Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 nov 2011 - Anul XVI, nr. 265 (4863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs

Poliţia caută şefi pentru noile secţii de poliţie rurală din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursurile pentru posturile de şefi în poliţie, blocate încă de la începutul verii după ce Ministerul de Interne a demarat procesul de reorganizare care a vizat reducerea numărului de posturi de la fiecare structură din teritoriu, au fost în sfârşit deblocate.

Asta înseamnă că în curând şi noile secţii de poliţie rurală din judeţ, care au început să funcţioneze efectiv din septembrie, vor avea comandanţi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat deja pe site-ul său organizarea de concursuri pentru şefii secţiilor rurale, deocamdată fiind afişate nouă posturi vacante.

Este vorba de cele de şef al Secţiilor de Poliţie Rurală Gura Humorului, Păltinoasa, Marginea, Vicovu de Jos, Pojorâta, Vama, Bosanci, Botoşana şi Mitocu Dragomirnei. De altfel, din cele 15 secţii de poliţie rurală înfiinţate în judeţ, la 13 va fi nevoie de organizarea de concursuri pentru şefi, doar două fiind ocupate.

Este vorba de Secţia de Poliţie Nr. 9 Moara, la comanda căreia se află inspectorul Costică Băltuţă, venit din postura de adjunct al Poliţiei municipiului Suceava, şi de Secţia de Poliţie Rurală Nr. 15 Vatra Dornei, unde comandant este comisarul-şef Nicolaie Matei, până de curând şeful Poliţiei municipiului Vatra Dornei.

 

Posturi grele din poliţie, vacante

În afara acestor posturi de şefi de secţii de poliţie rurală şi multe alte posturi importante din cadrul IPJ sunt vacante.

Printre acestea, posturile de şef al Serviciului de Ordine Publică, de şef al Poliţiei Rutiere, de comandant al poliţiilor Vatra Dornei, Siret, Vicovu de Sus şi Rădăuţi, precum şi numeroase posturi de adjuncţi.

Deocamdată, pe site-ul oficial al IPJ Suceava figurează ca scoase la concurs posturile de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Suceava, adjunct al şefului Poliţiei Fălticeni şi de comandant al Poliţiei oraşului Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia caută şefi pentru noile secţii de poliţie rurală din judeţ.
 Vizualizări articol: 1929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Poliţia caută şefi pentru noile secţii de poliţie rurală din judeţ5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE trimis de
( 9 nov 2011, 13:47:42
NU O SA GASEASCA,PTR CA NU PREA MAI ESTE CE FURA,PADURILE S-AU DUS,MINERITUL JEFUIT SI INSTRAINAT, ,,INHUMARILE'' DE SUBSTANTE TOXICE SI PERICULOASE,SUNT MONITORIZATE PANA SI DE CATRE COPII SI BATRANI,LA CONTROALELE DIN TRAFIC SE MAI ORGANIZEAZA CATE UN FLAGRANT,IN GENERAL MONITORIZAREA ESTE RECIPROCA,COMENTARIILE DE PE NET,PRODUC STRES,PANICA,DEPRESIE,ETC.,ASA NU MAI ESTE NICI O ,,SFARAIALA''SA DEVII SEF PE LA POLITIE.RECONVERSIE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei