Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2011 - Anul XVI, nr. 256 (4854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Duminică

Carnaval de Halloween, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi duminică, de la ora 16.00, la Carnavalul de Halloween, organizat de Shopping City Suceava în zona Food.

Dovleci decoraţi, vrăjitoare din poveşti, numere de magie şi iluzionism îi aşteaptă pe cei mici şi pe cei mari, într-un  spectacol inedit, cu multe concursuri şi surprize.

La Carnavalul de Halloween la Shopping City Suceava vor fi premiate cele mai spectaculoase costume, cele mai înfricoşătoare măşti dar şi „Cel mai interesant dovleac”, concurs pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata sculptat. Câştigătorii vor primi vouchere de cumpărături şi premii din partea Shopping City Suceava, Alexandria Librării, Carrefour, Deichmann, Animax, Fox, Evel Mod şi reviste Cutezătorii.

Magicianul Christianis, asistat de un vârcolac şi o vrăjitoare, va susţine un program senzaţional de magie cu numere de iluzionism unice în ţară, hipnoză cu levitaţie, multiplicări de obiecte şi momente interactive cu publicul. 

Christianis, care a susţinut nenumărate spectacole în ţară şi străinătate şi este membru al celei mai mari organizaţii a magicienilor din lume, „International Brotherhood of Magicians”, erxecută magnifice numere de magie, fachirism, precum şi programe cu animale exotice, reptile, iguane, tarantule şi scorpioni.

În perioada 17 - 30 octombrie, cumpărăturile pentru cei mici (articole pentru copii cu vârsta maxim 14 ani) vor fi premiate cu taloane şi puncte, iar în urma extragerii la tombola din 30 octombrie câştigătorii vor primi vouchere de cumpărături de 50, 100 şi 150 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carnaval de Halloween, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 2578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carnaval de Halloween, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halouin? trimis de
(29 oct 2011, 14:26:36
Ar trebui sa vina unii politicieni care-s mascati gata:Stela Acatrinei,Brandusel Nichitean,Virginel Iordache,Dontu,ala care stie bine limba Romana(Nelu Balan) si altii....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei