Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2012 - Anul XVII, nr. 6 (4911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Câmpulung Moldovenesc

Primarul Şerban a plecat în concediu în Austria cu jeepul primăriei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, dovedeşte, de fiecare dată când are posibilitatea, că poate folosi primăria pe care o conduce ca pe propria moşie, făcând ce vrea cu bunurile municipalităţii. Începutul anului 2012 îl aduce pe primarul Şerban în atenţia opiniei publice cu o nouă ispravă demnă de un adevărat „moşier” al Câmpulungului.

În primele zile ale acestui an Gabriel Constantin Şerban, a plecat în concediu de odihnă în Austria, însă nu oricum, ci folosindu-se de o maşină a Centrului de Informare şi Marketing Turistic „Europa”, aflat în subordinea Primăriei Câmpulung Moldovenesc. Este vorba despre un jeep Hyundai, cu numărul de înmatriculare SV 09 JAA, care a fost achiziţionat din fonduri europene în cadrul proiectului „Dezvoltare Durabilă prin Turism în Carpaţii Nordici”.

Gabriel Constantin Şerban a obţinut la sfârşitul anului trecut aprobarea Consiliului Local de a pleca în concediu începând cu data de 3 ianuarie 2012, el plecând la schi în Austria împreună cu familia, precum şi cu mai mulţi prieteni. Problema apare atunci când vine vorba despre autoturismul cu care primarul a plecat în concediul de odihnă. Se pare că primarul Şerban nu a putut pleca în concediu cu o altă maşină decât cea a Centrului de Informare Turistică, care în mod normal ar fi trebuit să fie folosită de această instituţie, dar care în realitate a devenit maşina de serviciu a primarului.

Tupeul de care dă dovadă Gabriel Constantin Şerban este scos la iveală chiar de acesta, primarul din Câmpulung Moldovenesc depunând un referat la Centrul de Informare şi Marketing Turistic „Europa” prin care solicita maşina respectivă cu motivaţia că are nevoie de ea pentru a pleca în Austria pentru a studia pârtiile de schi din această ţară şi pentru a analiza metodele de administrare a acestora. Asta în condiţiile în care, în luna februarie a acestui an, în Câmpulung Moldovenesc ar urma să fie dat în folosinţă primul tronson din pârtia de schi din masivul Rarău. Motivaţia primarului Şerban pentru a folosi maşina în deplasarea sa în Austria este cât se poate de hilară, în condiţiile în care este greu de imaginat că acesta va lăsa concediul pentru a studia în detaliu pârtiile de schi din această ţară, precum şi modul în care sunt administrate.

În ceea ce-l priveşte pe Gabriel Constantin Şerban, acesta a declarat pentru postul de televiziune RTV că a depus o cerere la şeful Centrului de Informare Turistică, solicitarea fiindu-i aprobată fără probleme. „Din punctul meu de vedere lucrurile sunt în regulă, am plecat perfect legal. Dacă se întâmplă ceva cu maşina pe drum, vreun accident sau se strică, plătesc reparaţiile din banii mei. Aşa că nu văd unde ar fi problema", a declarat Gabriel Constantin Şerban pentru RTV.

 

Consilierii din opoziţie, nemulţumiţi de gestul primarului Şerban

Contactaţi telefonic, mai mulţi consilieri locali din Câmpulung Moldovenesc s-au declarat nemulţumiţi de modul în care Gabriel Constantin Şerban a considerat că se poate folosi de maşina Centrului de Informare Turistică „Europa”.

Consilierul PSD Vasile Vargan ne-a declarat că în situaţia în care se va dovedi că primarul Şerban a folosit respectiva maşină în interes personal, se poate considera că gestul său este un abuz în serviciu. „Dacă e aşa, în mod sigur este un abuz în serviciu. Mai mult, poliţia se poate sesiza în acest caz şi îi poate deschide dosare. Maşina respectivă trebuie folosită de Centrul de Informare Turistică Bucovina şi nu de către dumnealui, chiar dacă acest centru este în subordinea primăriei”, a spus Vasile Vargan.

În acelaşi timp, consilierul liberal Dan Andrei Timu a precizat că, din punctul său de vedere, ceea ce a făcut primarul Şerban „nu este normal”. „Oricum folosea acea maşină mai mult în interes personal decât în interes de serviciu. În mod normal acea maşină trebuia să deservească punctele de informare înfiinţate prin acel proiect european în mai multe localităţi din judeţ”, a spus Timu, care a mai adăugat că ia în considerare şi varianta ca la următoarea şedinţă de Consiliu Local să-i solicite primarului Şerban clarificări cu privire la această problemă. Nu în ultimul rând, consilierul PSD Dan Mocanu a precizat că maşina Centrului de Informare Turistică ar fi trebuit să fie folosită doar în interes de serviciu. Mocanu a precizat că şi el este de părere că această problemă ar trebui discutată în prima şedinţă a deliberativului local.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Şerban a plecat în concediu în Austria cu jeepul primăriei.
 Vizualizări articol: 1015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.05/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 20 voturi
Primarul Şerban a plecat în concediu în Austria cu jeepul primăriei4.1520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha, ha, ha, etc trimis de
(10 ian 2012, 11:08:47
Acest Serban se pare ca e mai hhot decat orice hhot din RO. Asa imi reiese mie din articol. Are cerere de concediu? Se pare ca da. A luat masina s-o foloseasca in concediu. Da. Deci, ABUZ clar. Daca nu era in concediu si folosea masina pe baza cererii respective, era OK. Dar asa, taranu' o foloseste in timpul concediului, deci in interes personal.
In ceea ce priveste discutiile din deliberativul local, sa nu va asteptati la minuni. Acolo aia 2-3 consilieri care nu au vandut, din opozitiei, o sa tipe si-o sa urle, dar majoritatea lui Serban, o sa zica evident ca a fost totul super legal, o sa mai fabrice intre timp vreo cateva hartii si gata.
SA TRAITI BINEEEEE!
1.1  RE: Ha, ha, ha, etc trimis de
(10 ian 2012, 11:12:09
Aaaa, e foarte posibil sa dispara cererea de concediu a tovarasului primar declarat "ILEGAL" barbat, dar care poate redeveni barbat dupa ce i se platesc 400 mii RON, si atunci o sa revina asupra declaratiei. O sa zica monseur ca a fost in interes de serviciu.
2.   ... trimis de
(10 ian 2012, 11:15:35
De ce nu au achizitionat un ARO ?
Ieseau mai ieftin, si era utilizat numai in interes de serviciu (garantez eu ca nimeni nu pleca in concediu cu el).
Si cu ala puteai merge si prin paduri sau imasuri fara grija. Cu Hyundai-ul... mai greu pentru ca "se murdareste mai draga".
3.   Ori..ori.. trimis de
(10 ian 2012, 11:19:34
pai ori e Jeep ori e Hyundai ?
3.1  RE: Ori..ori.. trimis de
(10 ian 2012, 12:12:48
Asa e! Da'ziaristii nu le au cu brandurile...
3.2  RE: Ori..ori.. trimis de
(11 ian 2012, 09:52:54
Ha, ha, ha...
"Dan Coman" ce faci, nu cunosti brand`urile masinilor insa scrii articole?
Hotaraste-te Comane, cauta pe google si tu niste masini, mai citeste putin ca atunci cand faci un articol sa-l faci asa cum se cuvine. Stateam si ma gandeam ce primarie asa de pi.zd.oa.sa sa aiba JEEP-uri in garaj drepr masina de serviciu.
Jeep`ul este JEEP iar o alta masina, daca nu-i stii numele este o masina de teren. Nu ne aburi cu vrajeli de 2 lei.
4.   Primarul nu mai este relevant trimis de
(10 ian 2012, 11:40:03
Discutia pe subiectul primarului nu mai are decat o valoare simbolica / pana si pietrele raraului sunt scarbite de acest personaj / locul lui e oriunde cu exceptia vreunei functii de conducere, fie ea si de paznic de parcare. Adevaratii subiecti sunt insa cetatenii orasului - daca primarul este reales inca o data, inseamna ca totul are un rost in lume, iar celor nemultumiti nu le ramane decat sa'si faca bagajele si sa spere la timpuri in care incompetenta/prostia/hotia nu vor mai puse in rama. Amin!
5.   Măi să fie! trimis de
(10 ian 2012, 12:14:28
gestul primarului este de tot rahatul. însă citind articolul altceva reiese: domnu" Coman, nu dumneata l-ai contactat pe tov. miliţ'ian Vargan, ci el te-a contactat pe tine său pe unul din şefii tăi şi va dat pontul.
6.   Hilar... trimis de
(10 ian 2012, 12:15:30
Ma amuza cum pozeaza tem'belul!Se crede Steven Seagal...cand era impotent!
7.   ??? trimis de
(10 ian 2012, 12:31:04
ALO,...DOMNULE FLUTUR CE PARE AVETI DE OMUL DUMNEAVOASTRA??
7.1  RE: ??? trimis de
(10 ian 2012, 12:42:03
Ce parere are ?! Pai nu ati primit scrisorica cu dedicare din partea primarului cu calendar si poza cu cel mai iubit fiu al judetului ? Ne zambesc frumos din poza, amandoi. Flutur si gasca isi joaca cartea, nu degeaba esti primar din primul tur, au tras cu dintii de asta - prietenii stiu de ce ! Apropos de scrisorica, nu se gaseste cineva s-o scaneze pt monitor? Nu de alta, dar mai face un headline
8.   CONFIRMARE trimis de
(10 ian 2012, 12:37:38
CINE SE ASEAMANA,SE ADUNA![CHIAR SI CAND NU TUNA].
9.   Primaru care este trimis de
(10 ian 2012, 12:49:42
Acest Serban o sa intre in istoria Romaniei ca singurul (?) primar care nu poate procreea din cauza unei terte persoane care-i testeaza prea des, in opinia lui, capacitatile de primar. Poate inainte de a fi pus primar ar fi trebuit sa i se verifice outele, ca la papi. Hmmm... PDL. Un proiect de lege in acest sens? Ce ziceti?
10.   Dragi Campulungeni trimis de
(10 ian 2012, 12:49:46
Daca vreti cu adevarat sa schimbati ceva, e foarte usor, insa implica prezenta dvs la vot - cand acesta va avea loc. Comoditatea care va impiedica sa faceti un minim efort participand la vot va anuleaza dreptul de a va mai lamenta ulterior - in definitiv.
11.   Romanii nu stiu sa aleaga! trimis de
(10 ian 2012, 13:00:48
Acestui primar eu nu-i gasesc prea multe bube. Asa e el. E vina oamenilor care l-au pus intr-o functie de conducere. E o dovada clara a faptului ca cei mai multi romani, nu stiu sa aleaga si se pare ca avem un talent nativ in a alege prosti care sa ne conduca. Omul e deja la al doilea mandat si se pare ca n-a facut mai nimic in 8 ani de zile. Daca n-a facut nimic in primii 4 ani, cum naiba l-ati mai reales??? Incredibil...fiecare primeste ce merita. Oricum, am inteles ca primarul a dat in judecata nu stiu ce ziar..sau ziaristi..pe motiv ca nu poate procrealaughing. Daca e adevarat si va fi un proces...as muri sa fiu prezent la declaratiile primarului in sala de judecata. Sa-l vad cum explica el ca nu i se scoala din cauza ziarelor, iar jetul de sperma nu are presiune.laughing)))) MAXIM acest primar!!! As sta la o bere cu el..banuiesc ca are niste replici in program..te prapadesti de ras cu el.
12.   Jeep Hyundai ??? trimis de
(10 ian 2012, 13:23:17
Danut esti de coma N !!! De SUV ai auzit ? Daca nu iti desenez YO ce inseamna !!! S=sport, U=utility si V=vehicol . La cata cultura generala ai, se vede ca si ala de corecteaza ti-a fost coleg de scoala . Nu m-ar mira daca intr-un articol vei scrie adidasi puma . Daca ai fi fost mai neaos si ai fi scris "un Aro strain" te-as fi iertat !
13.   Jeep trimis de
(10 ian 2012, 13:35:57
JEEP s.n. Mașină mică de campanie adaptată pentru misiuni de recunoaștere și legătură pe orice teren, folosită întâi de armata americană. [Pron. gip. /
13.1  RE: Jeep trimis de
(10 ian 2012, 13:38:26
jeep
13.2  RE: Jeep trimis de
(10 ian 2012, 14:23:52
Scuze,ceva nu merge.Deci:jeep -utilizata initial de armata americana. Pronuntia GIP(si nu JIP ori JEP cum pronunta unii !) provine de la literele G.P.,
litere care reprezinta initialele cuvintelor "GENERAL PURPOSE" ,adica,in romaneste " DE UZ GENERAL "

13.3  RE: Jeep trimis de
(10 ian 2012, 14:40:55
Uz general, cum ar fi mersul in concediu.
13.4  RE: Jeep trimis de
(10 ian 2012, 15:05:04
Ai dreptate,sir,pe banii noștri.
14.   Comentariu trimis de
(10 ian 2012, 14:59:36
PDL-istilor vi se apropie sfirsitul dictatorilor si hotilor/ are sa vina vremea cind o sa va jupoaie lumea de vii
15.   INTREBARE trimis de
(10 ian 2012, 15:06:05
IN PRIVINTA POTENTEI -NU O FI VORBA DE ,,BLESTEMUL CANGURULUI'' CUM ZIC BASTINASII DIN AUSTALIA???
16.   FRATAUTII NOI trimis de
(10 ian 2012, 15:22:02
PRIMARUL DIN CAMPULUNG TREBUIE SA SE IA DE MANA CU PRIMARUL DIN FRATAUTII NOI.!!!!! DIFERENTA ESTE CA CEL DIN CAMPULUNG A PLECAT CU JEEP-UL IN AUSTRIA IAR CEL DIN FRATAUTII NOI, CU DACIA MCV IN GERMANIA. UNUL STUDIAZA PARTIILE,CELALALT DUCE OAMENI LA MUNCA IN GERMANIA.MAI RAMANE CA EDILUL DIN FRATAUTII NOI SA CAUTE O FIRMA DE RIDICARI AUTO, CU CARE SA RIDICE MASINILE CELOR CARE IAU ATITUDINE IMPOTRIVA LUI SI PARCHEAZA IN CURTEA PERSONALA.ATITUDINEA PREFECTULUI ESTE ACEEA A UNUI PUPINCURIST CARE NU IA NICI O MASURA IMPOTRIVA ACESTOR PARVENITI, CARE FOLOSESC BANUL PUBLIC NUMAI IN INTERES PERSONAL.INCHEI DEOARECE MI S-A FACUT SCARBA DE ACESTI MUTANTI PDL-ISTI.VOTATI, FRAIERILOR, DUPA CUM VA MERITATI SOARTA!!!!!
17.   Rugaminte trimis de
(10 ian 2012, 16:07:20
Pe PDL-istul Neculai Giosan (paznicul de odinioara si ,,mare patron" acum, bataus cu parul etc.), va rog sa-l lasati pe mana mea, sa-l scarman. Este mana in mana cu acest primar. Mai cunosc o faza cand tot masina a primariei Campulung Moldovenesc, a carat un mort de la Timisoara, tot pentru un pupcurist de-al primarului (Stelu Erhan). Deci masinile primariei fac carausie.Oare in buzunarul cui intra banii pe carausie. caci banii nostri se duc si pe intretinerea acestor autovehicole. Ati observat ca de cand a plecat primarul in ,,vizita de lucru",hingherii s-au apucat iar de treaba? Oare il vor astepta la sosire cu ,,grosul"?
18.   No coment trimis de
(10 ian 2012, 17:40:06
somnul natiuni naste monstriiiiiiiiiiiii
19.   Doamne ajuta!! trimis de
(10 ian 2012, 19:14:54
alora carora le-a 'ridicat' masinile firma sa , se roaga sa se intoarca cu bine acasa!!
20.   Contrazice primaru trimis de
(10 ian 2012, 20:17:19
Cum adika pleci in interes de serviciu si daca se strica sau pateste ceva masina o repara din banii lui???????? E tare generous!!! Aici se vede ca a cazut la o intelegere cu mai mare lui.........presupun ca a folsit si cardul de montorina pana in Austri si napoi???
21.   Comentariu trimis de
(10 ian 2012, 20:18:22
ma refeream cardul de motorina al primariei camp lung
22.   Bnm trimis de
(10 ian 2012, 20:19:02

Asta e soarta voastra dragi campulungeni. Zona fostului raion Campulung e plin de tate care poarta barfa de la poarta la poarta, femei care pe cat sunt de fudule pe atat sunt si de proaste.
Imi este rusine ca fac parte dintr/o asemenea comunitate, la care barfa este pe primul plan!!!!
23.   Sustin..... trimis de
(10 ian 2012, 21:41:51
ma ofer sa-i fauresc un urmas edilului de cimpulung...numai daca  ☭ rea este manechin!! si promit ca in 25 de ani va veti mindrii cu urmasul lui SERBAN! ABIA ATUNCI VETI AVEA UN PRIMAR CARE SA VA APERE INTERESELE !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei