Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2011 - Anul XVI, nr. 266 (4864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 10 – 16 noiembrie

Expoziţie “Bărbaţi în Arta Textilă Românească”

Shopping City Suceava, Asociaţia Artă şi Umanitate şi Uniunea Artiştilor Plastici Profesionişti - Filiala Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia „Bărbaţi în Arta Textilă Românească” în City Gallery, până pe data de 16 noiembrie.

Expoziţia cuprinde 40 de lucrări executate în tehnica haute lisse, tehnica mixtă sau obiect textil realizate de opt creatori de tapiserie, numai bărbaţi, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din România şi absolvenţi ai Academiei de Arte Plastice “Nicolae Grigorescu”.

 

Expoziţia “Paradisul pierdut. Universul copilăriei la sat”, de Sorin Onişor

Shopping City Suceava şi Clubul Artelor Vizuale vă invită să vizitaţi expoziţia „Paradisul pierdut. Universul copilăriei la sat”, de Sorin Onişor, ce cuprinde imagini care developează poveşti ale copilăriei magice de la sat semnate de fotograful Sorin Onişor, la Shopping City Suceava.

 

Dansuri de societate pentru prichindei, la Iulius Mall

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în noua sală de dans de la etajul centrului comercial, copiii învaţă dansuri de societate. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala de dans Boomdance.

 

Scrie pe Facebook preţul corect şi eşti premiat!

Eşti fan Iulius Mall Suceava pe Facebook? Dacă nu eşti, ai toate motivele să devii! Până pe 8 noiembrie, intră zilnic pe Facebook/Iulius Mall Suceava şi, dacă eşti informat, te premiem! Intră în concurs, ghiceşte preţul corect al produsului afişat şi, în fiecare zi, la ora 16:00, afli dacă ai câştigat! 20 de premii tentante răsplătesc clienţii mall-ului Iulius sau fanii săi de pe Facebook! Cosmetice profesionale, bijuterii, încălţăminte, accesorii, articole vestimentare sau de decor oferite de magazinele din Iulius Mall răsplătesc toţi câştigătorii. Premiul tău este la un click distanţă!

 

Târg de Obiecte Handmade

Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall. Între 11 şi 13 noiembrie, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

 

Expoziţie de tapiserie

Marcela Larionescuexpune în Iulius Mall 34 de lucrări de tapiserie. Până pe 29 noiembrie, la etajul centrului comercial, artista rădăuţeană prezintă publicului tapiserie în registru tehnic şi cromatic de la clasic la modern.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava îi invită pe copii, în fiecare zi de noiembrie, de luni până vineri, la "Lecţii de dans gratuite pentru copii". Lecţiile de dans sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club.

 

Clovnul Bobo, la Galleria Suceava

În fiecare zi a lunii noiembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bone, părinţi şi bunici la "Întâlnire cu clovnul Bobo".

 

Joi, 10 noiembrie

Lansare de carte la Bilca

La Căminul Cultural din comuna Bilca va avea loc, la ora 13:00, lansarea volumului „Traian Brăileanu - Studii, documente, încercări literare”, semnat de lector univ. dr. Radu Florian Bruja. Lucrarea recuperează pentru memoria Bucovinei o personalitate de prim rang. Cartea va fi prezentată de prof. univ. dr. Mihai Iacobescu şi de poetul şi publicistul Alexandru Ovidiu Vintilă.

 

„Bucovina şi bucovinenii în secolul al XIX-lea -Tradiţionalism şi modernitate”

Institutul „Bucovina” Rădăuţi, în colaborare cu Arhivele Naţionale - Serviciul Judeţean Suceava şi Societatea pentru Cultură şi Literatură Română în Bucovina, organizează joi, 10 noiembrie a.c., la ora 10:00, la Hotelul „Gerald’s” din Rădăuţi, Conferinţa Ştiinţifică Internaţională

„Bucovina şi bucovinenii în secolul al XIX-lea - Tradiţionalism şi modernitate”.

La manifestarea care este închinată Centenarului naşterii academicianului Radu Grigorovici, după ceremonia de deschidere va urma vernisajul expoziţiei documentare cu genericul „Stabilimentele balneoclimaterice ale Bucovinei”, expoziţie organizată de Arhivele Naţionale - Serviciul Judeţean Suceava.

 

“Seară de film”

În cadrul serilor de film ASCOR Suceava, va fi proiectat “Binecuvântată fii, închisoare”. Filmul va fi proiectat în Amfiteatrul Remus Răduleţ, Corpul D, etaj II, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, începând cu ora 18:00.Detalii găsiţi în pagina: http://ascorsuceava.ro/Proiectii-filme/binecuvantata-fii-inchisoare.html

 

Miss Hollywood

Continuă înscrierea pentru Miss Hollywood şi începe provocarea. „Alătură-te şi tu celor nouă concurente. Premiile, de fapt superpremiile sunt mai mult decât atractive: marele premiu de Miss va fi de 300 de euro şi o superşedinţă foto cu un fotograf profesionist (Daniel Penciuc, www.penciuc.ro)! Îndrăzneşte şi poţi fi chiar tu Miss Hollywood!”, anunţă organizatorii.

 

ASUS Glamorous Party, în Club Babylon

ASUS Glamorous Party, în Club Babylon, cu DJ Marun - DJ Cioco - MC Flocky.

 

Concert simfonic, la Casa de Cultură

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, începând cu ora 18:30, un concert simfonic susţinut de Filarmonica Botoşani, dirijor Mihail Secikin, solist Anton Niculescu. Biletele costă 15 lei (8 lei - elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1.

 

Formaţia Cetina, la Padrino

În Padrino, o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, Padrino oferă o reducere de 15% după ora 24:00. Rezervări la 0742 365 859.   www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 11 noiembrie

Petrecere Latino, la Padrino

„Petrecere Latino cum nu s-a mai văzut în Suceava, unde, începând cu ora 22:00, timp de o oră, Padrino şi Boom Dance te învaţă cum să dansezi pas cu pas. După, continuăm în paşi de latino până dimineaţă!”, spun organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Hip-Hop Party, la Hollywood

Superdemonstraţie de Street Dance & Hip-Hop oferită de Fly Dance Studio. „Vino şi tu să înveţi şi să pui în practică paşii de Street Dance & Hip-Hop”, este îndemnul organizatorilor.

 

Distracţie liceeni, la Club Babylon

Balul Bobocilor Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava, la Club Babylon.

 

Mike Godoroja & Blue Spirit – Strikers Club

Mike Godoroja & Blue Spirit la Strikers Club, un concert de excepţie intitulat „Blues Archeology”. De la ora 20.00, la etajul Iulius Mall, Mike Godoroja & Blue Spirit vor încânta publicul cu acorduri de chitare, banjo, mandolină, pian, dulcimer, slide, bouzouchin şi nu numai. Luca Marius, Alex Vişan, Vali Văţuiu şi Sabin Ţăranu vor electriza, vineri seara, amatorii de muzică rafinată.

 

Nightlosers, la Aquarius - Câmpulung

Nightlosers, la Aquarius Câmpulung Moldovenesc, live music, de la ora 22:00. Rezervări la telefon 0330 110 005. Intrarea este 30 lei.

 

Colecţia Magic Colours 2012

Salonul Coquette din Suceava organizează, începând cu ora 18:30, la Restaurantul Catalan, evenimentul „Colecţia Magic Colours 2012”. Vor fi prezentate tendinţele în materie de coafură şi culoare pentru anul 2012, dar şi stiluri de make-up pentru toate momentele zilei. Va fi organizată o tombolă, conducerea salonului propunându-şi să ofere o seară de delectare şi relaxare. Seara va fi completată de concertul live de saxofon susţinut de Eduard Hîncu.

 

Sâmbătă, 12 noiembrie

Sport

Handbal, Liga Naţională, sala LPS Suceava, ora 13.00.

CS Universitatea Suceava – Ştiinţa Bacău

Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.

 

Da Fleiva & Bijue, la Hollywood

În urma succesului avut în Canada, USA şi Asia cu piesa "Jazzy Girl", Da Fleiva & Bijue încep turneul de promovare şi în România, la Hollywood Sushi Bar! Cea mai incendiară seară alături de superinvitaţi, Da Fleiva & Bijue, într-un concert live la Hollywood!

 

Lingerie Party by DJ Marun, la Club Babylon

În Club Babylon vă aşteaptă „Lingerie Party by DJ Marun” 

 

Origami– Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

DJ Verony, la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hiturile mixate de DJ Verony”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Russian Party, la Office`s Club

„Pentru că a venit frigul te aşteptăm în Office`s Club să ne încălzim într-un mod original la Russian Party. Şi ca să fim în spiritul petrecerii, îţi oferim cea mai bună ofertă la votcă”, spun organizatorii. Rezervări la 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Teatrul pentru copii şi tineret "Vasilache" din Botoşani vă prezintă, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Clovnul". Accesul este gratuit!

 

Duminică, 13 noiembrie

Life by DJ Cioco & DJ Marun, la Club Babylon

Club Babylon: Life by DJ Cioco & DJ Marun. Rezervări: 0758 536 725.

 

Teatrul de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” continuă noua stagiunea în Iulius Mall. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc, de la ora 12:00, cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme.

 

Miercuri, 16 noiembrie

Spectacolul „Vremea nemâniei”, la Casa de Cultură

La Casa de Cultură Suceava, începând cu ora 19:00, va avea loc spectacolul „Vremea nemâniei”, în care Tudor Gheorghe va fi acompaniat de Orchestra Arkadia (Chişinău), sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu. Biletele pentru spectacol s-au pus deja în vânzare, la secretariatul Casei de Cultură Suceava, telefon 0230 523 718. Un bilet costă 60 de lei (40 de lei pentru elevi, studenţi, pensionari). Versurile poetului Grigore Vieru constituie suportul întregului concert. 

 

Serile de poveşti la Cărtureşti

În fiecare miercuri, de la ora 17:30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. În minunatul decor cu jucării şi cărţi “vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit gazdele de la Cărtureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei