Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2011 - Anul XVI, nr. 266 (4864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Camelia Obreja a preluat conducerea Curţii de Conturi Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Curţii de Conturi Suceava a fost preluată, cu titlu interimar, de Camelia Obreja. Numirea noului director al acestei instituţii a avut loc recent, în prezenţa consilierului de conturi al Curţii de Conturi a României, Mihai Hură, şi a angajaţilor Curţii de Conturi din Suceava. Camelia Obreja va asigura conducerea Curţii de Conturi Suceava pe perioada în care fostul şef al acestei instituţii, Ioan Hurjui, va ocupa funcţia de consilier de conturi al Curţii de Conturi a României.

Camelia Obreja lucrează la Curtea de Conturi Suceava din anul 1993, iar din anul 2002 ocupă funcţia de director adjunct al instituţiei. „Obiectivul instituţiei noastre este menţinerea Curţii de Conturi Suceava la cel puţin aceleaşi standarde de calitate şi performanţă, în condiţiile în care începând din 2002 instituţia noastră s-a aflat printre primele cinci structuri teritoriale din ţară ale Curţii de Conturi”, a spus Camelia Obreja.

Reamintim că de la mijlocul lunii octombrie 2011, Ioan Hurjui a preluat în mod oficial postul de consilier de conturi al Curţii de Conturi a României. Hurjui a fost ales în conducerea centrală a Curţii de Conturi în urma votului exprimat în Parlament, el reuşind să obţină cel mai mare număr de voturi, 223 din totalul de 235 de voturi exprimate. Mandatul lui Ioan Hurjui de consilier de conturi al Curţii de Conturi a României va fi pentru o perioadă de nouă ani. Hurjui a ocupat funcţia de şef al Curţii de Conturi Suceava în ultimii nouă ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camelia Obreja a preluat conducerea Curţii de Conturi Suceava.
 Vizualizări articol: 2237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camelia Obreja a preluat conducerea Curţii de Conturi Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RECOMANDARE trimis de
(10 nov 2011, 13:27:32
FELICITARI! CITITI SI COMENTARIILE DE PE MONITORUL, INSPIRATI-VA DIN ELE,CA CEI DE LA GARDA DE MEDIU,DAR NU SELECTIV,SI PUTETI INCEPE CU SEMI-PRIMARIA C-LUNG. MOLD.
NUMAI BIBLIOTECA MUNICIPALA,PRIMESTE ANUAL FONDURI CONSISTENTE DIN BUGETUL LOCAL,PTR ACHIZITIA UNEI CENTRALE TERMICE PROPRII, DE APROX.10 ANI.
EXISTA ACEA CENTRALA TERMICA, S-AU SE FAC NUMAI STUDIILE DE FEZABILITATE,PLATITE ANUAL SI SUMELE DISPAR TOT ANUAL?
ALTI PREZUMTIVI ,,TITARI",AR FI VILA STADION SI MUZEUL LEMNULUI.
ASTEPTAM CU INTERES SPORIT SI EMOTII SI MAI SPORITE,REZULTATELE.
PUTERM REVENI SI CU ALTE HOTII MAI MARI! ,,SUCCESURI"
2.   COMPLETARE trimis de
(10 nov 2011, 15:23:44
ASTFEL:
LA BIBLIOTECA-2003-APROX. 500MIL.ROL
2004 APROX. 600MIL.ROL
2005-[DIN PROIETUL DE BUGET]-BIBLIOTECA,MUZEUL,CLUBUL SPORTIV-5MLD.ROL
2004-CLUB SPORTIV-1,1MLD.ROL+DIRECTOR NOU ,CARE IN SEPT.PLEACA LA FACULTATE,IAR SUMA ESTE CHELTUITA MAI MULT PE ,,CONSUMABILE"
FOSTUL DIRECTOR,PANA IN 2004,TRAGE O TEAPA DE APROX.700MIL.ROL,SI ESTE LIBER SI LA ACEASTA ORA.A ACHIZITIONAT DOAR 10 PERECHI DE SCHIURI LA ,,MANA A DOUA",IAR UN SECU-CONSILIER L-A SCOS MOTIVAND ,,DIN NESTIINTA,DIN OMISIUNE,DIN NECUNOASTERE" A REUSIT ACEASTA TEAPA.SINGURUL CARE A APLUDAT ACEST DISCURS DE TIP ,,TALHARESC" ,A FOST PROBABIL SECRETARUL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei