Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2012 - Anul XVII, nr. 6 (4911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, lui Arafat: Să nu creăm psihoză publică, că guvernul vrea să distrugă sistemul de ambulanţă

Preşedintele Băsescu i-a spus lui Raed Arafat, într-o emisiune la care a intervenit telefonic, că cea mai corectă abordare este să-i prezinte ministrului observaţiile sale şi nu să creeze "o psihoză publică", că guvernul ar vrea să distrugă sistemul de ambulanţă, să-l dea "la nişte golani privaţi".

Preşedintele Traian Băsescu a intervenit, luni seară, într-o emisiune la Realitatea TV, la care invitat era subsecretarul de stat Raed Arafat, replicând nemulţumirilor exprimate de acesta din urmă legate de proiectul noii legi a sănătăţii. Şeful statului şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii au avut un schimb de replici în emisiune.

Preşedintele Băsescu a apreciat că o nouă lege, lansată în dezbatere publică, este necesară.

"Vreau să-l atenţionez pe domnul doctor Arafat că acest proiect de lege este pentru discutat, de asta a fost lansat în dezbatere publică, cea mai corectă abordare este să se prezinte la ministru cu observaţiile dânsului şi nu să creeze o psihoză publică, că acest guvern, ticălos, de altfel, nu, domnu' Arafat, vrea să distrugă sistemul de ambulanţă, să-l dea la nişte golani privaţi", a spus Băsescu. El a menţionat că, dacă acesta este mesajul, este incorect. Raed Arafat a răspuns că nu a spus aceste lucruri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, lui Arafat: Să nu creăm psihoză publică, că guvernul vrea să distrugă sistemul de ambulanţă.
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.19/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.2 din 42 voturi
Băsescu, lui Arafat: Să nu creăm psihoză publică, că guvernul vrea să distrugă sistemul de ambulanţă1.2542

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(10 ian 2012, 11:07:23
Pentru toţi cei care încă n-au aflat
Pentru boala din “Sănătate” de vină-i Arafat
O parte ( da’ mică ) o mai are şi sistemul ticăloşit
Dar Băse ?! NICIODATĂ cu nimic nu a greşit !!!

Duhoarea morţii băsiste încă mai face pagube
Fiindcă el-Comandante e beat manga cum laude
2.   Sa muritzi bine! trimis de
(10 ian 2012, 11:12:34
Va mai aduceti aminte ce debandada si bataie de joc era acum 10 ani cu transportul public pana cand sa se reintroduca autobuzele TPL ? Existau firme de transport, microbuze aglomerate, raliuri, soferi care non-stop vb la mobil, schimbau traseele pe parcurs, soareci care te impingeau si te trageau din si in microbuze. Ei bine, o parte din acele firme s-au orientat actualmente pe transportul dializatilor, serviciu externalizat, si acum vor o mare felie si din SMURD. Dragi prieteni din pacate acele vremuri se vor intoarce! E un mare mare smen la mijloc, iar noi din pacate trebuie sa cotizam la el, ca asa vrea Base sau un altul de pe langa el!
3.   De acord cu tine, Gerula trimis de
(10 ian 2012, 11:41:47
Ce se face ca nu intelege Presedintele nostru cel chiompalau pus pe exterminarea natiei atunci cand sustine privatizarea sistemului medical si urgentele, e ca sistemul de sanatate e un serviciu public orientat spre salvarea de vieti si nu pe profit, nu o bisnita din care va castiga cel care gaseste metoda de a te expedia cel mai ieftin, cu o aspirina in mana si cu un sut in coour. Mai apoi, optand pentru o casa de asigurari private, ea va alege in locul tau spitalul, medicii si firma de urgente care te vor trata, pe principiul cel mai ieftin e cel mai bun. Exact ca la asigurarile casco.Nu vom mai avea posibilitatea sa ne cautam la un specialist despre care am auzit ca este cel mai bun intr/un domeniu ci va trebui sa ceri si sa astepti aprobare de la asigurator. Iar el va considera ca nu se impune, ca tomograful e un moft, etc. Revenind la urgente, sa consideram urmatorul scenariu: in urma unui grav accident de circulatie, ai zburat prin parbriz si te afli inconstient, cu matele revarsate pe asfalt. Trebuie sa te mobilizezi repede, sa te scuturi de praf si sa suni asigurarea ca sa le soliciti aprobare pentru serviciul de urgente, ca daca nu, daca ai norocul sa scapi teafar, vei deconta complet nota de plata. Concluzia ta, Gerula, vom muri bine!
4.   Modernismul golanului prezidential trimis de
(10 ian 2012, 12:09:41
vuieste toata presa centrala de declaratiile mizere ale lui basescu. boc tace in papucii statului, iar prezidentialu' ajunge sa ameninte voalat, spunand ca daca nu fac cum zice el, sa plece ori arafat, ori ministrul ritli. da' basexu de ce nu pleaca?

ce vrea sa insemne linsajul asta mediatic facut cu ajutorul securistilor la adresa lui arafat? mizeria asta se cheama dezbatere publica? cine nu face cum comand eu sa demisioneze?

gunoiul asta prezidential tot invoca studii peste studii ale unei vesnice comisii prezidentiale, si ca asa cum concluzioneaza comisia prezidentiala de specialitate, trebuie sa se supuna toata lumea, nu? ce interese reale ascunde comisia asta prezidentiala? si ale cui interese?

sa ne fereasca Dumnezeu de un cutremur major sau de alte nenorociri mari. aveti impresia ca la un posibil cutremur peste 7 mai beneficiaza cineva de ceva din partea vreunui privat? sau ca vreun asigurator privat de ex.va mai despagubi pe careva? imediat toti vor cauta portita falimentului, strangand la gura punga cu galbeni.

m-am saturat de guvernu' asta de marionete, de basescu, de comisiile lui prezidentiale cu satana specialist sef.
s-a ales praful de absolut tot unde s-a bagat basescu. numai daca ne uitam la legea salarizarii...promisiuni otravite cu progres si modernizarea statului.
5.   Asa le trebuie!!! trimis de
(10 ian 2012, 12:41:19
Tuturor celor care l-au votat a 2-a ora pe base! Tuturor pensionarilor care s-au lasat pacaliti de sloganurile imputite in campania electorala, care au votat galeti si sticle de ulei! Va meritati soarta! O sa va fie naspa! Si ma bucur pentru asta! O sa aveti nevoie de ambulanta de urgenta si o sa va taxeze cu vre-o 3-4 pensii de astea taiate! O sa muriti in chinuri si nu o sa va bage mine in seama! Chiorila se trateaza in Austria, fraierilor, il doare in spate de ce se va intampla in Romania! Desi urasc ungurii ii respect pentru ca , spre deosebire de carpato-danubiano-ponticii din caricatura de tara numita Romania, au cojones! Big cojones! Acum cateva zile in Budapesta au iesit in strada peste 100000( o suta de mii) de oameni ca sa protesteze impotriva abuzurilor premierului Orban. In Romania stau toti ca blegii si nu fac nimic atunci cand le sunt incalcate cele mai elementare drepturi. Ne meritam soarta! Toti!
5.1  RE: Asa le trebuie!!! trimis de
(10 ian 2012, 13:21:00
Perfect de acord cu tine. Cand iti vinzi votul pe o galeata, iar rationamentul multora e ceva de genul "astia macar ne-au dat o galeata..ceialalti nimic" chiar ne meritam soarta cu varf si indesat. Raed Arafat a facut ceva in Romania, pt simplul fapt ca nu e roman la origini. Daca nu era SMURD-ul multi oameni n-ar mai fi trait astazi. Firmele private nu urmaresc decat profitul, iar sanatatea oamenilor va fi pe locul 2 mereu.
6.   Mda trimis de
(10 ian 2012, 14:42:37
Prost specimen Basescu asta. Si parsiv, pe deasupra.
7.   Rusine...nesimtire...si toate cate mai pot fi zise trimis de
(10 ian 2012, 14:49:12
cat de cretin poate fi acel nebun care vrea sa faca asa ceva? de ce nu iese lumea in strada? nu suntem uniti, rusine..! fratilor, este dreptul nostru.. basessc este doar un presedinte, asta nu ii da dreptul sa ia ceva ce este al nostru.. dar ce sa zic eu aici? au luat si salariile si pensiile si prostul de roman tot tace si inghite.. RUSINE!!!!
8.   Comentariu trimis de
(10 ian 2012, 15:02:39
basescu o ;;JAVRA ORDINARA'' care vorbea de justitie ,el ar trebui linsat.
9.   Curios.. trimis de
(10 ian 2012, 15:13:49
stiu ca nu este bine, dar ma rog ca acel care va vota rahatul si ordinareala asta, sa aiba bafta sa merleasca mama lui intr-un accident rutier, cu matele imprastiate pe sosea si acea "ambulanta privata" sa nu mai vina.. sau mai bine sa fie copilul lui, ca este mai dureros.. ganditi-va ca pe ambulanta smurd actuala este echipaj profesionist, care are ani de vechime in spate.. daca se va schimba, vor fi doar niste pitzipoance bine platite care nu stiu cate urechi au.. am vazut un accident live la bacau soldat cu 2 morti.. cand a venit smurd-ul, am vazut ce inseamna profesionalism si dedicare.. felicitari celor de pe smurd! cred ca daca se schimba, il impusc pe basescu cu mana mea..
10.   BRAVO ARAFAT! trimis de
(10 ian 2012, 15:41:51
A TREBUIT SA VINA UN LIBIAN SA NE INVETE CEEA CE NOI N-AM FI INVATAT NICIODATA!SINGURUL LUCRU BUN CARE S-A INTAMPLAT IN SANATATE ESTE DISTRUS SI NOI NE UITAM CA BOII LA POARTA NOUA!(LEGEA NOUA!). GANDITI-VA LA COPIII VOSTRI CARE TREBUIE SA PLATEASCA ORICE ACT MEDICAL. NOI NU MAI PUTEM FI AJUTATI MEDICAL DEOARECE AM DEVENIT SAU ERAM O TARA DE LASI.SPERANTA NOASTRA ESTE IN COPII!!!
11.   Cinstea e ca si adevarul, umbla cu capul spart. trimis de
(10 ian 2012, 16:11:39
Nu e libian, e un om care nu are inca o tara, e palestinian, aici e marea lui greseala, ca a dorit sa fie roman. Romanii nu-l merita!
12.   Ne ducem de rapa..... trimis de
(10 ian 2012, 19:53:39
....si mai jalnic este ca,din nou vor da galeti si oale...si iar prostimea il va vota.
Cu siguranta vor fi multe pomene si mese imbelsugate,promisiuni si bani aruncati de pomana...si ft multi vor uita ce greu o ducem in prezent si ce mult isi bat joc de noi actualii guvernanti.
12.1  RE: Ne ducem de rapa..... trimis de
(10 ian 2012, 20:42:29
nu anica. te inseli. de data asta vor da biciclete. auzi? multe biciclete!
promisiuni vor fi multe, dar pomene nu vor mai fi la fel, vor fi mult mai putine.

in schimb vor falsifica din nou situatiile centralizatoare pe comune si judete. acele centralizatoare transmise la centru prin intermediul serviciilor care cica securizeaza caile de transmitere.
vor semna si vor stampila falsurile, iar acestea vor deveni legale. si ca si data trecuta se va gasi un ''castigator'''care sa iasa la tv sa ne spuna: v-am ciuruit!

tocmai de aia lumea tre sa iasa masiv la vot, dar sa aiba parul pregatit pt dupa...stiind fiecare ce a votat. si vazand ce a iesit.

n-ai cum sa mai uiti aceasta modernizare a statului, orice pomene s-ar mai da...cand tu mergi acasa si n-ai ce pune copiilor pe masa.
13.   Imnul tarii trimis de
(10 ian 2012, 23:33:07
de ce nu iese nimeni sa protesteze?...pt.ca, cei carora le curge ceva bun prin instalatie nu mai sunt de mult in tara, aici au ramas doar reumaticii.
14.   Ptr.chilla trimis de
(11 ian 2012, 09:27:39
tu din ce categorie faci parte ...fufe cumva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei