Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 ian 2012 - Anul XVII, nr. 2 (4907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 5 -11 ianuarie
 

Alătură-te echipei Hollywood!
Weekendul acesta începem anul într-o nouă formă extraordinară! Rezervaţi masă de minimum şase persoane cu patru fete şi doi băieţi şi veţi fi surprinşi în fiecare weekend şi în fiecare zi cu ceva nou şi unic! Alătură-te şi tu anul acesta echipei Hollywood şi te vom surprinde cu lucruri noi şi superatmosferă în fiecare moment!

 

Învaţă să dansezi, la Galleria Suceava
Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, în fiecare zi de ianuarie, de luni până vineri, la "Lecţii de dans gratuite pentru copii" (quick step, rumba, latino, slow fox, samba, tango, vals sau cha cha). Lecţiile sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Expoziţie de Artă Plastică Olivian (Liviu) Paveliuc
City Gallery găzduieşte expoziţia artistului Olivian (Liviu) Paveliuc. Cele aproximativ 80 de picturi abstracte care pot fi admirate în cadrul expoziţiei sunt realizate în ulei, cu diverse aplicaţii. Folosind tehnica picturii "în cuţit de paletă" artistul obţine efecte speciale de volum. Olivian (Liviu) Paveliuc, născut în anul 1960 la Vereşti (Suceava), a absolvit Liceul Pedagogic, profil Arte, şi Şcoala Populară de Artă din Botoşani.
Expoziţia va fi deschisă publicului până pe 15 ianuarie 2012.

 

Sâmbătă, 7 ianuarie
 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Familia Chiţ Chiţ". Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Accesul este gratuit!
După program, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.
Aşadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Suceava copiii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

 

Duminică, 8 ianuarie
 

Lansare de carte
Sala „Pictor Aurel Băeşu”, din cadrul Muzeului de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni, găzduieşte, începând cu ora 16:00, evenimentul lansării volumului de versuri „Urmele păsării-cuvânt”, care poartă semnătura poetului Alexa Paşcu.
Cea de-a şasea carte a poetului fălticenean, care vine în siajul volumului precedent („Dorul de cânt, de lumină cuvânt”), a apărut la editura ieşeană „Studis” şi cuprinde 101 poeme dispuse în trei secţiuni: „Sufletul înveselit de timp”, „Cântând iubirea” şi „Căutând lumina”.
Cartea va fi prezentată de criticul literar Isabel Vintilă şi de poetul Alexandru Ovidiu Vintilă.

 

Miercuri, 11 ianuarie
 

Expoziţie de fotografie Daniel Penciuc
La Clubul Artelor Vizuale, din incinta Shopping City Suceava, se deschide, la ora 17:00, expoziţia de fotografie cu genericul „Locuri şi meşteşuguri”, a artistului fotograf Daniel Penciuc.
Cele 35 de imagini fotografice, care vizează meşteşuguri tradiţionale (unele dintre ele pe cale de dispariţie) din satele româneşti, ne oferă posibilitatea să călătorim vizual prin locuri fascinante din Maramureş, Bucovina, Munţii Apuseni, zona Braşovului sau Delta Dunării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei