Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 ian 2012 - Anul XVII, nr. 8 (4913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Firme din Germania caută sudori cu salariu de 2.800 euro şi asistenţi medicali plătiţi cu 3.500 euro

Mai multe firme din Germania caută să angajeze, prin Agenţia de Şomaj Vaslui, peste 560 de specialişti în diverse domenii, de la mecanici industriali şi sudori calificaţi, plătiţi cu 2.800 euro pe lună, până la asistenţi medicali şi medici, aceştia din urmă putând câştiga până la 6.000 euro pe lună.
Un număr de 566 locuri de muncă în Germania sunt oferite prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui specialiştilor în diverse domenii de activitate, cele mai multe posturi, respectiv 76, fiind disponibile pentru asistenţi medicali şi îngrijitori pentru persoane în vârstă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Printre locurile de muncă oferite de germani se află cele de sudor, asistent medical, îngrijitori persoane în vârstă, medici, bucătari, specialişti în domeniul hotelier, electronist, electrician, şofer de camion de mare tonaj, stivuitorist, specialist software, agent call-center, inginer proiectant.
"Dacă salariile sunt foarte atractive, una din condiţiile principale impuse de angajatori este cunoaşterea limbii germane. De asemenea, sunt obligatorii certificatele de calificare, iar experienţa în domeniul de activitate constituie un avantaj", a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui, Laura Toporăscu.
Potrivit ofertei publicate, ieri, de agenţia vasluiană, sunt vacante 36 locuri de muncă pentru mecanici industriali şi specialişti în mecatronică, plătiţi cu un salariu care variază între 1.800 şi 2.700de euro pe lună. Un alt angajator german are disponibile 30 de posturi de sudori, cărora li se va oferi un salariu lunar cuprins între 1.800 şi 2.800 de euro.
Totodată, angajatori din regiunea Bavaria doresc să recruteze din România 76 de asistenţi medicali, asistenţi geriatrie sau îngrijitori pentru persoane în vârstă. Salariile brute sunt cuprinse între 2.000 şi 3.500 euro pe lună pentru asistenţii medicali şi 1.500-2.300 euro pentru îngrijitori. Cel mai mult pot câştiga medicii care ar opta să plece în Germania, fiind disponibile 16 posturi în următoarele specializări: medicină generală, medicină internă, chirurgie, ortopedie, neurologie, ginecologie şi anestezie, precum şi medici asistenţi în toate specializările. Pentru aceştia, salariile sunt cuprinse între 4.000 şi 6.000 de euro brut pe lună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firme din Germania caută sudori cu salariu de 2.800 euro şi asistenţi medicali plătiţi cu 3.500 euro.
 Vizualizări articol: 1916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Firme din Germania caută sudori cu salariu de 2.800 euro şi asistenţi medicali plătiţi cu 3.500 euro3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   + trimis de
(12 ian 2012, 15:27:12
....nu cred ca merita, chiar la banii astia sa-ti lasi copii si nevasta...mai ales, ca si pe la noi se mai poate face cit de curind, cite ceva

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei