Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 ian 2012 - Anul XVII, nr. 2 (4907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Comisarul-şef Ioan Nichitoi, împuternicit la comanda Poliţiei Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul-şef Ioan Nichitoi, ofiţerul care a ocupat în ultimii ani funcţia de şef al Biroului Rural al Poliţiei municipiului Suceava, este, de aproximativ două săptămâni, noul comandant al Poliţiei municipiului Fălticeni.
În vârstă de 47 de ani, Nichitoi este unul dintre ofiţerii cu experienţă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, bucurându-se de o imagine bună în cadrul instituţiei. Împuternicit la comanda Poliţiei Fălticeni, comisarul-şef va ocupa funcţia până la organizarea unui concurs pentru ocuparea definitivă a postului. Având în vedere numeroase exemple recente (Serviciul Rutier, Poliţia Vatra Dornei) se poate spune că Ioan Nichitoi este principalul favorit la ocuparea definitivă a funcţiei. Comisarul-şef Nichitoi îl înlocuieşte în funcţie pe comisarul-şef Constantin Gagiu, cel care, după ce a fost prins beat la volan la finele lunii octombrie a anului trecut, şi-a dat demisia din funcţie.
Absolvent al Şcolii Militare de Ofiţeri Activi, promoţia 1989, al Facultăţii de Drept şi cu un doctorat în Economie şi Administrarea Afacerilor, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, ofiţerul, originar din Suceava, a activat, la început de carieră, o scurtă perioadă la poliţia din Dorohoi, după care a revenit acasă, în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
De-a lungul timpului, a lucrat la „Cercetări Penale”, la „Biroul de Corupţie -  Contrabandă”, a fost şef timp de 12 ani la Biroul Economic din cadrul Poliţiei Suceava, după care timp de patru ani a fost şeful Biroului Rural al Poliţiei municipiului Suceava.   
Nichitoi este căsătorit şi are un băiat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul-şef Ioan Nichitoi, împuternicit la comanda Poliţiei Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Comisarul-şef Ioan Nichitoi, împuternicit la comanda Poliţiei Fălticeni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO trimis de
( 5 ian 2012, 11:42:53
LA MULTI ANI SI BAFTA DOMNULE COMISAR SEF !ATENTIE LA BISERICUTELE DIN POLITIA FALTICENI!PE TIMPUL LUI CEAUSESCU SE VENEA CU BILA SI LE DARAMAU, SA VEDEM CE METODA APLICATI DVS?!INCA O DATA BAFTA!!!!
2.   SPERAM!!!! trimis de
( 5 ian 2012, 13:10:23
V-ati facut plinul la rurala, au carat saracii sefi de post de-au rupt, acum sper ca aveti si vile si tot ce va trebuie si o sa faceti si putina treaba???
OARE!!!!!!!!!!!!!
??????????
2.1  RE: SPERAM!!!! trimis de
( 5 ian 2012, 13:29:18
SUNTETI SEF DE POST DOMNULE MIHAI SUCEVEANU???CAT ATI CARAT?:))
3.   Linia moarta trimis de
( 5 ian 2012, 14:40:40
si uite-asa sunt trecuti unii pe linie moarta!!!!!!!!!!!!!!!
3.1  RE: Linia moarta trimis de
( 5 ian 2012, 18:39:16
crezi? eu nu!abia acum , ce-i drept cam tarziu, domnul nicuta isi incepe ascensiunea profesionala, asta doar daca stie sa-si tina gura si parerile pentru el!!!mai bine mai tarziu decat niciodata!mai vb peste un an-doi!
4.   Meritati mai mult trimis de
( 5 ian 2012, 18:52:21
Ma bucur d-l Cms.Sef pt.dvs.foarte mult.Meritati din plin aceasta functie si in viitorul apropiat de ce nu mai sus. Chiar daca "carcotasii" nu sunt de acord va doresc tot binele din lume si sa va ajute Dumnezeu sa faceti o echipa la Falticeni, cum a fost la Biroul Politie Rurale. Mult succes!
5.   Poate! trimis de
( 6 ian 2012, 09:28:03
Poate va lua si ceva masuri cu valutistii din piata si cu cei de la blocul turn.
6.   Dezinformatorilor!! trimis de
( 6 ian 2012, 19:47:59
Nicuta,vezi ca gura bate curu! Si la Vatra Dornei a fost un imputernicit...dar comandant e altul.Fii mai discret ca si Biblia spune sa taci si sa faci.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei