Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2011 - Anul XVI, nr. 266 (4864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Igaş, despre bugetul MAI: Ne mulţumim cu ce poate oferi Guvernul, important e să asigurăm salariile

Joi, 10 Noiembrie 2011 (17:45:12)

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, joi, că bugetul MAI va fi definitivat zilele următoare, după o discuţie cu Ministerul Finanţelor, precizând că în situaţia actuală se mulţumeşte cu ce poate oferi Guvernul, cel mai important lucru fiind să asigure salariile.

"Sigur că, de fiecare dată când discutăm de un buget, orice ministru îşi doreşte bani mai mulţi pentru a putea să-şi gestioneze mai bine situaţia din interiorul ministerului, dar, totodată, trebuie să vedem şi situaţia în care ne aflăm. Este o situaţie delicată din punct de vedere economic şi, în aceste condiţii, sigur, ne mulţumim cu ceea ce Guvernul României ne poate oferi, şi cel mai important lucru pentru noi este să asigurăm salariile, să asigurăm funcţionalitatea structurilor din subordinea ministerului, şi acest lucru îl vom face", a spus Traian Igaş.

În ce priveşte disponibilizările din Ministerul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş a spus că a încheiat deocamdată acest capitol şi că în 2012 ministerul va funcţiona cu acelaşi număr de angajaţi din acest an. El a adăugat că bugetul MAI pe anul viitor va asigura salariile şi funcţionalitatea structurilor din subordinea ministerului.

"Am încheiat deocamdată acest capitol al disponibilizărilor. Sigur, suntem într-un moment final în ceea ce priveşte disponibilizările din MAI. Anul viitor vom funcţiona pe acelaşi număr de angajaţi pe care îl avem în acest an. De altfel, şi în bugetul de stat pe 2012 se regăsesc aceste cifre pentru acest număr de angajaţi", a mai spus Traian Igaş.

Ministrul Administraţiei şi Internelor declara, în septembrie, că începând cu luna aprilie au fost concediaţi 5.000 de angajaţi din structurile MAI, în cadrul procesului de restructurare a ministerului, iar alţi 5.000 pleacă din sistem în perioada septembrie-octombrie.

Traian Igaş spunea atunci că, până la finele anului, MAI va avea cu 10.000 de angajaţi mai puţin, urmând ca în primă fază concedierile să fie oprite. Referitor la angajaţii concediaţi, Igaş spunea că este vorba de "cei mai slab pregătiţi".

El susţinea că liderii politici care promit că, după ce vor veni la putere, vor reangaja persoanele disponibilizate din structurile MAI mint, întrucât nu există resurse bugetare care să permită reangajarea acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Igaş, despre bugetul MAI: Ne mulţumim cu ce poate oferi Guvernul, important e să asigurăm salariile.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igaş, despre bugetul MAI: Ne mulţumim cu ce poate oferi Guvernul, important e să asigurăm salariile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei