Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2011 - Anul XVI, nr. 256 (4854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor

Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” şi-a încoronat cea mai frumoasă elevă din clasa a IX-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava şi-a încoronat joi regina frumuseţii. În sala de spectacole „Dom Polski”, şapte concurente din clasa a IX-a ale Colegiului „Alexandru Ioan Cuza” s-au „întrecut” pe parcursul a câteva probe pentru a cuceri inimile spectatorilor, dar şi pe cele ale juriului.

Tema balului din acest an a fost una mai puţin obişnuită, iar întreaga serbare s-a desfăşurat sub genericul „Indibidiguiilibidi”, cuvânt care a fost decriptat la sfârşitul spectacolului.

Balul Bobocilor a debutat cu prezentarea concurentelor, care au păşit pentru prima oară pe scenă în ţinute office. Cristina Prisacariu, Mădălina Artenie, Andreea Apetrei, Mihaela Larisa Axinte, Ana Maria Guranda, Diana Andreea Pleşca şi Dorina Pintilie sunt cele şapte eleve de clasa a IX-a înscrise în concursul de frumuseţe organizat de Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava.

După prezentarea pretendentelor la titlul de Miss Boboc, în scenă a fost invitată Claudia Baciu, care a interpretat o melodie de muzică uşoară. Spectacolul a continuat cu un moment artistic pus în scenă de trupa de teatru a liceului, coordonată de profesoarele Elena Brădăţan şi Simona Săucă, trupă care a jucat o piesă scrisă de o elevă a şcolii.

După teatru, Claudia Baciu a mai interpretat o melodie de muzică uşoară, „Arlechino”.

 

Probă de gastronomie

Fetele au mai uitat puţin de emoţii după ce au trecut de prezentarea în faţa juriului şi a publicului, însă după câteva clipe de respiro, concurentele de la Miss au fost chemate din nou pe scenă, de data aceasta pentru o probă mai puţin obişnuită pentru un concurs de frumuseţe, proba „Gospodinele”.

La această probă fetele trebuiau să orneze în cel mai atractiv mod un tort şi să răspundă la o întrebare din gastronomie. "Care este desertul specific românesc?" "Câte minute se fierbe un ou?" sau "Cum se mai numeşte foaia de dafin?" sunt câteva dintre întrebările care au fost puse concurentelor.

 

Concurentele, testate la dicţie şi mimică

Participantele la concursul de Miss s-au retras în culise, iar scena a fost pregătită pentru o nouă piesă de teatru jucată de elevii liceului, piesa „Vai ce copil, Vai ce copil!”. De data aceasta, cele şapte concurente nu au avut o pauză foarte lungă până la intrarea din nou în scenă, fiindcă, imediat după piesa de teatru, fetele au fost chemate în faţa juriului pentru o nouă probă, cea de dicţie şi mimică.

La această probă concurentele au extras câte un bilet de pe care trebuiau să citească, în cel mai convingător mod, câteva fraze mai greu de pronunţat cursiv. De asemenea, concurentelor li s-a mai cerut să mimeze un personaj al cărui nume era scris pe biletul extras. La Balul Bobocilor de la „Alexandru Ioan Cuza” teatrul a fost „la putere”, iar după proba de dicţie şi mimică a urmat o nouă scenetă, „O întâmplare neobişnuită”, jucată de aceiaşi elevi ai şcolii, membri în trupa de teatru a liceului.

 

Spectacol de zile mari cu formaţia „Kozaciok”

După teatru, scena a fost pregătită pentru dans, iar spectatorii au fost introduşi în atmosfera orientală a Chinei prin intermediul unui dans chinezesc realizat de trupa de dans a liceului, coordonată de profesoara Luminiţa Cazan.

După dansul oriental scena a vibrat pe muzică şi dansuri slavone, cu formaţia „Kazaciok” din Bălcăuţi, coordonată de Petru Şoimaru.

Sărbătoarea Colegiului „Alexandru Ioan Cuza” a continuat cu o incursiune în arta şi tradiţia folclorului românesc, cu eleva Ioana Ştefan. A urmat apoi dans sportiv cu trupa „Back Stars” şi un moment coregrafic cu trupa de dans de la Palatul Copiilor, coordonată de Mirela Duminică. De la dans, s-a revenit la folclor cu Cătălina Baltaru, care a interpretat câteva melodii populare moldoveneşti.

Tot pe ritmuri folclorice a continuat şi următorul moment al balului, cu Formaţia „Arcanul” a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, care a încântat publicul cu două suite de dansuri, o suită de orchestră şi o melodie interpretată de solista Manuela Pohoaţă.

 

Ana Maria Guranda, Miss Boboc 2011 la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza”

A venit momentul ca fetele înscrise la concursul de Miss să-şi dovedească talentul la dans, aşa că au fost invitate din nou în scenă, pentru o nouă probă. În ţinute elegante, de seară, cu rafinament, concurentele au dansat vals şi apoi au dansat pe muzică country. După această probă, balul a mai continuat cu muzică folclorică, dans şi pantomimă, iar apoi a urmat premierea boboacelor.

Mai întâi a fost acordat titlul Miss TuŞiRomania, premiu câştigat de Ana Maria Guranda. Titlul de Miss Popularitate a revenit concurentei Diana Pleşca, iar Miss Dance a fost aleasă Cristina Prisacariu.

Marele premiu al serii şi titlul de Miss Boboc 2011 al Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava au fost câştigate de Ana Maria Guranda. Concurenta a primit premiul şi corona de la Cătălina Anghelache, Miss Boboc 2008 la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza”.

Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava
Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava
Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” şi-a încoronat cea mai frumoasă elevă din clasa a IX-a.
 Vizualizări articol: 2767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” şi-a încoronat cea mai frumoasă elevă din clasa a IX-a5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ??? trimis de
(30 oct 2011, 19:50:01
cine a ales-o pe asta miss ?laughing)rolling on the floor)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2011

Topul Balurilor Bobocilor 2011
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei