Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2012 - Anul XVII, nr. 20 (4925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu „de avarie”, dar soluţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La multe m-aş fi aşteptat, dar să izbucnească ditamai scăndălăul la Real Madrid tocmai acum, nu mi-ar fi trecut prin cap. Aşadar, cât timp Real a fost ciuca bătăilor în toate competiţiile (Barca o distrugea în campionat, Lyon o desfigura în Champions’ League, iar în Copa del Rey o masacra Alcorcon din Liga a 3-a, ajunsă abia anul ăsta în Liga a 2-a), toată lumea era veselă şi fericită (mai puţin noi, suporterii), banii veneau gârlă, se cumpărau orice jucători voiau antrenorul sau Consiliul de Administraţie, profitul creştea an de an. Acum, când, prima oară după vreo 5-6 ani, Real e detaşat în fruntea Primerei, cu 5 puncte avans faţă de Barcelona (în pofida înfrângerii chiar de pe Bernabeu), şi deci cu şanse maxime de a cuceri un titlu după mulţi ani de secetă, iată că în vestiarul echipei şi-a băgat dracul coada, şi toată starea de aparentă fericire s-a făcut ţăndări. Paradoxal, evenimentul s-a declanşat nu după noua înfrângere în faţa Barcelonei (1-2 în Cupă, săptămâna trecută) ci după victoria cu 4-1 din ultima etapă de campionat. Probabil însă că e doar o coincidenţă, ceea ce a răscolit rahatul fiind evident şirul de eşecuri contra marii rivale. Discuţiile din vestiar nu sunt noi, starea conflictuală latentă fiind generată de constituirea găştii portughezo-braziliene (Carvalho – Pepe – Ronaldo, cu Mourinho-n moţ) care a cam făcut legea pe locul dominat cândva de tandemul Raul-Casillas. În mod logic, spaniolii (de data asta în frunte cu Ramos) au reacţionat, sătui să fie puşi în inferioritate chiar la ei acasă. Poate că nu Mourinho e vinovat de tot răul, mai ales că acum e într-o postură, cea de lider în campionat, care dă soliditate poziţiei sale în raport cu fotbaliştii. Totuşi, ceva lipseşte. În ciuda faptului că Real înscrie (în afara meciurilor cu Barca!) tot câte 4-5 goluri de meci şi a celui că Ronaldo e înaintea lui Messi în clasamentul golgheterilor, Mourinho e perceput ca antrenor defensiv! Iar asta la Real nu se admite. Drept pentru care se vorbeşte de un nou antrenor. Singurul care s-ar potrivi perfect e Vicente del Bosque. Din păcate, antrenează o altă echipă, numită Spania. Campioana mondială. Aşa că rămâne soluţia Rafa Benitez. Poate că nu-i „de avarie”, ci chiar soluţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu „de avarie”, dar soluţie.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Nu „de avarie”, dar soluţie4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei