Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 ian 2012 - Anul XVII, nr. 8 (4913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă

Perioada 12 – 18 ianuarie

Clovnul Bobo s-a întors la Galleria Suceava

În fiecare zi a lunii ianuarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare zi din luna ianuarie, de luni până vineri, la "Lecții de dans gratuite pentru copii" (quick step, rumba, latino, slow fox, samba, tangou, vals sau cha cha). Lecțiile sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Expoziţie la Shopping City Suceava

Imagini care reprezintă locurile şi meşteşugurile din satele româneşti, surprinse de fotograful Daniel Penciuc, sunt expuse la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava.
În cele 35 de fotografii expuse sunt surprinse meşteşugurile din satele româneşti, unele pe cale de dispariţie. Fotografiile ne poartă pe rând prin lumea cărbunarilor, a fierarilor tradiţionali, prin locuri fascinante din Delta Dunării, Bucovina, Maramureş, zona Braşovului, munţii Apuseni.

 

Students Party, la Hollywood

Astăzi şi sâmbătă, 14 ianuarie, la Hollywood, sunteţi invitaţi la Students Party, unde blondele fac cinste! „Facem cinste şi ne distrăm! E săptămâna blondelor! Fii cu ochii pe ele! Dacă eşti surprins că te distrezi, blondele fac cinste! Doar la noi beneficiezi de cele mai hot oferte! Vino cu cât mai multe fete la masă şi de restul ne ocupăm noi…”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755 571749.

 

Joi, 12 ianuarie

Festivalul literar „Mihai Eminescu”, ediţia a XXI-a

Programul zilei - Festivalul literar „Mihai Eminescu”, ediţia a XXI-a: Ora 9.00: Depunere coroană omagială la bustul poetului Mihai Eminescu din Suceava; Ora 10.00: Ateneul Cultural „Mihai Eminescu” din Călineşti Cuparencu; Depunere coroană omagială la bustul poetului Mihai Eminescu; Manifestări culturale dedicate Luceafărului poeziei româneşti; Ora 14.00: Mănăstirea Putna, Depunere coroană omagială la bustul poetului Mihai Eminescu; Decernarea Premiului Naţional „Mihai Eminescu”; Microrecital susţinut de elevi ai Şcolii Generale din Putna. 

 

Hora mare cu „Cetina”, în Padrino

„În Padrino încingem o horă mare, pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00”, anunţă reprezentanţii restaurantului. Rezervări 0742 365 859, www.RestaurantPadrino.ro.

 

Vineri, 13 ianuarie

Stand Up Comedy, la Padrino

Padrino prezintă, începând cu ora 22.30, un spectacol de Stand Up Comedy de excepţie, în compania artiştilor Dan Badea şi Sorin de la Brigada 2 pe Trei. Rezervări 0742 365 859, www.RestaurantPadrino.ro.

 

Romanian Hits Party, la Hollywood

Invitaţie la Hollywood, la Romanian Hits Party! Petrecere fără oprire, toată seara, cu cele mai tari hituri vechi! Rezervări: 0755.571.749.

 

Sâmbătă, 14 ianuarie

Distracţie „în stil Padrino”

„Te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro 

 

Russian Party, în Office`s Club

„În noul an, te aşteptăm în Office`s Club, să ne încălzim într-un mod original la Russian Party. Ca să fim în spiritul petrecerii, îţi oferim cea mai bună ofertă la votcă. Petrecerea este garantată de DJ Cioco”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0735 168 111.

 

Teatru pentru copii, la Galleria

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii şi tineret "Vasilache" din Botoşani va prezenta, în zona dedicată copiilor, din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Fata babei şi fata moşneagului".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.
 Vizualizări articol: 1120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei