Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2011 - Anul XVI, nr. 266 (4864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Vindecarea de Piţurcă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numai azi nu-i mâine, zi în care, dacă tot nu ne-am învrednicit să prindem măcar un loc la baraj, nu ne rămâne decât să jucăm un amical mai tare decât toate amicalele pe care le-am jucat în toiul campaniei de calificare. Iar dacă-l adăugăm şi pe cel de marţi, când întâlnim Grecia, ai putea crede chiar că suntem deja calificaţi la Euro 2012. Sigur că lucrurile pot fi privite şi invers, în sensul că Belgia şi Grecia şi-au căutat (şi au găsit!) un sparring-partner subţire, „de întreţinere”, bun pentru menţinerea tonusului muscular. În fine, nu-i treaba mea să mă întreb acum de ce am ajuns în raport cu Belgia şi Grecia în poziţia exact inversă faţă de cea de acum 20, 30, 40 de ani şi, vorba lui Ion Creangă, de când mă ştiu pe lume... Există însă o explicaţie cât se poate de valabilă: dincolo de caracterizarea generaţiei ăsteia ca fiind una nu de fotbalişti, ci de loseri profesionişti, se pare că nimeni din ţara asta prost făcută nu ia în calcul şi chestia mai simplă şi mai vizibilă: că nu poţi face performanţă la Naţională cât timp ea este dată (ba şi cu repetiţie!) pe mâna unui subdezvoltat mintal care, de parcă asta n-ar fi de ajuns, mai este marcat şi de niscai boli psihice. Iar ca panarama să fie deplină, individul este şi marcat de anchetele DNA (eu zic c-o fi ştiind de ce, că doar n-o muri el de grija Naşului; mai degrabă e băgat şi el într-o porcărie cel puţin la fel de mare, din moment ce tot circul a pornit de la procesul intentat de Mititelu chiar lui, pitecantropului ajuns selecţioner), meciul cu grecii jucându-se tocmai la mama dracului, în Austria, citez din dobitoc: „...din cauza atmosferei existente acum în fotbalul românesc, din cauza scandalurilor şi a acţiunilor întreprinse de DNA”!!! Să vă traduc: Naţionala e dusă în Austria deoarece borfaşii cei sensibili, alde Naşu’ şi Piţurcă, n-ar suporta să fie „înjuraţi din tribune” (citat tot din Piţurcă). Păi n-ar fi mai simplu ca DNA să-şi finalizeze ancheta umblând niţel şi prin contractul lui Piţurcă cu FRF? Sunt convins că i-ar lega în secunda următoare şi pe Naşu’, şi pe Piţurcă. Şi poate aşa ar reîncepe fotbalul românesc să se joace şi prin România. Doctore DNA, vindecă-ne de Piţurcă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vindecarea de Piţurcă.
 Vizualizări articol: 1022 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Vindecarea de Piţurcă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei