Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 nov 2011 - Anul XVI, nr. 274 (4872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Modernizări

350 de noi locuri de parcare pentru autoturismele rădăuţenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Problema parcărilor din zona Mihai Viteazul-Grănicerilor, din municipiul Rădăuţi, a fost rezolvată în mare parte după ce, în urmă cu câteva zile, au fost finalizate o serie de lucrări în aria menţionată. În zona Mihai Viteazul a fost amenajată o suprafaţă specială pentru parcarea autoturismelor locatarilor de acolo, mai mult, au fost amenajate şi instalate gărduleţe pentru spaţii verzi, au fost instalate bănci şi coşuri de gunoi şi au fost plombate şi asfaltate mai multe căi de comunicaţii. La fel s-a întâmplat şi în vecinătatea Spitalului Municipal Rădăuţi, pe strada Grănicerului, unde au fost amenajate parcări, trotuarele au fost reabilitate şi a fost impus sens unic pe această arteră.

Inginerul Costel Florea, de la Direcţia Tehnică din Primărie, a făcut câteva precizări: „ Prin lucrările executate în ultima perioadă în zona Mihai Viteazul-Grănicerului au fost create circa 350 de locuri de parcare. Pe strada Grănicerului se circulă în regim de sens unic, dinspre Calea Bucovinei spre strada Bogdan Vodă, şi doresc să menţionez că scuarurile de pe această stradă au fost desfiinţate, iar stâlpii pentru iluminatul public de pe scuaruri au fost mutaţi pe trotuar. Sensul unic care funcţionează de acum pe această rută va duce la fluidizarea circulaţiei rutiere în zonă, în condiţiile în care pe strada Mihai Viteazul, stradă paralelă cu Grănicerului, funcţionează tot sens unic, dar invers, dinspre Bogdan Vodă spre Calea Bucovinei”.

 

Olărean: Vor urma alte modernizări în câteva cartiere din municipiu

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, spune că lucrările de pe strada Grănicerului fac parte dintr-un plan care vizează modernizarea căilor rutiere din localitate. Olărean a declarat că „Cele 350 de locuri de parcare şi lucrările de pe străzile Mihai Viteazul şi Grănicerului fac parte dintr-un plan de modernizare şi de fluidizare a circulaţiei rutiere în municipiul Rădăuţi. Impunerea sensului unic pe direcţia Calea Bucovinei – strada Bogdan Vodă şi amenajarea zonei de parcare de pe strada Grănicerului a rezolvat o problemă mai veche a celor care veneau la spital, dar şi a locatarilor din zona menţionată. Cred că parcările pe care le-am executat în cartierul Obor, apoi cele din Mihai Viteazul şi Grănicerului au reuşit să fluidizeze traficul în zonă. Vor urma alte modernizări în câteva cartiere din municipiu, toate acestea pentru un oraş modern, pentru o aşezare care să se ridice la standardele anului 2011”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 350 de noi locuri de parcare pentru autoturismele rădăuţenilor.
 Vizualizări articol: 1843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
350 de noi locuri de parcare pentru autoturismele rădăuţenilor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei