Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 oct 2011 - Anul XVI, nr. 250 (4848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incredibil dar adevărat

S-au îmbătat, şi-au schimbat maşinile între ei, apoi au provocat un accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi din comuna Zamostea au pus în scenă, fără să vrea, un adevărat scenariu de film de comedie, după ce au băut aceştia schimbându-şi maşinile între ei şi apoi provocând un accident.  

Joi seară, agenţii Secţiei de Poliţie Rurală 13 Siret au fost sesizaţi că în satul Lunca, comuna Zamostea, a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism şi un tractor. La faţa locului poliţiştii au găsit doi şoferi în stare avansată de ebrietate, din ancheta ulterioară rezultând o poveste halucinantă.

Poliţia a constatat că cei doi localnici, Constantin B., în vârstă de 33 de ani şi Maricel M., de 51 de ani, s-au întâlnit din jurul orei 16.00 la un bar din centrul comunei Zamostea, unde au consumat alcool timp de aproximativ trei ore. După ce au părăsit localul, la ora 19.00, cei doi bărbaţi au stabilit să-şi schimbe vehiculele între ei. Astfel, Constantin B., bărbatul de 33 de ani s-a urcat la volanul tractorului agricol, în timp ce proprietarul acestuia, bărbatul de 51 de ani, a preluat autoturismul primului.

 

Au mers doar 500 de metri, apoi autoturismul a intrat în plugul tractorului 

Conform anchetei poliţiei, cei doi abia au apucat să ruleze în jur de 500 de metri, după care s-au izbit unul în altul. S-a întâmplat în momentul în care şoferul tractorului, aflat în faţă, a oprit în dreptul unei locuinţe. Partenerul de pahar care îl urma cu autoturismul nu a observat tractorul oprit, izbind violent plugul ataşat acestuia. În urma impactului, tractorul a ricoşat pe sensul opus de mers, unde s-a proptit în stâlpul unui imobil. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu avarierea ambelor autovehicule.

Efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că proprietarul tractorului, cel care conducea autoturismul în momentul tamponării, nu deţine permis decât pentru categoria „TR” iar valabilitatea acestuia era expirată din data de 8 mai 2011.

Testările cu etilotestul au confirmat starea avansată de ebrietate a ambilor şoferi.

În cazul lui Maricel M., a rezultat o concentraţie de 1,14 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce Constantin B. avea o concentraţie de 1,21 miligrame per litru alcool în aerul expirat. Ambilor li s-au recoltat probe biologice care, în mod normal, vor reliefa rezultate de peste 2 la mie.

Cei doi  indivizi s-au ales cu dosare penale. Maricel M., proprietarul tractorului, va fi cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis nu corespunde categoriei şi care are o îmbibaţie de peste 0,80 grame per litru alcool în sânge.

În privinţa celuilalt individ, Constantin B,. se vor face cercetări pentru „încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul unei persoane al cărei permis nu corespunde categoriei şi conducere cu o îmbibaţie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au îmbătat, şi-au schimbat maşinile între ei, apoi au provocat un accident.
 Vizualizări articol: 657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
S-au îmbătat, şi-au schimbat maşinile între ei, apoi au provocat un accident5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei