Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 nov 2011 - Anul XVI, nr. 265 (4863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Săgeată

Onofrei consideră că Antonescu ar trebui să tragă învăţăminte din ce se întâmplă acum în PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, consideră că deciziile contradictorii din PSD privindu-l pe preşedintele Senatului, Mircea Geoană, demonstrează clar că în acest partid continuă lupta dură pentru putere. Onofrei, care deţine şi funcţia de secretar al Senatului, a arătat că, în prezent, în interiorul PSD se asistă la prima confruntare serioasă la care participă preşedintele partidului, Victor Ponta. „Mircea Geoană e doar un pretext pentru lupta pentru putere din PSD”, opinează Orest Onofrei. Potrivit acestuia, în prezent se consumă un conflict deschis între preşedintele partidului, Victor Ponta, şi conducătorii de drept ai PSD, Adrian Năstase şi Ion Iliescu. „Victor Ponta insistă pentru sancţionarea lui Mircea Geoană, în timp ce Ion Iliescu şi Adrian Năstase, cu experienţă, realizează că demersul e inutil”, a spus secretarul Senatului.

Orest Onofrei consideră că, în aceste condiţii, liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie să tragă învăţăminte pentru ceea ce se poate întâmpla până în 2014 cu candidatura lui la preşedinţie. „Sunt acum întărite speculaţiile privind candidatura la prezidenţiale şi că până în 2014 e drum lung”, a conchis senatorul PD-L de Suceava.

Amintim că Biroul Permanent Naţional al PSD a hotărât luni revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului şi înlocuirea lui cu Titus Corlăţean. Refuzul lui Geoană de a părăsi fotoliul l-a determinat pe Victor Ponta să anunţe ieri că-l va exclude din PSD. Preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, au declarat tot ieri că PSD nu va insista pe revocarea lui Mircea Geoană, declaraţii care l-au iritat pe Victor Ponta şi l-au făcut să reitereze faptul că PSD îşi menţine decizia în privinţa lui Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei consideră că Antonescu ar trebui să tragă învăţăminte din ce se întâmplă acum în PSD.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onofrei consideră că Antonescu ar trebui să tragă învăţăminte din ce se întâmplă acum în PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezbinare.... trimis de
( 9 nov 2011, 11:21:46
Asta se intampla cand se bat mai multi pe ciolan.....Antonescu vrea sa fie presedinte, Ponta vrea sa fie prim - ministru, Geoana spunea ca nu e exclus sa candideze si el daca sondajele o arata ca el e cel mai bine cotat. Cine mai vrea sa aiba functii in stat pe acolo: Nastase?Mitrea? Ilie Sarbu( ca doar e socru" lu sefu)? etc. etc.
Hai sa ne batem pe functii sa punem mana pe tara si sa aratam lumii intregi ca noi suntem mai hoti decat ceilalti si vindem tara pe 2 lei.
Simpatici sunt astia de la USL.
2.   Pd-l=psd=pnl=..minciuna trimis de
( 9 nov 2011, 15:19:50
Ai perfecta dreptate cei de la usl se bat pentru ciolan ,cei de la pd-l sunt cu ciolanul si nu vor sa-l piarda.Noi suntem cei care le dam ciolanul din 4 in 4 ani ,ei ne trateaza cu dispret.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei