Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 nov 2011 - Anul XVI, nr. 272 (4870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Discuţii

Flutur s-a întâlnit cu o delegaţie a poliţiei din statul american Florida

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu membrii unei delegaţii a poliţiei din statul american Florida. Printre membrii delegaţiei s-a aflat şi adjunctul poliţiei locale din Florida, Don Prichard, candidat pentru un post de congressman în SUA. În cadrul discuţiilor, Gheorghe Flutur a făcut o scurtă prezentare a judeţului Suceava şi a oportunităţilor de promovare a brandului Bucovina. Şeful administraţiei judeţene a declarat că „În sensul multiplicării şi dezvoltării bunelor relaţii romano-americane am discutat despre posibilitatea stabilirii unor contacte în scopul derulării unor parteneriate şi colaborări la nivel local, atragerea de investiţii în domenii ca turismul şi agricultura”.

În ceea ce-i priveşte pe membrii delegaţiei din SUA, aceştia s-au arătat interesaţi de investiţia în modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare”, precizând că după finalizarea lucrărilor iau în calcul posibilitatea de a vizita împreună cu familiile lor judeţul Suceava. Membrii delegaţiei americane au spus că au deja mai multe informaţii despre Bucovina, apreciind în mod deosebit monumentele UNESCO, tradiţiile şi peisajele.

La finalul întâlnirii, Gheorghe Flutur le-a oferit membrilor delegaţiei din SUA mai multe materiale de promovare a judeţului Suceava, printre care un album cu Bucovina şi macheta Mănăstirii Voroneţ. La rândul lor, poliţiştii americani i-au oferit şefului administraţiei judeţene sucevene o plachetă „Broward Sheriff’s Office” şi o insignă Broward County Police.

Delegaţia poliţiei din statul american Florida este prezentă în judeţul Suceava în cadrul unui parteneriat încheiat în urmă cu cinci ani cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava. În baza acestui parteneriat, echipe de poliţişti americani au venit în Suceava şi au organizat stagii de pregătire şi specializare a agenţilor şi ofiţerilor de poliţie suceveni din diferite structuri. În cadrul acestor vizite, poliţiştii americani au asigurat şi dotarea structurilor de poliţie din cadrul IPJ Suceava cu echipamente şi tehnică în valoare de peste 100.000 de dolari.

În cursul acestui an, vizita poliţiştilor americani are loc în perioada 14 – 19 noiembrie, şase reprezentanţi ai poliţiei din Statele Unite ale Americii, Broward County – Fort Lauderdale, participând la activităţi comune cu poliţişti suceveni din trupele de intervenţie rapidă, din cadrul grupei pirotehnice şi din cadrul serviciilor de Investigaţii criminale, Ordine publică, Criminalistică şi Poliţie Rutieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur s-a întâlnit cu o delegaţie a poliţiei din statul american Florida.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur s-a întâlnit cu o delegaţie a poliţiei din statul american Florida5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei