Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2011 - Anul XVI, nr. 266 (4864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aburii alcoolului

A intrat în casă şi a vrut să o violeze pe mamă, de faţă cu fiica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Frasin este cercetat pentru violare de domiciliu şi tentativă de viol după ce a dat buzna în casa unei tinere, cu care a încercat să întreţină relaţii sexuale, de faţă cu fiica acesteia.  

Marţi noapte, în jurul orei 23.30, Poliţia oraşului Frasin a fost sesizată prin numărul unic de urgenţe 112 că Elena A., de 19 ani, localnică, a fost victima unei tentative de viol, atacatorul fiind identificat în persoana lui Constantin Dănuţ Nergheş, de 26 de ani.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au stabilit că marţi noapte individul a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de acces, intrând în camera în care tânăra de 19 ani dormea împreună cu copilul.

„Suspectul i-a cerut victimei să întreţină relaţii sexuale. Aproximativ zece minute aceasta a tras de timp pentru a găsi o soluţie de scăpare, invocând diverse motive, ulterior aceasta reuşind să fugă din locuinţă şi să strige după ajutor”, se arată în ancheta poliţiei.

În momentul în care tânăra a fugit şi a ieşit din curte agresorul i-a aplicat o palmă şi a trântit-o la pământ.

Poliţia mai precizează că bărbatul s-a prezentat de bunăvoie de sediul Poliţiei oraşului Frasin, unde a recunoscut cele reclamate de victimă, a declarat că-şi regretă fapta şi şi-a pus comportamentul pe seama stării de ebrietate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru cele două infracţiuni mai sus amintite, Nergheş fiind cercetat în stare de libertate.

Aseară s-a luat decizia ca suspectul să fie reţinut în baza ordonanţei pentru 24 de ore. Astăzi, procurorul de caz va stabili dacă se impune prezentarea acestuia instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A intrat în casă şi a vrut să o violeze pe mamă, de faţă cu fiica.
 Vizualizări articol: 3926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
A intrat în casă şi a vrut să o violeze pe mamă, de faţă cu fiica5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(10 nov 2011, 15:27:53
MAI richman i ti tocesti amprentele aiurea petaste . la asemenea munca iti ridic si o statuie . dar unde este cistigul ?????????????????
2.   Sarlatani trimis de
(10 nov 2011, 18:32:07
Nu munceste defel,da numai copy /paste si astia fac numai sarlatanii .Vor sa te faca sa le trimiti bani in speranta ca vei castiga ceva....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei