Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2011 - Anul XVI, nr. 256 (4854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comisie de verificare

Controale în centrele de plasament şi acasă la asistenţii maternali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava a demarat o amplă acţiune de verificare a modului în care sunt respectate normele de igienă, alimentaţie, supraveghere şi relaţionare între copiii aflaţi în plasament în centrele de plasament din judeţ, dar şi în reţeaua de asistenţă maternală din cadrul Direcţiei.

În cazul asistenţilor maternali, în urma controlului efectuat de o comisie de verificare care are în componenţă doi medici, asistent medical, psihologi şi asistenţi sociali, comisie formată prin decizia directorului executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, Margareta Isăilă, a fost retras atestatul unui asistent maternal din Vatra Moldoviţei, E. D., deoarece nu erau respectate condiţiile de igienă personală a copilului pe care îl avea în plasament. Un alt asistent maternal din Gura Humorului, P. L., a fost sancţionat cu avertisment scris pentru nerespectarea condiţiilor de igienă a locuinţei.

 

46 de asistenţi maternali verificaţi

„Până la această dată au fost verificate toate centrele de plasament din judeţul Suceava, aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a judeţului Suceava, precum şi un număr de 46 de asistenţi maternali din zonele Câmpulung Moldovenesc, Salcea, Fălticeni, Dolhasca, Gura Humorului, Ilişeşti. Nu au fost constatate deficienţe grave, dar comisia a făcut propuneri concrete pentru fiecare centru în parte, propuneri de îmbunătăţire a activităţii prin prisma celor controlate”, a declarat şefa Protecţiei Copilului, Margareta Isăilă.

Ea a mai completat că activitatea acestei comisii se va desfăşura permanent şi, trimestrial sau ori de câte ori se va impune, comisia va înainta rapoarte informative conducerii instituţiei, astfel încât să poată fi luate cât mai urgent măsurile ce se impun în vederea remedierii oricărei deficienţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controale în centrele de plasament şi acasă la asistenţii maternali.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Controale în centrele de plasament şi acasă la asistenţii maternali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Controale de faţadă! trimis de
(30 oct 2011, 00:35:38
Cracanata de Isăilă a făcut controale de faţadă, cunosc o familie in Loc. Baia care are in plasament o fetiţă de 5 ani şi acea fetiţă trăieşte acolo nişte clipe de nedorit. Asistenta maternala respectiva o maltrateaya şi nu o îngrijeşte deloc. Se foloseşte de banii pe care-i primeşte de la cracanata de Isăilă şi fata e maltratată şi supusă unor tratamente dure. Dragă cracanată de Isăilă, ai plecat de la patrimoniu că nu prea câştigai bine acolo şi te-o pus Fluturel în funcţie pt că-i eşti vară. Băăăăăăă

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei