Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 ian 2012 - Anul XVII, nr. 8 (4913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Compania americană Pike tatonează terenul pentru construirea liniei electrice de înalt voltaj Suceava- Gădăleni (Cluj)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania americană Pike Electric Corporation tatonează terenul în vederea construirii liniei electrice de înaltă tensiune Suceava-Gădăleni (localitate în judeţul Cluj). Reprezentanţi ai companiei au avut ieri discuţii pe această temă cu preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur. Flutur a declarat că americanii vor să investească şi într-o linie de înalt voltaj Suceava- Bălţi (Republica Moldova).
Flutur a declarat: „Interesul lor este să construiască această linie de înaltă tensiune şi au dorit să aibă discuţii cu autorităţile locale. Paşii sunt, în ordine, următorii: discuţii la Ministerul Economiei,  la Transelectrica şi, dacă vor avea şanse la licitaţie să fie desemnaţi, pe urmă trebuie să discute cu autorităţile locale, pentru că e vorba de terenuri, accesul în teren, drumuri de acces, exproprieri, despăgubiri. Au fost şi în Republica Moldova pentru că au şi acolo interese economice, fiind o corporaţie foarte mare”, a declarat Flutur.
Pike Electric şi-a exprimat interesul pentru eventuala participare a corporaţiei la modernizarea infrastructurii şi liniilor de distribuţie a energiei electrice în Moldova, dar şi pentru dezvoltarea în Republica Moldova a proiectelor în domeniul surselor regenerabile de energie, în special în baza procesării deşeurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania americană Pike tatonează terenul pentru construirea liniei electrice de înalt voltaj Suceava- Gădăleni (Cluj).
 Vizualizări articol: 786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Compania americană Pike tatonează terenul pentru construirea liniei electrice de înalt voltaj Suceava- Gădăleni (Cluj)5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei