Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2011 - Anul XVI, nr. 256 (4854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Unul din fraţii Kempes din Vicov, arestat pentru cumul de infracţiuni rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Vicovu de Jos, din familia fraţilor Kempes, aşa cum sunt arhicunoscuţi aceştia în mediul poliţienesc, a ajuns în arest după ce a cumulat mai multe infracţiuni la regimul rutier. Cel în cauză, Mihai Ţugui, a fost depistat în trafic joi, pe DN 2 E, în Vicovu de Jos, la volanul unei maşini înmatriculate în Irlanda, deşi permisul său de conducere era retras din 9 noiembrie 2010, pentru mai multe infracţiuni la regimul rutier.

Tânărul de 24 de ani, care, precizează poliţia, emana halenă alcoolică, a refuzat atât verificarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea de probe biologice de sânge.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumul public a unui autoturism de către o persoană care are permisul de conducere retras, refuzul unui conducător auto de a fi testat cu aparatul etilotest şi refuzul de a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Având în vedere cumulul de infracţiuni rutiere, imediat ce a fost prins, Ţugui a fost reţinut pentru 24 de ore, pe baza ordonanţei de reţinere, după care, ieri, Judecătoria Rădăuţi a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.   

Fraţii Kempes au devenit „celebri” după ce acum câţiva ani doi dintre fraţii mai mari ai celui arestat acum, Valentin Vasile Ţugui şi Florin Ţugui, au fost daţi în urmărire pentru un întreg lanţ de infracţiuni.

Primul dintre ei, Valentin Vasile Ţugui, a fost arestat pentru că a aruncat în aer bancomate şi a comis furturi şi un jaf armat, toate faptele fiind comise în Germania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unul din fraţii Kempes din Vicov, arestat pentru cumul de infracţiuni rutiere.
 Vizualizări articol: 1984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Unul din fraţii Kempes din Vicov, arestat pentru cumul de infracţiuni rutiere5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Yesssssssssssssss trimis de
(29 oct 2011, 11:35:16
bai kempes cred ca merti sa stai un pic la cusca,iti ajunge sa iti bati joc.bravo politia.numai din astea sa auzim ca ii linistiti pe derbedei.la puscarie cu voi.incet,incet va linisteste pe toti.primul valentin,al doilea florin,acum vad ca si mihai.asa erau si a lui gj.si acum sau mai linistit baeti.bravoooooo politia.
2.   INTERLOPI? trimis de
(29 oct 2011, 15:02:04
Cum poate presa sa dea calificative de,, celebrii"? Au devenit infractori poate si lipsiti de scrupule,dupa ce au fost tolerati de politie.Daca erau inchisi cind au furat un OU acum erau oameni cinstiti.
3.   Politistii trimis de
(29 oct 2011, 17:01:02
lasa ca politistii ar trebuii sa se autosanctioneze ca si ei umbla bauti la volan si trec pe rosu la semafor ,noroc ca ilie cirdei de la politia vicov de jos nu are permis ca toata ziua e mort de beat nu stiu cum il mai tin astia in politie
4.   Pt cirdei ilie politist la vicov de jos trimis de
(29 oct 2011, 17:27:35
domnule cirdei ar trebui sa tineti cu betivii ca sunteti cel mai mare alcolist .aveti voie sa consumati alcool in timpul serviciului?
5.   Politistul trimis de
(29 oct 2011, 17:32:50
lasa ca politistul cirdei bea votca cu dubla sa nu bata la ochi zici ca bea apa
6.   Poleuca trimis de
(29 oct 2011, 21:52:20
si lui domnul sef de post poleuca de la vicov de jos ai place alcoolul .nu stiu ce mai cauta el si cardei in politie la cate abateri au da-i bine ca mai prid cite un carutas un biciclist care n-are far la bicicleta sa mai dea si ei cate o amenda

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei