Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2012 - Anul XVII, nr. 20 (4925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dotare

Patru autoturisme Logan MCV vor fi achiziţionate pentru Poliţia Locală Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii locali suceveni vor avea la dispoziţie, de anul acesta, patru autoturisme noi, modelul Logan MCV, pentru a patrula pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ, dar şi pentru a putea interveni mai rapid atunci când prezenţa lor este solicitată.
Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, a declarat că a găsit modalitatea legală prin care primăria poate achiziţiona aceste autoturisme care vor intra în dotarea Poliţiei Locale:
“Avem mari probleme la Poliţia Locală, unde nu avem nici dotări, nici personal suficient. Am găsit modalitatea legală de a le acorda 280.000 de lei pentru a cumpăra patru maşini MCV Logan, precum cele ale Poliţiei, pe care le vom inscripţiona cu Poliţia Locală. Acum avem ca dotări trei maşini de două feluri – cele preluate de la Corpul Gardienilor Publici, cu care nu pot fi îndeplinite misiunile. Trebuie să avem cu ce interveni în teren”.
Edilul sucevean şi-a exprimat intenţia de a suplimenta şi numărul de poliţişti locali, în rândurile cărora există o lipsă de 40 de oameni, comparativ cu necesarul calculat pentru municipiul Suceava. Numai că angajarea de personal în administraţie este blocată deocamdată de măsurile de criză impuse de Guvern, iar mulţi dintre actualii poliţişti comunitari sunt prinşi în posturi fixe, de pază la instituţii, pieţe şi Bazar, încât cel mai mare deficit se înregistrează în rândurile celor care patrulează pe străzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru autoturisme Logan MCV vor fi achiziţionate pentru Poliţia Locală Suceava.
 Vizualizări articol: 1219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru autoturisme Logan MCV vor fi achiziţionate pentru Poliţia Locală Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BICICLETE PTR TOTI trimis de
(26 ian 2012, 11:26:15
LA cat de prosti si inculti sunt mai bine le cumparati biciclete cu 3 roti domnule primar...astia sunt analfabetii cu care ne mandrim si care amendeaza copiii ca au calcat iarba...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei