Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 oct 2011 - Anul XVI, nr. 250 (4848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În subsolul poliţiei

E oficial: Asasinul fetiţei de la Volovăţ şi-a profanat victima

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ipoteza şocantă pe care v-o dezvăluiam în exclusivitate în Monitorul de Suceava, în ediţiile trecute, potrivit căreia fetiţa în vârstă de 9 ani, din Volovăţ, a fost omorâtă şi apoi profanată, a fost confirmată oficial.

Ieri, la Tribunalul Suceava a fost adus din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Daniel Ionel Dunga (21 de ani), suspectul principal al acestui înfiorător caz, pentru prelungirea măsurii arestării preventive, iar în actele înainte instanţei de judecată scria negru pe alb, pe lângă acuzaţia de omor calificat, şi cea de profanare de morminte, încadrarea juridică a relaţiilor sexuale post mortem cu victima.

Încă de la necropsia trupului neînsufleţit al micuţei, medicii legişti au găsit leziuni specifice unui raport sexual anal postmortem, iar analizele de laborator au confirmat această variantă şocantă.

Teribila faptă s-a petrecut în după-amiaza zilei de 30 septembrie a.c..

Daniel Ionel Dunga a recunoscut că a ademenit-o pe victimă în curte, sub pretextul de a-i da nuci, şi că a lovit-o de două ori cu muchia unui topor în cap. A negat, însă, că ar fi abuzat-o sexual pe minoră. Cu toate astea, nu a putut explica de ce victima a fost găsită spre seară, într-o magazie din curtea la care suspectul lucra ca zilier, băgată într-un sac, dezbrăcată de la brâu în jos, cu mâinile şi picioarele legate la spate.

Dunga era un individ despre care mai toată lumea din Volovăţ ştia, se pare, că avea apucături de pedofil şi se lua de fetiţele care mergeau la şcoală dimineaţă. Sătenii povestesc chiar că tânărul, pe care mulţi îl considerau nebun şi nu îl luau în seamă, s-a şi dezbrăcat de câteva ori, arătându-şi organele genitale trecătorilor.

Cu toate astea, au stat cu mâinile în sân şi nici unul dintre ei nu a luat vreo măsură, negândindu-se că amărâtul care lucra ca zilier în gospodăria în care s-a petrecut crima avea să îngrozească o ţară întreagă.

Magistraţii Tribunalului Suceava au decis să-l ţină în continuare după gratii pe monstrul din Volovăţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E oficial: Asasinul fetiţei de la Volovăţ şi-a profanat victima.
 Vizualizări articol: 2079 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 6 voturi
E oficial: Asasinul fetiţei de la Volovăţ şi-a profanat victima4.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Culmea trimis de
(23 oct 2011, 18:10:19
Acestui criminal i-ar trebui taiata  ☭ . cu furculita si apoi pus sa si-o manince.!Macar ma consolez ca in puscarie ordinarii astia cu infractiuni sexuale si-o iau la ochiul maro se se satura.Sper sa iasa de acolo cind ma duc eu sa-l scot

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei