Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2012 - Anul XVII, nr. 20 (4925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 26 ianuarie  – 1 februarie

Învaţă să dansezi, la Galleria Suceava
 
Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, în fiecare zi, de luni până vineri, la lecţii de dans gratuite (quick step, rumba, latino, slow fox, samba, tangou, vals sau cha cha). Lecţiile de dans sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club - Suceava.

 

Târg de Obiecte Handmade

Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall. Între 27 şi 29 ianuarie, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

 

Expoziţie de grafică – „Despre mine...”

„Despre mine...” este genericul sub care şi-a reunit lucrările de grafică Sorin Ursan Delaclit. Peisajul, portretul şi natura statică, monocrome sau color, sunt genurile abordate de artist, a cărui expoziţie se află sub antetele Iulius Mall, Alianţa Pro Bucovina şi SAAAPB. Lucrările de grafică ale lui Sorin Ursan Delaclit – autor care s-a remarcat şi prin virtuţile vocii sale, fiind tenor –, vor rămâne la etajul centrului comercial până pe 20 februarie.

 

Patinoarul Ice Dream

Feeria iernii se regăseşte la patinoarul Ice Dream, deschis la Iulius Mall, pentru pasionaţii acestui sport alb. Arena de gheaţă va funcţiona, zilnic, între orele 14.00 şi 21.30, la tarifele de: 10 lei pentru copii, elevi şi studenţi şi 15 lei pentru adulţi, la fiecare repriză de patinat, adică o oră şi jumătate pe ringul de gheaţă Ice Dream.

 

Oferte şi promoţii, la Iulius Mall

Iulius Mall se află în sezonul marilor oferte de iarnă şi a pregătit promoţii pentru toţi oamenii, inclusiv pentru cei de zăpadă! Febra chilipirurilor a cuprins mai toate magazinele, aşa că preţurile sunt mai mici cu până la 90%. BSB şi Coly au promoţii cuprinse între 60 şi 90%, Jolidon de până la 80%, C&A, Sprider Stores, Terra Nova, Junker, Picioru’ Gras şi Motor au tăiat din preţuri cu până la 70%, iar Nichi, Be You, Kenvelo, Sofiaman şi Louise cu aproape 60%. Piese vestimentare de sezon, cu tarife până la 50% mai accesibile se găsesc la Motivi, Steilmann, HV Street, Ina Design, RVL, Maxx Discount, Next Level şi Luxor. Promoţiile de iarnă au preţurile tăiate la jumătate la Salamander, La Scarpa, Leonardo şi Il Bimbo. Lista completă a reducerilor se află în Iulius Mall, pe www.iuliusmall.com sau pe Facebook/Iulius Mall Suceava. Grăbiţi-vă! Lucrurile bune se termină repede!

 

Campionat de şah, la Galleria Suceava

În perioada 27-29 ianuarie, Galleria Suceava, alături de Club Ariadna, vă invită să luați parte la Campionatul de șah Galleria. Pentru înscrieri și alte detalii, îl puteți contacta pe reprezentatul Clubului Ariadna, la numărul de telefon 0723 669 818.

 

Clovnul Bobo, la Galleria Suceava

În fiecare zi a lunii ianuarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Reduceri de Iarnă la Shopping City Suceava

Magazinele din Shopping City Suceava au intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă, cu promoţii de până la 80%. Toţi cei care fac cumpărături până pe 31 ianuarie (din magazinele din Shopping City Suceava cu excepţia Carrefour şi Baumax) de minim 100 de lei şi adună trei bonuri sunt premiaţi cu un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei.

 

Dansuri de societate pentru prichindei

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tangou, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

Expoziţie la City Gallery

În perioada 17 ianuarie –  17 februarie, puteţi vizita, în City Gallery din Shopping City Suceava, expoziţia „Salonul Anual de Artă 2011”, semnată de membrii Uniunii Artiştilor Plastici din România - Filiala Suceava. Expoziţia cuprinde lucrări de pictură, grafică, tapiserie, sticlă, şi sculptură. În cadrul vernisajului, a avut loc şi lansarea albumului "Salonul Anual de Artă 2011", realizat cu ajutorul Primăriei Suceava şi al Consiliului Local Suceava.

 

Expoziţie de fotografie “Locuri şi meşteşuguri”

Imaginile care reprezintă locurile şi meşteşugurile din satele româneşti, semnate de fotograful Daniel Penciuc, pot fi vizitate, până pe 11 februarie, la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava.

 

Globul Magic, la Shopping City Suceava

Odată cu venirea iernii, Shopping City Suceava v-a pregătit o nouă atracţie, Globul Magic. Un loc de distracţie unic în ţară, un Glob de zăpadă de dimensiuni impresionante, unde cei mici se pot bucura de surprizele iernii. Până pe 5 februarie, Shopping City Suceava le-a pregătit micuţilor motive de voie bună şi premii surpriză. Vizitatorii împreună cu familia şi prietenii se pot fotografia în interiorul globului de zăpadă uriaş şi se vor simţi ca într-o poveste. În plus, decoraţiunile specifice iernii vor face deliciul celor mici, dar şi celor mari. Dacă încă nu aţi ajuns la munte, vă aşteptăm la Shopping City Suceava pentru fotografii memorabile de iarnă.

 

Joi, 26 ianuarie

Lansări de carte şi recitaluri muzicale

La Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” are loc, începând cu ora 14:00, lansarea volumelor “Bătălia bucovineană pentru Eminescu” (carte care recuperează scrieri semnate de Matei Eminescu, Vasile Gherasim, N.D. Giurescu, Ion Grămadă, Leca Morariu, Grigore Nandriş, Lucian Predescu, Radu Sbiera, T.V. Ştefanelli, Sofia Ştefanovici şi Filimon Taniac), “Puţinătăţi. Petecuţe de viaţă”, de Elena Greculesi, şi “Efigii în filigran” (vol. 2, cu subtitlul “Intersectări cordiale”), de Tiberiu Cosovan.
Lansarea cărţilor, prilej cu care vor avea loc recitalurile muzicienilor suceveni Lucian Curelariu şi Vasile Purice, constituie o acţiune de promovare a manifestărilor înfrăţite „Anul 80 al Artelor Plastice Bucovinene” şi „Anul 60 al Arderii Cărţilor Românilor”.

 

Expoziţia „Sublim şi Frumos”

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava se deschide, la ora 17:00, expoziţia de pictură şi grafică intitulată „Sublim şi Frumos”, a artistului plastic sucevean Cătălin Alexandru Chifan. Expoziţia, care etalează lucrări de mici dimensiuni (tempera şi pastel) şi câteva tablouri în ulei, va fi prezentată de profesoara şi artista plastică Oana Chinchişan.

 

„Conversaţii, idei şi alte fragmente din noi”

La ceainăria Librăriei „Cărtureşti”, din incinta Iulius Mall Suceava, are loc, la ora 18:30, o nouă întâlnire cu sociologul Ileana Iacob.
Continuând seria dialogurilor bilunare cu genericul “Conversaţii, idei şi alte fragmente din noi”, întâlnirea îi provoacă pe cei care vor accepta invitaţia de participare la o dezbatere despre autenticitate şi despre negocierea simbolică a imaginii de sine în relaţia cu ceilalţi în sfera vieţii cotidiene.

 

Ofertă marca Hollywood

La Finlandia Party - Hollywood - te așteaptă o seară incendiară, vodcă la prețuri înghețate, muzică de cea mai bună calitate alături de Digital Life şi surprize pe măsură, aşa cum v-aţi obișnuit!
„Ești invitat să descoperi misterul ținuturilor nordice și legătura specială dintre vodca, muzică și oameni la Hollywood! Ofertă marca Hollywood: fiecare rezervare de minim doi băieți şi patru fete primesc din partea casei o sticlă de Finlandia! Let`s party like a Hollywood Star!”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755.571.749

 

Tequila Party by Jose Cuervo - Padrino

Tequila Party by Jose Cuervo. Petrecere în stil mexican! La un metru de tequila comandat primiţi cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea vi se dă gratis. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro


Vineri, 27 ianuarie

Ziua Internaţională a Victimelor Holocaustului

Ziua Internaţională a Victimelor Holocaustului este celebrată, la ora 11:00, în aula Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, prin organizarea unui simpozion cu genericul „Memorie, Dreptate, Adevăr”.
La manifestarea organizată sub egida Consiliului Judeţean Suceava de Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, Comunitatea Evreilor Suceava, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Iaşi şi Alexandria Librării vor conferenţia conf. univ. dr. Florin Pintescu, de la Universitatea „Ştefan cel Mare”, scriitoarea Angela Furtună şi prof. Sorin Golda, preşedintele Comunităţii Evreilor Suceava.
Cub acest prilej va fi difuzat şi un film documentar, o producţie a Casei Memoriale „Anne Frank” din Amsterdam.

 

Balkanamera Jazz Quartet, în Strikers Club

O seară specială îi aşteaptă pe suceveni, la etajul Iulius Mall, în Strikers Club. De la ora 21:00, acordurile latino şi balcanic hot jazz vor încânta pasionaţii de muzică rafinată. Liviu Mărculescu la trombon, Corneliu Stroie la baterie şi percuţie, Elena Gatcin la pian şi voce, precum şi Giani Amarandei la contrabas vor încânta cu siguranţă numeroasa audienţă. Rezervări se mai fac telefonic la 0746 359 519 sau în Strikers Club.

 

Serile de poveşti, la Cărtureşti

În fiecare vineri, de la ora 18.00, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei.

 

Bachata &Salsa Party, la Hollywood

Petrecere pe ritmuri latino, alături de Fly Dance Studio! „Vinerea aceasta dansăm un superdans spaniol, şi anume bachata! Vino şi tu pentru a învăţa împreună paşii de bachata, dar şi cei de salsa! Cea mai tare atmosferă! Cele mai tari oferte! Petrecem în stil hollywoodian, alături de cei mai buni dansatori de la Fly Dance studio”, sunt de părere organizatorii. Rezervări: 0755.571.749

 

Stand Up Comedy, la Padrino

Padrino vă prezintă, începând cu ora 22.30, un spectacol de Stand Up Comedy de excepţie, în compania artiştilor Nicu şi Andrei din trupa Comedica. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 28 ianuarie

Origami, la Iulius Mall

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii şi tineret "Vasilache" din Botoşani va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici".
Durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 şi 18 ani.

 

Hollywood Sushi Bar

Hollywood Sushi Bar te invită la cea mai tare petrecere "China Party"! Cea mai reușită costumație cu specific va fi premiată cu 50 de euro! Nu uitați și de shoturile din partea casei! Rezervări: 0755.571.749

 

Superpetrecere "Mr. Jack's Party" cu DJ Cioco

În Office`s Club, te aşteaptă o superpetrecere "Mr Jack's Party" cu DJ Cioco. „Vrei să te răsfăţăm, vino în Office`s Club, unde vom avea cele mai bune oferte la băuturi pentru tine. Oferta: o sticlă de Jack Daniels + patru doze de Pepsi, la doar 235 de lei!”, anunţă organizatorii. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub.

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Duminică, 29 ianuarie

Teatru de păpuşi, la Iulius Mall

Teatrul de păpuşi “Puppet” reia noua stagiunea în Iulius Mall. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme, de la ora 12:00.

 

Miercuri, 1 februarie

„Cetina”, în Padrino

În Padrino, o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei