Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 ian 2012 - Anul XVII, nr. 8 (4913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protecţia muncii

Reabilitarea termică a blocurilor aduce asociaţiile de proprietari în vizorul ITM

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţiile de proprietari în care vor fi efectuate lucrări de izolare termică a blocurilor vor trebui să colaboreze cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, să se asigure că toate normele de protecţie a muncii sunt respectate, pentru a evita incidente neplăcute sau chiar tragice.
În urma unei solicitări venite de la ITM, municipalitatea suceveană i-a adus faţă în faţă pe inspectorii ITM cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari, cărora le-au fost explicate o serie de reguli care trebuie respectate cu stricteţe, mai ales atunci când e vorba de lucrări executate la înălţime.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, care a facilitat întâlnirea celor două părţi, a spus că o colaborare între asociaţii şi ITM este absolut necesară, mai ales că anul acesta vor fi făcute multe lucrări de reabilitare termică a blocurilor.
Lungu a declarat: “Anul acesta, Primăria Suceava a trimis deja la Bucureşti o solicitare prin care cere alocarea sumelor necesare pentru reabilitarea termică a 7.500 de apartamente. Chiar dacă la noi în Suceava nu au fost cazuri mortale de accidente în timpul lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor, trebuie acordată o mai mare atenţie respectării normelor de protecţie a muncii. Le-am recomandat asociaţiilor de proprietari să colaboreze cu ITM, pentru că acestea sunt contractorii lucrărilor făcute cu finanţare guvernamentală”.
Blocurile din zona centrală a Sucevei – de pe străzile Ana Ipătescu, Ştefan cel Mare, Nicolae Bălcescu şi Ciprian Porumbescu, vor avea prioritate la alocarea fondurilor de reabilitare termică, astfel încât, odată cu finalizarea lucrărilor la parcările subterane, să fie schimbate la faţă şi blocurile din împrejurimi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reabilitarea termică a blocurilor aduce asociaţiile de proprietari în vizorul ITM.
 Vizualizări articol: 1341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Reabilitarea termică a blocurilor aduce asociaţiile de proprietari în vizorul ITM5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei