Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2012 - Anul XVII, nr. 6 (4911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mobilizare

Primarul Sucevei dă startul principalelor lucrări de investiţii de anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, a dat ieri startul principalelor lucrări de investiţii de anul acesta, solicitând firmelor care au contractat anul trecut o serie de lucrări ample să se apuce de treabă.

Astfel, după o pauză justificată de perioada sărbătorilor de iarnă, de luni au fost reluate lucrările de amenajare a primelor parcări subterane din municipiul reşedinţă de judeţ. Alte lucrări efectuate în interes public urmează să fie reluate, la solicitarea municipalităţii, care i-a convocat deja pe constructori la primul comandament de anul acesta, marţi dimineaţă, la ora 08.00.

Ion Lungu şi-a propus să urmărească din scurt toate lucrările, astfel încât acestea să fie finalizate chiar înainte de termen:

“Săptămâna aceasta dăm startul principalelor lucrări de investiţii, pentru că ne dorim ca o parte din ele să le finalizăm în acest an, chiar dacă termenul de finalizare stabilit iniţial expiră în 2013. Până la finele lunii martie trebuie să fie funcţional noul sistem de iluminat stradal de-a lungul principalei artere de circulaţie. Ne propunem să finalizăm anul acesta şi parcajele subterane, care, în mod normal, au termen de finalizare mai 2013, precum şi Centrul Tradiţiilor Populare, care are ca termen de finalizare tot 2013”.

Un alt proiect care se doreşte să fie finalizat anul acesta, deşi are termen în februarie 2013, este cel de modernizare a 14 străzi din Suceava, în valoare de 14 milioane de euro.

Nu în ultimul rând, Ion Lungu îşi propune ca anul acesta să rezolve acuta problemă a câinilor vagabonzi de pe străzi.

Tocmai de aceea a convocat astăzi la discuţii reprezentanţii asociaţiilor de proprietari şi pe cei ai asociaţiilor de protecţie a animalelor, să discute soluţia propusă de el, de amenajare a unui nou adăpost de câini, cu o capacitate de 1.500 de locuri, în care să fie duşi toţi câinii care hoinăresc acum pe străzile municipiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei dă startul principalelor lucrări de investiţii de anul acesta.
 Vizualizări articol: 930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Primarul Sucevei dă startul principalelor lucrări de investiţii de anul acesta3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pamant tatarasi trimis de
(10 ian 2012, 11:34:48
pamantul de pe tatarasi cand il dati domnu primar ????
1.1  RE: Pamant tatarasi trimis de
(10 ian 2012, 12:18:47
De cand e asta domn?
2.   Nici anul asta????? trimis de
(10 ian 2012, 11:42:31
nici anul asta???
3.   Nu mai sifona banii nostri! trimis de
(10 ian 2012, 12:22:58
Nu toca banii nostri pe adaposturi la maidanezi!Nu le foloseste nici lor,noua nici atat!Singura solutie este eutanasierea tuturor cainilor care nu sunt adoptati,indiferent daca sunt mici,mari,bolnavi,negri sau mov,sanatosi sau turbati!
4.   NU VA BATETI JOC DL PRIMAR DE BANII NOSTRI trimis de
(10 ian 2012, 12:57:23
CE TOT ATATA GALAGIE CU CAINII ASTIA VAGABONTI, EUTANASIEREA LOR SI GATA, VREI CAINE IL IEI IN CASA SI IL PUPI IN .... SAU SUB CODITA SI GATA, SA ITI C.CE CASA SI SA ITI FACA MIZERIE LA CEI CARE II IUBESC DRAGA DOAMNE PE MAIDANEJI, CINE NU IL TINE IN CASA PE CATELUL ADOPTAT AMENDA USTURATOARE DE LA POLITIA LOCALA SI GATA SI EUTANASIAT PE LOC ACOLO PE CASA SCARII DACA NU POT LE ESTE MILA MA ANGAJEZ EU, VA GARANTEZ CA NU SUFERA PE LOC MOR. NU TOT BAGA BANI IN AMENAJARI SI MANCARE PENTRU NISTE CAINII PE CARE CHIAR NU-I DORESTE NIMENI DE ASTA SUNT PE STRAZI. IN TARILE CIVILIZATE NU VEZI ASA CEVA PE STRAZI.....SAU DL PRIMAR ESTE AICI O VACUTA DE MULS SI MATALE O MULGI CUM AR FI ASOCIATIILE ASTEA DE PROTECTIE A ANIMALELOR, DOAMNA CU LOGANUL CARE ITI TAIE RASUFLAREA VARA CAND CIRCULA PE STRAZILE SUCEVEI...... EU ZIC CA PRIMESTI MATALE DREPTUL .....SAU VREUN "PUIUT " DE CATEL PENTRU CASA DE LA SALCEA......
4.1  RE: NU VA BATETI JOC DL PRIMAR DE BANII NOSTRI trimis de
(10 ian 2012, 21:46:51
la prima vedere pare deosebit de rautacios comentariul tau.
daca stai si te uiti putin observi ca sume foarte mari sunt spalate cu acesti maidanezi, in timp ce saracii sucevei mor de frig si de foame prin cotloane mizere.

nu sunt alocate fonduri pt asezamante sociale cum sunt tocati bani...in folosul cui? al maidanezilor? nu cred!

a ajuns cainele mai pretios ca omul sarman si nevoias de langa noi? organizatiile care cica le apara ''drepturile'', asa vor sa ne convinga.
concluzia: cainii maidanezi- un motiv bun de spalat banii publici sau privati.
5.   Mari preocupari ale marelui conducator trimis de
(10 ian 2012, 16:33:32
daca s-ar ocupa si de linistea si sanatatea noastra, a sucevenilor ... ai putea mai conducatorule sa ai grija de organizarile de santier care de cand esti tu edil produc enorm de mult praf si mizerie, distrug spatiile verzi si trotuarele ... si ai putea sa iei masuri impotriva unor carciumi sa isi izoleze fonic sandramalele sa nu mai deranjeze sucevanii !!! dar toate acestea (curatenie, spatii verzi, aer curat, ordine, liniste, ambient) tin de preocuparile unui OM, unui ADEVARAT PRIMAR - iar TU NU ESTI ...
6.   "START" sper ca nu la "furat" trimis de
(10 ian 2012, 19:39:58
Se spune intr-un articol de presa de astazi,ca peste 1000(una mie) de contribuabili ,s-au grabit sa achite taxele catre primarie la inceput de an.Pana aici totul este ok,atuuuunci...."START" la "realizari" !Bugetul propus de majoritatea "orange" s-a aprobat,SF Ioan a trecut,incepe "furaciunea" banului public.Sub sloganul "START",se continua risipirea banilor contribuabililor si nu numai.Iluminatul public,o " teapa" pe sume colosale,unde cativa "lucsi" isi lumineaza cardurile,le alimenteaza pe metru patrat cu un flux luminos extraordinar.Unitatea de masura nu este "lumenul" ci extrasul de cont la finele lunii(pline).Parcarile subterane "atat de necesare intregii populatii" sucevene,alt "tun".Cainii comunitari in numar de 1500 numarati de "economistul rotofei la sange",alta risipa de bani publici.Daca sunt 1501 caini,trebuie rectificare bugetara si alocarea altor bani,nu ?Asadar,"START" pentru campania electorala,"START" pentru adunat fonduri pentru partid,"START" la "pacalit " naivii aducatori de voturi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei