Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 nov 2011 - Anul XVI, nr. 272 (4870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Astăzi la USV

Protest inedit al studenţilor, cu gurile acoperite cu bandă adezivă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De Ziua Naţională a Studenţilor, adică astăzi, studenţii suceveni au decis să organizeze un protest inedit la Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava.

Studenţii, membri ai Asociaţiei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), vor participa astăzi, începând cu ora 12:00, la un flash-mob, o formă paşnică de protest împotriva ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, care nu a adoptat încă Statutul Studentului din România.

Paul Palancanu, vicepreşedinte Public Relation al ANSOR Suceava, a declarat că „studenţii se vor aduna în faţa cantinei universităţii şi se vor aşeza în aşa fel încât să formeze două litere <S>, iniţiale de la Statutul Studentului, şi vor avea gura lipită cu bandă adezivă. Practic, ne cerem drepturile, pentru că ministrul Educaţiei întârzie, de cinci luni de zile, să semneze documentul de care vă vorbesc”.

 

Protestul va avea loc în mai multe centre universitare din ţară

Protestul va dura aproximativ jumătate de oră şi va avea loc nu doar la Suceava, ci şi în alte centre universitare din ţară. „Fiecare organizaţie din fiecare centru a ales metoda de protest pe care să o desfăşoare, ancorare de bannere, împărţire de fluturaşi, purtarea de banderole, noi am ales acest flash - mob în faţa cantinei”, a declarat Paul Palancanu.

Într-un comunicat ANOSR trimis tuturor organizaţiilor studenţeşti din ţară se arată că „Studenţii din România nu mai pot păstra tăcerea când vine vorba de drepturile lor. Statutul Studentului este documentul nostru, al tuturor studenţilor din România, şi a fost amânată adoptarea sa de mult prea multe ori pentru a mai rămâne indiferenţi. Deşi suntem trataţi cu indiferenţă, nu vom răspunde la fel, ci vom lupta de ziua noastră, pentru drepturile noastre!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Protest inedit al studenţilor, cu gurile acoperite cu bandă adezivă.
 Vizualizări articol: 1336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Protest inedit al studenţilor, cu gurile acoperite cu bandă adezivă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alphonso da-ti demisia ca esti incompetenta! trimis de
(17 nov 2011, 12:34:27
Ce fel de jurnalism practicati voi si cu ce se mananca? In primul rand ASUS organizeaza protestul, impreuna cu alte organizatii din tara afiliate ANOSR(si nu ANSOR sau cum i-o mai arde fatucii sa scrie pe iPad din troleu).
Paul Palancaru este PR in ASUS si nu detine nici o functie in ANOSR. Este o mare diferenta intre o organizatie studenteasca pe universitate si o Alianta Federativa de organizatii studentesti la nivel national!
Cand vine vorba de jurnalista cu pricina sa pupe in fund universitatea nu greseste nici o virgula, cand vine vorba sa faca si altfel de "jurnalism" cam da in gropi.
O zi buna.
P.S. Comunicatele ANOSR sunt comunicate de presa...nu se adreseaza organizatiilor membre(care stiu ce naiba face propria lor uniune), ci presei.. de aia se cheama COMUNICAT DE PRESA!
INCAPABILO!
2.   Comentariu trimis de
(17 nov 2011, 13:34:35
Stimabilă doamna ALPHONSO, nu înțeleg în ce măsură ați citit comunicatul de presă, însă unele afirmații din publicația dumneavoastră sunt total eronate. Paul Palancanu nu a specificat, în nici un caz, că îndeplinește funcția de vicepreședinte PR în cadrul Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România( ALIANȚA ANOSR, și nu Asociația), și în nici un caz ANOSR nu poate fi o alianța locală din moment ce reprezentă studenții din toată țara. Paul Palancanu deține, întradevăr, funcția de vicepreședinte PR, dar în cadrul Asociației Studenților din Universitatea Suceava(ASUS), iar aceasta, ca organizație studențească cu scopul în reprezentarea studenților, este membră de drept în ANOSR. Vă recomand călduros să verificați cu strictețe informația înainte să o publicați pentru că aceasta trebuie să fie în concordanță deplină cu realitatea. Mai mult profesionalism pe viitor!
2.1  RE: Comentariu trimis de
(17 nov 2011, 14:47:42
Las-o mă, a mancat azi la pranz dupa protest la cantina/restaurant a USV. Dupa mimica, se pare ca i-a placut mancarea. In articolul de maine nu mai greseste garantat ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei