Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 nov 2011 - Anul XVI, nr. 265 (4863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Companie selectă

Preşedintele UDUR, la masă cu prinţul Paul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Uniunii Democrate a Ucrainenilor din România (UDUR), Dumitru Morhan, a fost prezent zilele trecute la un eveniment organizat de Fundaţia Internaţională Omenia, ocazie cu care au fost sărbătoriţi toţi membrii născuţi în luna noiembrie.

Preşedinta Fundaţiei Omenia, Minodora Ilie, a declarat că evenimentul a avut, dincolo de sărbătorirea unor personalităţi marcante ale politicii româneşti, şi o latură omagială, fiind păstrat în acest sens un moment de reculegere pentru dispariţia importantului om politic Ion Diaconescu.

Printre invitaţi s-a numărat şi preşedintele României, Traian Băsescu, care a împlinit vineri, 4 noiembrie, vârsta de 60 de ani. Şeful statului nu a mai ajuns la eveniment, iar florile şi cadourile urmau să-i fie transmise de prinţul Paul şi prinţesa Lia. Membrii Fundaţiei Omenia i-au făcut cadou lui Traian Băsescu un tablou cu o navă şi un buchet de flori, i-au cântat “La mulţi ani”, acordându-i şi diploma de onoare „pentru deosebite fapte de omenie şi un comportament de înaltă ţinută”. 

Minodora Ilie a anunţat în cadrul ceremoniei care a avut loc la Bucureşti că s-au mai acordat cadouri şi lui Dan Diaconescu, patronul postului OTV, dar şi interpretei de muzică populară Elena Merişoreanu, care a împlinit 62 de ani.

„A fost un eveniment deosebit cu oameni deosebiţi şi mă bucur că am putut da curs invitaţiei primite. Astfel de evenimente ar trebui organizate şi la nivelul judeţului Suceava, pentru a-i cinsti pe oamenii de valoare din Bucovina”, a opinat Dumitru Morhan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele UDUR, la masă cu prinţul Paul.
 Vizualizări articol: 1605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Preşedintele UDUR, la masă cu prinţul Paul2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce sa mai comentezi... trimis de
( 9 nov 2011, 11:51:11
Cine se aseamănă, se adună!
2.   PAVAROTTI de SUCEAVA trimis de
( 9 nov 2011, 22:25:35
Gretoasa aceasta poza cu Pavarotti de Suceava (Morhan cinta, adica rage pe la Bucovina TV..GRETZOS) si cumatru lui Popeye.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei