe Puscasu ti-l saltara si iti trebuie alt hot de la care sa iei para-ndaratul!
3.   Symetrica trimis de
(26 ian 2012, 12:44:29
las ca vin cei de la symetrica (cu pavelele lor de ca-ca care au garantie 1zi) sau flor construct cu asfalt bituminat de tigani) .Aropo dl primar dv a-ti circulat zilele acestea prin SV sa vedeti cum cei care desapezesc arunca pt DESAPEZIRE mai mult cu pietre decit cu nisip ,SI CE SE VA INTIMPLA CU ASFALTAREA CARE A INCEPUT ASTA TOAMNA -trebuie turnat stratul de uzura- SAU DACA PUSCASU SE DUCE IN AUSTRIA LA PENSIUNE VA FI GAURA IN BUGETU PRIMARII SI AL SUCEVENILOR (CA DIN CITE AM AUZIT "PARA-NDARATUL" AFOST RIDICAT SI MIE MARE MIRAREA DACA PUSCASU NU O SA TE TRAGA DUPA EL, CUM A FOST TRAS SI EL DE O CUNOSTINTA MAI VECHE(NIGHT-CLUB)
4.   Batae de joc trimis de
(26 ian 2012, 15:33:49
Se vede cat se poate de bine cum stau lucrurile la capitolu asfaltari , cum p.l.m .astazi dimineata la urcare pe calea unirii cand toti isi suflau in coae la cat de greu se urca ,in drept cu grupul scolar cei de la floorconstruct repara asfaltul care e plin de gheata si zapada . trebue sa intelegem ca sau virat banii in contul acestei firme si aceasta mare firma a trimis o masina preistorica la lucru . batae de joc fratilor in spatele acestor negri pe plantatie sunt niste marsavi care isi strang mainile dupa usi .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei