Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 nov 2011 - Anul XVI, nr. 277 (4875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din decembrie

Controale în casele a 4.350 de suceveni care au solicitat subvenţii la căldură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Subvenţiile la căldură, care vor fi acordate începând de luna viitoare, pentru energia termică utilizată în luna noiembrie, aduc cu ele şi obligaţia municipalităţii de a verifica, prin anchete sociale la domiciliu, 60% dintre beneficiari.

La şedinţa de ieri cu asociaţiile de proprietari, primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că primele verificări la domiciliu vor fi făcute din luna decembrie şi vor dura până în luna septembrie a anului viitor, din cauza numărului mare de familii la care trebuie făcute anchete sociale.

Mai exact, pentru că numărul total al beneficiarilor de subvenţii la încălzirea locuinţei este de 7.251 de familii, conform legii, numai în municipiul Suceava vor trebui să fie făcute anchete sociale la 4.350 de familii.

Şefa Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Suceava, Narcisa Marchitan, a explicat reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari că lista cu beneficiari a fost trimisă Agenţiei de Prestaţii Sociale, care va selecta cei 60% dintre familiile care vor fi verificate dacă au declarat corect veniturile şi bunurile deţinute.

Primarul Sucevei a cerut ca asociaţiile să fie anunţate din timp atunci când se fac anchetele sociale în zona gestionată de ei, astfel încât, la rândul lor, să-i anunţe pe locatari să fie acasă şi să deschidă uşa celor din comisia de verificare.

“Îi rog pe cei de la asociaţiile de proprietari şi pe cetăţeni să colaboreze la aceste anchete sociale, să fim în ordine şi oamenii să poată beneficia de ajutorul de încălzire pe următoarele cinci luni de zile”, a spus Ion Lungu.

Listele cu beneficiarii de subvenţii la căldură vor fi actualizate lunar, încât şi cei care nu au depus încă cereri, dar se încadrează în limitele impuse de lege, le vor putea depune până pe 10 decembrie, urmând a intra în plată chiar cu luna respectivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controale în casele a 4.350 de suceveni care au solicitat subvenţii la căldură.
 Vizualizări articol: 2001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 3 voturi
Controale în casele a 4.350 de suceveni care au solicitat subvenţii la căldură1.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Anchete discrete trimis de
(23 nov 2011, 22:47:59
Daca ar veni si "rotofeiul din Arini " la mine in ancheta,l-as primi cu o bata de basseball.In fapt,ancheta se face in cardasie cu turnatorii din bloc ce alimenteaza cu barfe,susanale si note informative securisto-comuniste.Exact cum parodiau membrii grupului Voua,tampeniile scoase din tatarcuta individului cu apucaturi comuniste de dinainte de '89.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei