Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2012 - Anul XVII, nr. 6 (4911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lovituri

Spargeri la pont, la săli de jocuri din Suceava şi Fălticeni aparţinând aceleiaşi firme

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O sală de jocuri din municipiul Fălticeni a fost călcată de hoţi, în dimineaţa zilei de ieri, autorii reuşind să fure în jur de 27.000 de lei, sumă care se afla într-o cutie de valori. Întâmplător sau nu furtul vine la o lună şi jumătate distanţă de la o altă spargere la o sală de jocuri din municipiul Suceava, aparţinând aceleiaşi firme.

Furtul de la Fălticeni a fost sesizat ieri, în jurul orei 13.30, reprezentanţii societăţii Trans Expres SRL Botoşani alertând poliţia în momentul în care au venit să deschidă sala de jocuri de pe strada Republicii, la blocul 31.

La faţa locului, anchetatorii au constatat că uşa de acces în incinta sălii era forţată, iar o cutie metalică din spatele tejghelei, prinsă în pardoseală, prezenta şi ea urme de forţare. Din aceasta, au reclamat reprezentanţii societăţii, a dispărut suma de 27.200 de lei, încasări şi bani alocaţi pentru câştiguri.

Anchetatorii de la Poliţia municipiului Fălticeni au estimat că furtul s-a produs pe parcursul nopţii de duminică spre luni, undeva în intervalul orar 4.40-5.00. Din păcate, la momentul spargerii sistemul de supraveghere video din interiorul sălii de jocuri nu funcţiona, iar hoţii, se pare, au ştiut acest lucru.

 

Cazul de la Suceava: au ştiu unde sunt banii şi au dispărut în timp record

La finele lunii noiembrie a anului trecut, o sală de jocuri din centrul Sucevei, de pe strada Curtea Domnească, cu acelaşi proprietar, SC Trans Expres SRL Botoşani, a fost şi ea călcată de hoţi.  

Atunci hoţii, care încă nu au fost depistaţi de poliţie, au intrat tot prin forţarea uşii de acces şi s-au dus ţintă la corpul de jos al unui aparat de joc, de unde au sustras suma de 29.900 de lei, bani care reprezentau încasările pe o săptămână. Au dispărut de la faţa locului în timp record, mai puţin de trei minute, astfel că agenţii firmei de pază cu care avea contract societatea, alarmaţi de sistemul de securitate, nu au mai găsit pe nimeni la faţa locului. În acest caz au existat camere video ce i-au surprins pe indivizii care au pătruns în interior (doi la număr, cu feţele acoperite).

În mod normal, banii erau ţinuţi într-un seif metalic, însă acesta avea încuietoarea defectă, motiv pentru care încasările erau puse în corpul inferior al unuia dintre aparate.

Poliţiştii au convingerea că furtul a fost unul la pont, mai ales că hoţii au fost siguri că vor găsi o sumă mare de bani şi au ştiut exact unde să caute, dispărând înainte de a sosi echipajul de intervenţie la faţa locului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spargeri la pont, la săli de jocuri din Suceava şi Fălticeni aparţinând aceleiaşi firme.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Spargeri la pont, la săli de jocuri din Suceava şi Fălticeni aparţinând aceleiaşi firme4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei