Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 nov 2011 - Anul XVI, nr. 274 (4872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Refuz

Mama fetiţei care ar fi fost violată nu vrea să-şi dea copiii în plasament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mama fetiţei de 3 ani care ar fi fost victima unei tentative de viol refuză să-şi dea cele două fiice în plasament. Ancuţa Isilimon spune că are cu ce să o întreţină pe fetiţa ce se presupune că a fost abuzată sexual şi pe sora mai mică a acesteia, de 6 luni. Femeia i-a rugat pe reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului care au venit ieri la Spitalul Suceava pentru a-i lua fiicele în plasament să nu o despartă de copiii ei. „Nu-mi las copiii singuri, eu mă duc cu ei. Nu-mi luaţi fetele, vă rog tare frumos. La una îi dau piept şi cealaltă e mare, aia nu se lasă de mine”, s-a rugat Ancuţa Isilimon.

 

„Am căsuţa mea, cu un hol şi cu o cameră. Iau alocaţia trei milioane patru sute, mai cumpăr barabule, făină”

Femeia a încercat să-i convingă pe cei de la Protecţia Copilului că le poate asigura minorelor condiţii decente de trai, explicându-le că are un acoperiş deasupra capului şi bani cu care să le cumpere de mâncare fetiţelor. „Am căsuţa mea, în Berchişeşti, cu un hol şi o cameră. Iau alocaţia trei milioane patru sute, mai cumpăr barabule, faină, tacâmuri, pulpe”, a spus femeia.

Deşi deocamdată anchetatorii nu au găsit indicii care să confirme tentativa de viol, conturându-se tot mai mult ipoteza unor leziuni produse accidental, ca urmare a unei căzături, Ancuţa Isilimon este convinsă că fiica sa a fost abuzată sexual. Ea crede că fapta ar fi fost comisă miercuri, în cele câteva ore în care le-a lăsat pe copile în casa unei cumnate, unde se afla şi minorul de 7 ani, văr cu fetiţele sale. „M-am dus până la medicul de familie, iar când am venit fetiţa mea era toată albastră pe faţă. Când am dezbrăcat-o a făcut scaunul pe ea. Am spălat-o şi când am şters-o a ţâşnit sânge, de jos. Eu m-am dat la ţipat şi am plâns. Am întrebat-o: <Marie, cine ţi-a dat pantalonii jos?>. Şi ea a zis: <Budan!>. <Şi unde te-a pus Budan, pe pat ori jos?> Şi ea a zis că jos”, a povestit Ancuţa Isilimon.

 

Internată temporar, alături de fiicele sale, într-un centru maternal

Ancuţa Isilimon a reuşit ieri să-i convingă pe reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului să nu o despartă de fiicele sale. Ea a părăsit spitalul pentru a fi internată temporar în Centrul Maternal Suceava, alături de fiicele sale.

Responsabilii de la Protecţia Copilului au preferat această soluţie de compromis, ţinând cont de faptul că fetiţa de 3 ani, care se presupune că a fost violată, pare să fie traumatizată psihic.

Amintim că miercuri după-amiază, Ancuţa Isilimon s-a prezentat la Urgenţele Spitalului Suceava cu fiica sa de 3 ani, care prezenta o hemoragie în zona organelor genitale. Micuţa a ajuns în secţia de Ginecologie, unde medicii au depistat leziuni similare cu cele ale unei deflorări parţiale şi i-au pus două copci. După acuzaţia de tentativă de viol adusă de mamă, ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei au demarat o anchetă, în timp ce medicii legişti au examinat-o pe minoră.

Ancheta derulată în paralel de Protecţia Copilului a arătat că tatăl celor două fetiţe, cu care Ancuţa Isilimon a avut o relaţie de concubinaj, a decedat în urmă cu câteva luni de zile. Din cercetări a mai reieşit că femeia nu le poate oferi celor două fiice ale sale condiţii optime de trai, dovadă în acest sens fiind şi faptul că minora de 3 ani a fost lăsată în grija unei rude care are mai mulţi copii minori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama fetiţei care ar fi fost violată nu vrea să-şi dea copiii în plasament.
 Vizualizări articol: 1834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mama fetiţei care ar fi fost violată nu vrea să-şi dea copiii în plasament5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei