Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 ian 2012 - Anul XVII, nr. 2 (4907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Spectacolele de Revelion vor fi mutate din centrul Sucevei în parcarea Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Revelionul, dar şi alte manifestări publice organizate de Primăria Suceava, la care se aşteaptă o prezenţă masivă a populaţiei, ar putea fi organizate cu precădere în parcarea Iulius Mall Suceava.
Conducerea municipalităţii sucevene a ajuns la această decizie după ce a văzut cum s-a desfăşurat anul acesta Revelionul în aer liber.
Primarul Ion Lungu le-a mulţumit sucevenilor, dar şi locuitorilor zonei metropolitane Suceava pentru participarea numeroasă la spectacolele organizate de Revelion, dar a prezentat şi concluzia rezultată în urma acestui eveniment:
“Cred că am găsit o nouă locaţie pentru desfăşurarea Revelionului. Chiar dacă vom finaliza lucrările în zona centrală, nu cred că ne vom permite să organizăm acolo astfel de evenimente, ştiut fiind faptul că se face multă mizerie, poate fi distrus granitul cu care pavăm zona centrală, dar şi jardinierele cu flori. Parcarea de la Iulius Mall rămâne o locaţie foarte adecvată pentru astfel de evenimente, pentru că este un spaţiu foarte mare, are multe locuri de parcare disponibile, nu deranjează pe nimeni, nu pune pe nimeni în pericol - dacă vorbim de focurile de artificii, şi nu creează disconfort pentru populaţie, aşa cum se întâmpla cu locuitorii din zona centrală”.
Centrul municipiului Suceava a intrat într-un amplu proiect de modernizare, odată cu realizarea primelor două parcări subterane, în zona Casei de Cultură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolele de Revelion vor fi mutate din centrul Sucevei în parcarea Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 2314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Spectacolele de Revelion vor fi mutate din centrul Sucevei în parcarea Iulius Mall4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aiuriti trimis de
( 5 ian 2012, 11:36:37
Mutati si politia acolo si spitalul acolo mutativa si primaria acolo
De ce au fost lume asa de multa acolo ? pentru ca nu sunt bani ! Pentru buletine va'ti mutat acolo pentru examen auto iati mutat si pe ei acolo inmatriculari acolo insa cand este nevoie un om de vreo 50+ de ani sa mearga si nu poate ajunge acolo veti .. face si transport gratuit ?
1.1  RE: Aiuriti trimis de
( 5 ian 2012, 12:14:17
Ce-ai fumat?
2.   Hopa henţ! trimis de
( 5 ian 2012, 12:15:16
nu pot să cred! cum naiba i-o fi venit ideea prelipcanului? cred că e cea mai bună mutare posibilă! în lunca Sucevei n-au decât să behăie, să facă mizerie toţi amatorii de spectacole şi paranghelii! mai am o singură dorinţă: să bată vâtul din sud cu miresmele de la cacaina "retehnologizată" pe bani europeni şi cei de la ambro să le tragă o beşină când desfac şampania!
2.1  RE: Hopa henţ! trimis de
( 5 ian 2012, 12:28:37
As da LIKE la comentariul asta daca s-ar putea, e excelent!:)))) si sa bata vantul si dinspre Calau ca sigur unii nu vor mai fi nevoiti sa dea banii pe "iarba"...:)))))
2.2  RE: Hopa henţ! trimis de
( 6 ian 2012, 00:22:51
Miresmele la care va referiti nu sunt o problema pentru cei care au crescut in case facute din baliga (chirpici).
Pentru acestia, mireasma intepatoare adusa de briza apei sucevei in parcarea de la Mall... e ca o plimbare printr-un camp de lalele.
Si te mai miri ca il voteaza in masa pe actualul edil... singura explicatie este ca "cine se aseamana se aduna", sau "toparlanii se recunosc intre ei".
3.   FLUIDIZARE MENTALA trimis de
( 5 ian 2012, 12:24:24
Conducerea municipalitatii cu ideile minunate poate vor incerca ca la viitorul Revelion in aer liber organizat in fata mall-ului sa fluidizeze traficul. Imbulzeala din statiile RATB (cate una pentru o directie) si singurul autobuz care si ala a ramas blocat mai bine de jumatate de ora impreuna cu taxiurile m-a facut sa exclam calduros (ca afara era destul de frig si nu ma incalzisem cu tarie si vinoase ca sucevenii de acolo) "baga-mi...".
In febra cumparaturilor de sarbatori si a "focurilor" de artificii minunate - au fost faine ca e an electoral - se blocheaza tot traficul din cauza mall-ului si a taranilor care nu stiu sa stea la rand, se baga in fata altora pe diagonala, perpendicular etc. Si daca vreau sa merg la Carrefour cu autobuzul trebuie sa cobor la sala sau la mall si sa o iau pe jos. Cretineala mare... de aceea ii rog pe dl. Lungu & company sa mearga putin la fluidizare mentala in scopul atingerii unor obiective primordiale pentru orasul Suceava care nu implica ciubucarii si abureli.
4.   Romanisme trimis de
( 5 ian 2012, 12:32:35
Daca acum cativa ani, tot suceveanul se plangea ca toate concertele, zilele si revelioanele Sucevei se petreceau in in Centru, printre blocuri, toti se plangeau ca, vai, e fumaraie in oras, e galagie in centrul orasului... acum va plangeti ca e tocmai la mall, in lunca. Va multumeste vreodata ceva? Mergeti in la Vanghelioane mai degraba... dar nici asta nu v-ar multumi. Ce productiv ar fi Caragiale daca ar trai in vremurile astea...!!!
5.   In sfarsit... trimis de
( 5 ian 2012, 14:23:53
Edilii dau dovada de maturitate si sper sa introneze aceasta noua traditie. Ma bucur ca, dupa ce ani de zile, nimanui nu i-a pasat de marmura lui Ceausescu, ii pasa acum cuiva de granitul lui Videanu. Adevarul e ca nu mai e potrivit deloc sa se tina paranghelii in...cimitir. Spun asta pentru ca, daca veti privi cu atentie inceputul lucrarilor decorative din piata centrala, veti observa ca realizarea nu seamana deloc cu ceea ce prezinta panourile de pe gardul imprejmuirii. Adica nu vom avea peisajele acelea edenice cu mult verde, ci niste gorgane gazonate, placate cu mult negru si care, mai mult ca sigur, nu vor scapa de apetitul amatorilor de grafitti.
N-am uitat inca promisiunea primarului ca va muta copacii din fata EON, intre care si niste duzi pitici superbi carora le trebuisera vreo 30 de ani sa creasca. Pana la urma i-a mutat cu drujba cea mare...
N-ar fi rau ca dl.Flutur sa urmeze exemplul primarului si sa mute festivalul traditiilor populare acolo unde ii este locul, adica la Muzeul Satului Bucovinean sau poate tot la Iulius Mall. Nu de alta, dar parcul Prof.Ioan Nemes a fost transformat la finalul anului trecut in imas comunal, dupa ce fusese nu demult reabilitat.
6.   Dada ... trimis de
( 5 ian 2012, 14:54:45
sunt intru totul de acord cu comentariile voastre cum ca orasul e dezastruos si nici nu are cum sa arate altfel. e dupa "chipul si asemanarea marelui carmaci lungu". insa vina ne apartine in totalitate noua, cetatenilor, care ar trebui sa-i explicam ZILNIC acestui comunist-securist care este ROLUL pe care il are un primar. acesta este INVESTIT DE CETATENI, nu de un partid politic, in concluzie ar trebui sa asculte vocile localnicilor .... dar m-am trezit si mi-am dat seama ca degeaba asculta: NU POATE INTELEGE ...
7.   Comentariu trimis de
( 5 ian 2012, 23:03:59
ii doresc domnului lungu sa scape de grija organizarii revelionului viitor.sper ca suceveni sa-l ajute in acest sens la viitoarele alegeri.sa votati BINEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei